reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
No dobra, to może po pracy też na tę betę skoczę, jak będzie cokolwiek otwarte. Chociaż planowałam w weekend dopiero zrobić, jak nic nie przylezie.

Cześć dziewczynki :-) czekam aż któraś z Was oświadczy, że widzi II :tak: dobrze byłoby zacząć tak tydzień.

Kobitki ja pierwszy raz od 6 miesięcy czekam, aż @ przyjdzie :-D żeby móc zacząć nowe staranka :tak:
Choroba w tym miesiącu tak mnie wycieńczyła, że jeszcze ledwo żyje. Kaszel jeszcze mnie męczy a do tego wszystkiego okropny katar od tygodnia :angry: mój nos już tego nie wytrzymuje :-( jest pościerany i czerwony jak buraczek :-D no i oczywiście febra pod nosem... tragedia

Wszystkim zafasolkowanym gratuluję :tak: i trzymam kciuki za całą resztę :tak:

Piaska - leć, leć!! Trzymam bardzo mocno kciuki!!

bluecat - oczywiście kciukasy za ślicznie rosnącą betkę!!

Laski, u mnie chyba ten skok jest w końcu. Wyczytałam w internecie, że skok może pojawić się nawet 4 dni po owulacji :-):-) Oby teraz utrzymała się elegancko, no!!

ewka - ja za każdym razem jak robię test widzę dwie, haha. Tylko to już z oczopląsu od wpatrywania się, a nie stanu faktycznego ;)

ewka to zdrowiej do końca i DO ROBOTY :-D:-D:-D ja też z utęsknieniem czekam na @ :dry: powinna się już skończyć, a jeszcze się nie zaczęła :dry::ninja2:

bluecaat niech betka rośnie wysoko wysoko :-)

piaska &&& może może? Jakby nie to, że byłam u gin, to pewnie już bym dawno betę zrobiła :dry::confused:

cyntia chciałabym być przypadkiem, któremu testy nie wychodzą, a fasolka jest ale mnie znachor już widział :dry: więc odpada :dry:

miłego dzionka :happy2: i samych dobrych wieści i owocnych starań :happy2:

Hejka :-)

Ewka szybko zdrowiej nam i do dzieła :-D

Bluecaat niech rośnie i rośnie beta &&&&& trzymam kciuki

Piaska idź na bete, będzie pewniejsza ;-)

Już po weekendzie, czas prace zacząć tak sie nie chce, leń mi się załączył. 22 dc a u mnie tempka nisko :-(, chyba ten cykl pójdzie na straty, już nie liczę na owulację, chcę tylko żeby szybko przyszła i poszła sobie ta wredota :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Przyszła @ z podwójną mocą.

Zapiszcie mnie proszę następna @ na 13.10 ;) (tak, tak te super 48 dniowe cykle) :wściekła/y:
06.10 mamy pierwszą rocznicę ślubu, a 24.10 mam urodziny także nie obrażę się za jeden łączony prezent w postaci II kresek na 24.10 ;)

Miłego dnia!

Do góry