reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Ależ skrobiecie w błyskawicznym tempie :-) Witam nowe staraczki :-):-)
Ja jestem wykończona po szkole, potem jeszcze w domu obiad, ogarnianie, a ze jestem sama z małą to wszystko spada na mnie, ale jeszcze pare dni i bedziemy wszyscy razem :-) Wczoraj i dzis mialam bóle owu., więc myśle, że nic z tego nie będzie. Nie wiem kiedy dokładnie wraca M., bo nie chce powiedziec, mówi ze to ma byc niespodzianka, ale chyba jeszcze w tym tyg. stawiam na sobote;-) No ale trudno, we wrzesniu bedziemy dzialac:tak:

Phoebe Milego pobytu w PL:tak: Ja Ci powiem, ze pakowanie to ja jeszcze lubie-kiedy jedziemy do PL, ale rozpoakowywania to nienawidze, zawsze mamy tyle gratów, ze główa mała. Zakupów tez zawsze mamy sporo i razem daje pełno gratów do wniesienia do domu, rozpakowania i poukładania:szok:

termin spodziewanej @ to trudno ustalić. całe życie mi lata jak chce :) mam cykle różne od 26 do 40 dni. powiedzmy że jak nie dostane 02.09 miesiączki to będzie ciąża na 99%
ostatnia miesiączka 04.08 seksić się będę od dziś.
mam chłopca więc fajnie byłoby dorobić dziewczynkę.

Mnie testy z allegro nie chciały tak pokazać owu mimo jej właśnie tylko te z apteki( domowe laboratorium).

NOrmalnie nie wiem co z moim cyklem się porobiło:eek:

witam się wieczorowo,

moje dziecię już śpi więc mogłam nadrobić.
Dziś z małą i wózkiem przeszłam 14 km i chyba już nie ma na nic sił :)
Mężowy na wyjeżdzie więc teraz kilka dni zbieramy siły, żeby od pon podziałać.

Kobietka22 testy na przyszły cykl? Jaki cykl? Przecież widzimy się na majówkach 2014 :p

KPe007 u nas jest odwrotnie jeśli będzie chłopak mąż wybiera imię ( chociaż marzy mi się Fabian ) a dziewczynce ja ( Gabrysia)

Jutro z ciotkami z bb z wro ( majówkami ) mamy spotkanie z dzieciaczkami :) fajnie, już się nie mogę doczekać :)

dobranocki

wiikki mi też bardzo podoba się imię Gabrysia! i takie mamy plany, że jeśli będzie dziewczynka... u nas też mąż wybierze dla chłopca ;-)

reklama
Nadrobilam Was, uff... az strach pomyslec co to bedzie jak mnie tydzien nie bedzie bo bede bez internetu, w drugim tygodniu bede nadrabiac;)
Poziomk@, mycha05 ja rozpakowywac sie moge tylko najgorsze to pakowanie a z Pl tez nawozimy tyle ze masakra. Tym bardziej ze w tym roku raczej sie juz nie bedziemy wybierac a swieta juz tuz tuz. Po co kupowac w polskich sklepach np karpia za 6 funtow/kg ( zdarzal sie tez mrozony) lub puszki z masa makowa/ kutia po 4+ funty. Trzeba sie zaopatrzyc juz co najmniej na rok :p
Wiikki, baw sie dobrze to super pomysl z takimi "zlotami":)
Jesli chodzi o imiona... to tyle mi sie podoba ze szok... a jak przyjdzie co do czego to nie bede wiedziala jakie dac. Tym razem chcialabym wybierac dla dziewczynki, Amelia, Jagoda, Lena, Gabriela, Natalia, Wiktoria i pewnie jeszcze kilka by sie znalazlo... chociaz czuje ze i tak bede szukac imie dla chlopca.

Do góry