Madzia&Lena - a co gin na Twoje cykle?
reklama
Tak wcześnie to lekarz mógł nic nie widzieć przecież. A dlaczego nie chcesz zrobić badania z krwi?
jakbym czuła cokolwiek, to bym pewnie zrobiła, ale porównuję z poprzednią ciążą i objawów, prócz braku @, nie ma a wtedy miałam szereg, jeszcze przed @
Ostatnia edycja:
witajcie po weekendzie,
u mnie był on bogaty mam nadzieję, że okaże się owocny
Madzia&Lena tez mam 1 rocznicę ślubu 06.10 Trzymam kciuki za kolejny cykl, jest Twój
Piaska trzymam kciuki za betę najlepiej ją zrobić, po kilku godzinach będziesz już wiedziała co i jak
Benfica Ty też bidulka żyjesz w niepewności, ale nadzieja ostatnia umiera
Mnie coś podbrzusze dziwnie boli ale to za wcześnie na pierwsze objawy bo dopiero u mnie 17 dc
miłego dnia
u mnie był on bogaty mam nadzieję, że okaże się owocny
Madzia&Lena tez mam 1 rocznicę ślubu 06.10 Trzymam kciuki za kolejny cykl, jest Twój
Piaska trzymam kciuki za betę najlepiej ją zrobić, po kilku godzinach będziesz już wiedziała co i jak
Benfica Ty też bidulka żyjesz w niepewności, ale nadzieja ostatnia umiera
Mnie coś podbrzusze dziwnie boli ale to za wcześnie na pierwsze objawy bo dopiero u mnie 17 dc
miłego dnia
Piaska no ja tez oddawalam przed starankami, ale to jakos inaczej bo to tylko raz na jakis czas jedno wklocie, a teraz ciagle cos i tylko zmieniam reke, niedlugo bede wygladac jak narkoman a po oddawaniu krwi bywalo mi slabo ale to pewnie od tej ilosci jak u Ciebie. teraz to ze mnie leci i do tego jeszcze spuszczam krwi na badania i chodze troche nieprzytomna, ale czego sie nie robi dla staranek... ;-)
centka wiec na przyszlosc jak nie jest jasne kiedy jest owulka to lepiej nie przerywac staranek, tak co dwa dni serduszka i bedzie ok!
KPe007 nastepnego dnia po owu juz moze byc sluz bardzo nieplodny. na przyklad ovufriend troche glupieje jak wszystko wskazuje na owulke ale po niej jest jeszcze sluz plodny. ostatnio mi napisal ze owu nie jest pewna bo po niej zaznaczylam plodny sluz. a przytulasy byly wtedy? jak tak to sie nie martw!
Cyntia a pisalam Ci ze owu bedzie! pieknie tempka rosnie! u mnie za to jakis dziwny rozbujany ten wykres narazie...
Madzia&Lena tez pierwsze slysze o becie na czczo. moje wszystkie w zeszlym cyklu byly robione w srodku dnia po jedzeniu i wychodzily. wlasnie doczytalam ze @ przyszla :-( no to &&&&&& za prezent na rocznice i urodziny!
Piaska i benefica nie trzymajcie nas tak w niepewnosci tylko na bete!!!!
benefica a nie myslalas zeby za kilka dni ejszcze raz sie przejsc do gina? moze da cos na wywolanie bo odpukac jakby faktycznie @ miala przyjsc to teraz takie marnowanie czasu, chociaz moze to tylko ja jestem az tak niecierpliwa
centka wiec na przyszlosc jak nie jest jasne kiedy jest owulka to lepiej nie przerywac staranek, tak co dwa dni serduszka i bedzie ok!
KPe007 nastepnego dnia po owu juz moze byc sluz bardzo nieplodny. na przyklad ovufriend troche glupieje jak wszystko wskazuje na owulke ale po niej jest jeszcze sluz plodny. ostatnio mi napisal ze owu nie jest pewna bo po niej zaznaczylam plodny sluz. a przytulasy byly wtedy? jak tak to sie nie martw!
Cyntia a pisalam Ci ze owu bedzie! pieknie tempka rosnie! u mnie za to jakis dziwny rozbujany ten wykres narazie...
Madzia&Lena tez pierwsze slysze o becie na czczo. moje wszystkie w zeszlym cyklu byly robione w srodku dnia po jedzeniu i wychodzily. wlasnie doczytalam ze @ przyszla :-( no to &&&&&& za prezent na rocznice i urodziny!
Piaska i benefica nie trzymajcie nas tak w niepewnosci tylko na bete!!!!
benefica a nie myslalas zeby za kilka dni ejszcze raz sie przejsc do gina? moze da cos na wywolanie bo odpukac jakby faktycznie @ miala przyjsc to teraz takie marnowanie czasu, chociaz moze to tylko ja jestem az tak niecierpliwa
Straciatella
Fanka BB :)
Doberek Kobitki,
U mnie na szczęście wsio ok, nic nie boli :-) A już miałam takiego stracha...
benfica - kochana, gdzie ta @? Może to fasolka.. może, może, może? Póki nie ma @ - jest nadzieja. Lekarz też człowiek i pomylić się może. A rozpulchniona macica to dopiero w okolicy 4-5 tygodnia zaczyna być i wtedy lekarz na podstawie badania może stwierdzić, że podejrzewa ciąże.
Weź no zrób bete... trzymam kciuki &&&&&&&&&
wikki- u mnie objawy były od razu po owulacji ;-)trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&
Piaska - daj znać od razu, jak coś będziesz wiedzieć. Czekamy niecierpliwie &&&&&&&&&&&&&
bluecat - trzymam kciuki
wszystkie zaciążone majówki, zapraszam na https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/majowki-2014-a-67531/
Testuje ktoś dzisiaj??? Piaska, bluecat, a reszta?
U mnie na szczęście wsio ok, nic nie boli :-) A już miałam takiego stracha...
benfica - kochana, gdzie ta @? Może to fasolka.. może, może, może? Póki nie ma @ - jest nadzieja. Lekarz też człowiek i pomylić się może. A rozpulchniona macica to dopiero w okolicy 4-5 tygodnia zaczyna być i wtedy lekarz na podstawie badania może stwierdzić, że podejrzewa ciąże.
Weź no zrób bete... trzymam kciuki &&&&&&&&&
wikki- u mnie objawy były od razu po owulacji ;-)trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&
Piaska - daj znać od razu, jak coś będziesz wiedzieć. Czekamy niecierpliwie &&&&&&&&&&&&&
bluecat - trzymam kciuki
wszystkie zaciążone majówki, zapraszam na https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/majowki-2014-a-67531/
Testuje ktoś dzisiaj??? Piaska, bluecat, a reszta?
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
nana7ma, zależy jakie USG ma lekarz. U mnie cokolwiek było widać dopiero 7 tygodniu. A poza tym jeżeli zrobi Tobie USG dopochwowe na pewno zauważy zmiany i jak będzie chciał potwierdzić Twoją ciąże (bo tak nie raz chcą), to da Tobie skierowanie na betę aby potwierdzić. Mój ginekolog jest bardzo dobry, ale za to dużo wymaga. Ja musiałam z takim badaniem do niego iść.
reklama
Straciatella
Fanka BB :)
nana7ma - ja byłam w pierwszej ciąży pierwszy raz u ginekologa w 5tc. Nie zrobił USG. Tylko zbadał i jeszcze zaproponował środki wczesnoporonne .. masakra to była jakaś. Ale ciąże względnie potwierdził po samym badaniu. Bez bety, bez usg...
Później zmieniłam lekarza - prywatnie w 6 tc już było widać serduszko, usg dopochwowe ;-) Teraz nie wiem, czy nie za wcześnie się wybieram...
Później zmieniłam lekarza - prywatnie w 6 tc już było widać serduszko, usg dopochwowe ;-) Teraz nie wiem, czy nie za wcześnie się wybieram...