reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

emalia ja też Cię witam serdecznie i na wstępie mocno ściskam! byle nie za mocno ;-) też mam za sobą poronienia, ale nigdy o tym nie pisałam, może dlatego że wcześniej nie znałam tego forum. Wpadłam tu dopiero jako staraczka ;-)

mała szogunka poszła na drzemkę, mąż ogląda obchody święta w TV, więc wpadłam jeszcze na chwilę do Was. Jak już mała wstanie, to pojedziemy.

reklama
Ojjjj....dziewczynki....łeb mnie nie boli,tylko napier.....nicza... :wściekła/y: NIGDY WIĘCEJ KROPLI ALKOHOLU!!!!!!!!! :-D
Pomijając mój stan agonalny,to wczoraj nawet doszło do przytulanek,całkiem miło mi się usypiało...aczkolwiek nie do końca wiem czy to zasługa przytulanek,czy procentów w głowie...:laugh2: Oczywiście,wiadomo,że za wcześnie na jakiekolwiek staranka teraz,bo dopiero dzisiaj mam w końcu ,łaskawie OFICJALNY dzień bez @,spakowała się pindusia i pojechała na Karaiby...i niech tam zostanie,bo jak nie,to jej samolot zestrzelę!! :crazy:
Dzięki za rady z tym 2KC,ale u mnie w Niemczech tego nie ma...:( A jeśli chodzi o alkohol,to generalnie za wódką nie przepadam... piję naprawdę rzadko,zazwyczaj na weselach albo szczególnych okazjach,i to też niewiele... Lubię czasem natomiast whisky i...piwo.:-D Nie no,żeby nie było...ja też alkoholiczka żadna nie jestem,ale czasem mnie napadnie na piwko wieczorem...no chyba,że tak jak wczoraj,to następny dzień mam z głowy....:szok:
Piszecie tu o pomysłach na obiad,a ja ledwo na oczy patrzę...chyba odgrzeję mrożoną pizzę albo paluszki rybne...takie żarcie awaryjne.:-D

Dzień dobry :-)

Ale naprodukowałyście od wczoraj...
Ja już po obiadku, z kawką z ręce... i zabieram się za nadrabianie waszych wpisów :rofl2:

Karotka- na kaca polecam kawkę z cytrynką mi pomaga :-p
a ja po rosołku już i wypiłam jedno piwko , do nas się dziś więcej osób wybiera fajnie pójdziemy na spacerek , wypijemy kawkę dzieciaki się pobawią ,a bo Wam jeszcze nie mówiłam mam fioła na punkcie dzieciaków ;p uwielbiam się z nimi bawić łaskotać i wygłupiać mam dużą rodzinkę ,w której jest dużo dzieciaczków tylko ja ostatnia zostałam bezdzietna.

kobietko na Was też przyjdzie czas, na pewno! &&&&&&&&&

Mała śpi i śpi, ale to zawsze tak .. jak siedzimy w domu to pół godziny i się zrywa, a jak gdzieś mamy wyjść to nagle spanie ją bierze :-D

Ja kiedyś byłam wieeeelką fanką drina: soplica wiśniowa + cola + kostki lodu:) Pychotka:) Aż mi się zachciało, tak piszecie o tych alkoholach;-)

witam
O matko produkcja niezłą parą :)

Wiikki nio to powodzenia :-)
No popatrz jak miły Pan rzadko się tak zdarza:szok:

Piaska oj tak jod zdrowy :)A gofry mniam pychaaa jeszcze bita śmietana owoc mmmniam

KObietka22 wydaje mi sie ze z poczatku albo pomyliłam wątki i chyba ciaza po poronieniu tam pisalas wlasnie. Ja tez biore ale mnie lekarz mowil zebym odlozyla jak zajde ;-)

Karotka współczuje kacorka mleko też podobno dobre może spróbuj :-)

Ja coś czuje, że nic z tego wyszedł mi pryszczol brzuch boli małpowo ech wogole prowadze wykresy na skarbmamy i ovufienr na tym drugim to zmieniam konta ,żeby nie płacic i dzisiaj znów mmi program zmienił owu jak wpiałam dzisiejsza tempke nie wiem czemu może się ktoraś zna? trochę wątpie, żeby wtedy była owu po przesunieciu.

Ja dzisiaj filecik z kurczaka buraczki ziemniaczki :tak:

Na kaca 2 rzeczy najlepsze: sok pomidorowy albo cieplutki rosołek!!
Mnie coś bierze. Zatoki zaczęły mi dokuczać. Mam nadzieje, że szybciutko sobie z tym poradzę, bo już niedługo przytulanka :)

reklama
Perelka- jak na ciąża po poronieniu to na pewno byłam ja :D
no powiem Wam ,że zjadłam drugie danie i pękam po prostu po dwóch dniach wiecznego pawika miałam wieeelki apetyt ,a teraz mam wieeeelki brzuch :p

Do góry