reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Ogłoszenia parafialne:-p

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 73!!
Zaciążonych potwierdzonych: 11 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
___

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08

doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08

Staraczki:

zosiasamosia - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Madzia&Lena - termin @ 25.08
madziulka291 - termin @ 25.08
martuskubus - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08

Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
aesthete - termin @29/30.08
kobietka22- termin @ 30.08 ?
black_tea - termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Grzankaa - termin @ 14.09
susel - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin@ 18.09
Dorcia - termin @ 22.09mychunia - termin @ 22.09
maja35 - termin @ 23.09
Asica86 - termin @ 27.09

Trzymamy &&& za wszystkie staraczki, zwłaszcza testujące
:tak::tak::tak:

Piszcie dziewczyny, co jeszcze u kogo pozmieniać. Najchętniej II bym wszystkim dopisywała, więc w tym kierunku proszę działać:-p

aesthete, chodziło Ci o 29/30 sierpnia, prawda? Bo 2 września jeszcze nie było;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia też to zauważyłam niestety. Z cyklami jest cyrk po prostu. W październiku odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i cykle miałam kolejno: 29, 29, 30, 30, 27, 32, 39,46 i dziś jest 48.. po prostu porażka, nigdy nie wiem kiedy mam się @ spodziewać..

Malusiolka u mnie laboratorium jest otwarte w godzinach 8-10, ja 8.30 muszę wyjechać do pracy to nie zdążę. Wyniki po dwóch godzinach? Coś wspaniałego! U nas czeka się do dnia następnego po godzinie 12...

Jestem i ja !!!

Melduję że wredna @ przyszła dzisiaj !!! Przyszła bardzo cicho,bezboleśnie...nie wiem czy to skutek brania trzy dni Castagnusa ??? Możliwe że tak szybko zadziałał ???

Nie ma opcji zapamiętać o czym pisałyście , tyle tego że hej !!!

Proszę o przepisanie mnie na 22 września !!! Jeju już wrzesień za pasem...a co dopiero był luty i "start" staranek !!! Czemu ten czas tak zapiernicza ?????

Pamiętajcie że zawsze mocno trzymam
&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobrej nocki !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
W 4 cyklu się udało :)
Wszystkie w końcu będziemy mamusiami... Tak MUSI być!!!
Podbrzusze mnie napierdziela strasznie, to już któryś dzień... Masakra, cały czas mam wrażenie, że testy były jakieś oszukane, a ja dostanę @ :)

Hej Dziewczyny! gratuluję zafasolkowanym a staraczkom, równiez sobie zycze powodzenia!!:)

Napiszecie mi jak ta tempkę mam zapisać? Zobaczcie na mój wykres - jak robiłam o 9 to wyszło mi 36,7 wczoraj i dzisiaj - a tak to mierzyłam o 6 - ile mam odjąć?

Pozdrawiam i życzę miłej nocki!

Hej Dziewczyny! gratuluję zafasolkowanym a staraczkom, równiez sobie zycze powodzenia!!:)

Napiszecie mi jak ta tempkę mam zapisać? Zobaczcie na mój wykres - jak robiłam o 9 to wyszło mi 36,7 wczoraj i dzisiaj - a tak to mierzyłam o 6 - ile mam odjąć?

Pozdrawiam i życzę miłej nocki!

Nie ma sensu bawić się w odejmowanie. Trzeba ustawić sobie budzik i codziennie mierzyć o tej samej godzinie. Koniec i kropka :-p
Mnie też wcześniej dziewczyny przeszkoliły jak zobaczyły na wykresie, że mierzę swobodnie ;) , poczytałam też trochę artykułów. Po pierwsze mierzyć nie później niż po 8 rano, po drugie minimum 3h snu, po trzecie termometr mieć pod ręką, by nie musieć wstawać, bo nawet wstanie może spowodować, że temperatura wzrośnie i po czwarte najważniejsze - mierzyć dokładnie o tej samej godzinie. Przynajmniej jeśli chce się być pewnym, że wynik jest wiarygodny :tak:

Madzia&Lena - kurczę, a może powiedz o tym lekarzowi. Może w kontekście tego, że staracie się o dziecko zleci jakieś podstawowe badania hormonalne.. I z tego co ja wiem, to badanie beta HCG z krwi nie trzeba robić na czczo (na czczo znaczy co najmniej 5-6 godzin bez posiłku), można po południu, ale trzeba na 3 godziny przed badaniem nie jeść. Tak piszą na stronie jednej z przychodni u mnie http://www.pmr.szczecin.pl/indexsub,9,58,1,jak_sie_przygotowac_do_badan.htm Na Twoim miejscu wstrzymałabym się dzień, bo tempka, niedobra, spadła, jakby lada dzień miała być @ Choć trzymam kciuki, by jednak to była fasolka!

Dobrej nocy, kobietki!!

Ostatnia edycja:
Witam z rana.
Już piąty dzień robię rano testy i nadal I kreska. Lecę po pracy kupić test w aptece. Najlepiej kupię kilka różnych. :-)

reklama
Do góry