reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Widzę, że wszystkie macie zimne kolory w domu. My mamy pomarańczowy duży pokój, przedpokój złoto-brązowy, przedsionek taki jak przedpokój, łazienka zielono-beżowa, kuchnia beżowa, a sypialnia żółciutka. Kolor dużego pokoju bez mebli był u nas dość przytłaczający, ale ze wszystkim innym jest genialny! Beckers Designer Colour | Farby lateksowe i antyalergiczne w różnych kolorach - Beckers Kolor Juicy Orange, a sypialnia Sunlight.

reklama
Ja mam pokój w kolorze żółtym z brązowym paskiem przy suficie i mąż zrobił ściankę z rigipsu, która jest brązowa i na niej wisi telewizor. U dziewczynek połowa ścian jest zielona, a na górze pasek żółty w misie, a druga połowa to tapeta zielona w misie. W kuchni oliwkowy kolorek, w salonie żółty, u teściów wrzos, na korytarzu bordowy, a w pokoju gościnnym żółto zielony kolorek jest tyle, że na jednej ścianie jest fototapeta (las).

aesthete, to zależy jak kobieta znosi ból, ale powiem, że ja straszne miałam porody. Dziwie się, że się jeszcze zdecydowałam na 3 dziecko. Tylko, że jak urodzisz i położą Tobie maluszka na brzuchu to od razu zapominasz o bólu. Najgorzej miałam po drugim porodzie, bo macica jak się obkurcza to jest o wiele większy ból od pierwszego porodu. Po trzecim będzie jak po 2 ;/

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że tak mnie wcięło ale ból głowy nie dał mi normalnie funkcjonować.
A paracetamol strasznie długo się rozkręca:wściekła/y:

dziękuje wszystkim za tak liczne zainteresowanie :tak:

Czy któraś testuje, testowała dziś?

aesthete, to zależy jak kobieta znosi ból, ale powiem, że ja straszne miałam porody. Dziwie się, że się jeszcze zdecydowałam na 3 dziecko. Tylko, że jak urodzisz i położą Tobie maluszka na brzuchu to od razu zapominasz o bólu. Najgorzej miałam po drugim porodzie, bo macica jak się obkurcza to jest o wiele większy ból od pierwszego porodu. Po trzecim będzie jak po 2 ;/

ja to bym chciała mieć taki poród jak moja mama ze mną :-) o 23:30 pojechała na salę porodową, a o północy do taty dzwoniła, że ma drugą córkę :-D moja siostra z kolei miała cc. no nic, zobaczymy jak to będzie u mnie :-p najbardziej boję się tego, że w nieodpowiednim momencie mnie natną i pęknę :eek: moja koleżanka studiowała położnictwo i jak była na praktykach to położna zwlekała z nacięciem krocza i w końcu babeczka pękła aż do zwieraczy... :eek:

P

Czy któraś testuje, testowała dziś?

raczej nie ma potrzeby, wszystkie znaki na niebie wskazują na @....

mam nikłą nadzieję że może jednak mam fasolkę :eek:
mąż przyniósł mi odbiad do pracy i jak go zobaczyłam pobeczałam się, pyta sie czy dostałam @ mówię żę nie i mnie wyzwał ze becze jak nie wiem.... testu roić nie każe! wiec nie robię bedę Wam zrzędzić!

Ostatnia edycja:
To ja się pochwale, a co. Ja sama odmalowalam 2 pokoje i kuchnie, a roboty było full. Mój sobie wyjechał, top sobie swoje porządki zrobiłam. Wkurzaly mnie tamte kolory :-)

Ale ja już niecierpliwa jestem. Czuje w brzuchu napięcie. Aż mi niewygodnie się siedzi na krześle w pracy. 24 dc. Oczywiście tescior był. Bez tego testowania to bym oszalała.

STRACIATELLA - super wiadomość! Niech fasolinka zdrowo się rozwija!

Pozdrowienia kobietki!!

reklama
Do góry