reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że to właśnie nic poważnego. Ciągle ten stres wszędzie:wściekła/y: Powiedziałam mu, że musi być zdrowy, teraz nie ma wyjścia jak już staramy się o maluszka;-)

Ja już albo dopiero :) po spacerku, zakupach i obiadku na mieście i wszystkich placach zabaw :) 4,5h - akumulatorki naładowane słoneczkiem wracam a tu taaaaakie wiadomości :happy:

Straciatella G R A T U L A C J E ! ! ! :-):-):-):-) ale sie cieszę super wieści :) Dbajcie teraz o siebie :)

Malusiolka My również na razie się nie testujemy ovu i nie mierzymy temp. idziemy na żywioł i korzystamy ile się da :) a przy 2latku trzeba łapać każdą okazję :-D:-D Właśnie uwazam tak jak kilka z Was, że takie spinanie się i koncentrowanie tylko na tym nie sprzyja zafasolkowaniu....a wręcz przeciwnie :( powstaje blokada psychiczna i d**a nic z tego nie będzie (no oprócz przyjemnosci :-p) Mam kolezanke która 3 lata starań i nic już w klinice wyladowali z badaniami ona mówi basta ide do pracy i 2 mies nie minely jak zaszła w ciążę a później chyba wyrównanie mieli za 3 lata bo 3 mies po porodzie znowu ciąża :-D:-D

Więc dziewczyny przytulać się ile wlezie :)

Tekla przeczytałam również Twojego bloga....i choć sama jestem o przejściach to poryczałam się strasznie :* Jesteś wielka kobieto... Przeszłaś jeszcze wiecej niż ja...Dlaczego los tak nas doświadczył??? Tule mocno :*

kobietka22 to bardzo dobre wiadomości, zielone swiatło jest :-) wiec możecie działac - no pod warunkiem ze fasolinka już sie nie zagnieżdza :)

Mycha, Malusiolka poproszę o przepis na wczesne kładzenie dzieci spać ;) moja to nocny marek...chodzi spac ok 22 i nic w swiecie nie zasnie szybciej (w dzień spi ok 1,5-2h). Niby to nic strasznego ale przy starankach troche komplikuje sprawe hihi :-D

o i widze, że tematy remontowe na tapecie :)

Ostatnia edycja:
Straciatella extra wiadomosci spokojnej i fajnej ciazy;-)
Blac tea zrob test i nie zrzedz:p
co do kolorow bede miala fajne na swoim czyli za rok te co mam tez sa ok pokoj dzienny/sypialnia zielono szary, pokoj mlodego zolty z brazem i zyrafki kuchnie/ przedpokoj tak to nazwijmy krem z pomaranczem;-)
dzis 22 dc od pon mega zmeczenie nie wiem czy stres schodzi a mialam go troche czy cos sie dzieje jestesm mega spiaca bol w podbrzuszu i caly czas mokro, meczy mnie czekanie wrrr wolalabym wiedziec ale jeszcze kilka dni

Biedroneczko - dzięki no właśnie ,a może gdzieś tam się chowa już fasolka :D ,ale by było fajnie, no ,ale na razie nie napalam się czekam na @ zobaczymy kiedy przyjdzie :)

witam,

to tylko ja :tak: tak piszę w razie gdyby ktokolwiek o mnie jeszcze pamiętał i był ciekawy co u mnie ;-)

otóż, żyję, miewam się w miarę dobrze, wiadomo, raz wzloty a raz upadki...
wczoraj wróciłam do domu, byliśmy kilka dni w Trójmieście na mini wakacjach :tak: (nadal nie odżałowałam mojej ukochanej Chorwacji ale trudno... za rok nie ma bata... jedziemy bodaj się paliło i waliło!!:-D)

nie ma szans bym Was nadrobiła więc mam prośbę do osób, które znają mnie na forum, napiszcie proszę w skrócie co u Was :tak:

no i witam nowe staraczki, życzę Wam by poszło szybko i sprawnie :tak: powodzenia!!!!

karola nie tylko ty, tylko aż ty! U mnie bez zmian, testy owulacyjne wychodzą mi takie same (druga kreska prawie tak samo ciemna jak pierwsza już od 5 dni), wydaje mi się, że niepokalanek zaczyna coś działać i staram się, mam nadzieję, że wyjdzie, a jak nie idę w następnym cyklu na hormony i mąż na nasienie.

reklama
kobietka trzymam kciuki by @ nie nadeszła!!!!

nie kusi Cię by zatestować? jak długie masz cykle?

lamorela no to pewnie kwestia kilku dni gdy druga krecha będzie tam samo ciemna jak testowa!
działajcie, powodzenia!!!! a co do badania hormonów i nasienia to dobra rzecz, warto wiedzieć na czym się stoi i co może być potencjalną przyczyną niepowodzeń. ale może w ogóle nie będzie potrzeby robienia tych badań ;-);-);-):tak:

Do góry