reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam dziewczyny

tu starduscik z UK, staraczka o II kreski od 10 miesiecy. okres mam miec 27-28.08 dzis robilam test i tylko I kreska :/ nadal sie ludze, ze test ferelny. Brzuch pobolewa jak na okres, biust nabrzmialy jakby mial zaraz ekspodowac inne objawy subiektywne juz minely :/

my od zawsze jehcalismy na testach owulacyjnych ale od wrzesnia bede temperature mierzyc szyjke i sluz badac... w koncu kiedys sie uda... musi..

pozdrawiam wszystkie staraczki &&&&&

reklama
ale mam brzuch cięzki,......i coś mnzeziębienbie chwyta :/ chyba zmarzłam pod namiotem :/
coś czuje ze w sobotę dostanę @ :( ale mam nadzieję, ze nie....

Dziewczyny @ nadal brak -powtorzylam test wrzucam foto -przyciemnilam byscie widzialy dobrze;) test na gorze to z wczoraj a test na dole to z dzis i co sadzicie?:sorry2:-mam zwidy?
test2.jpg

Ps. Bylam z rana na Becie za Wasza namowa - kolo15-16 bede miec wyniki- mam stresika!

Załączniki

• test2.jpg
    test2.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 53
starduscik witamy :-) i trzymamy kciuki żeby się udało :tak:

piaska, benfica może rzeczywiście betkę zrobić i wiedzieć na czym się stoi? A jak się okaże, że fasolki brak (czego nie życzę) to wtedy do gina po jakieś tabsy na wywołanie okresu? Szkoda czasu marnować jak nie ma fasolki, a @-szon zaprotestował :-)
black_tea no no @ nie przyjdzie, to na pewno fasolka.
Straciatella środki wczesnoporonne? Co to za lekarz? Dobrze, że szybko podjęłaś decyzję o zmianie lekarza. Czasami to jestem zszokowana :shocked2: pytaniami i propozycjami lekarzy.

Ostatnia edycja:
reklama
stazi24 - dobrze, ze betę zrobiłaś, bo z tych testów to na prawdę nic pewnego wywróżyć nie można... :baffled:

mamaTomeczka - masz rację, rzeczywiście zbiera niezłe recenzje. Rozejrzę się za nim w aptece.

Ostatnia edycja:
Do góry