reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
No dobra, to może po pracy też na tę betę skoczę, jak będzie cokolwiek otwarte. Chociaż planowałam w weekend dopiero zrobić, jak nic nie przylezie.

Cześć dziewczynki :-) czekam aż któraś z Was oświadczy, że widzi II :tak: dobrze byłoby zacząć tak tydzień.

Kobitki ja pierwszy raz od 6 miesięcy czekam, aż @ przyjdzie :-D żeby móc zacząć nowe staranka :tak:
Choroba w tym miesiącu tak mnie wycieńczyła, że jeszcze ledwo żyje. Kaszel jeszcze mnie męczy a do tego wszystkiego okropny katar od tygodnia :angry: mój nos już tego nie wytrzymuje :-( jest pościerany i czerwony jak buraczek :-D no i oczywiście febra pod nosem... tragedia

Wszystkim zafasolkowanym gratuluję :tak: i trzymam kciuki za całą resztę :tak:

Piaska - leć, leć!! Trzymam bardzo mocno kciuki!!

bluecat - oczywiście kciukasy za ślicznie rosnącą betkę!!

Laski, u mnie chyba ten skok jest w końcu. Wyczytałam w internecie, że skok może pojawić się nawet 4 dni po owulacji :-):-) Oby teraz utrzymała się elegancko, no!!

ewka - ja za każdym razem jak robię test widzę dwie, haha. Tylko to już z oczopląsu od wpatrywania się, a nie stanu faktycznego ;)

ewka to zdrowiej do końca i DO ROBOTY :-D:-D:-D ja też z utęsknieniem czekam na @ :dry: powinna się już skończyć, a jeszcze się nie zaczęła :dry::ninja2:

bluecaat niech betka rośnie wysoko wysoko :-)

piaska &&& może może? Jakby nie to, że byłam u gin, to pewnie już bym dawno betę zrobiła :dry::confused:

cyntia chciałabym być przypadkiem, któremu testy nie wychodzą, a fasolka jest ale mnie znachor już widział :dry: więc odpada :dry:

miłego dzionka :happy2: i samych dobrych wieści i owocnych starań :happy2:

Hejka :-)

Ewka szybko zdrowiej nam i do dzieła :-D

Bluecaat niech rośnie i rośnie beta &&&&& trzymam kciuki

Piaska idź na bete, będzie pewniejsza ;-)

Już po weekendzie, czas prace zacząć tak sie nie chce, leń mi się załączył. 22 dc a u mnie tempka nisko :-(, chyba ten cykl pójdzie na straty, już nie liczę na owulację, chcę tylko żeby szybko przyszła i poszła sobie ta wredota :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Przyszła @ z podwójną mocą.

Zapiszcie mnie proszę następna @ na 13.10 ;) (tak, tak te super 48 dniowe cykle) :wściekła/y:
06.10 mamy pierwszą rocznicę ślubu, a 24.10 mam urodziny także nie obrażę się za jeden łączony prezent w postaci II kresek na 24.10 ;)

Miłego dnia!

Do góry