reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

stazi24 to to to są II kreseczki wyraźnie je widzę :-):-):-) GRATULUJĘ!!!!! Normalnie banan do ust mi się przykleił :-D lubię takie wiadomości :-D

Ale powiedz czy sadzisz ,ze na tescie na dole czyli z dzis widac lepiej ta 2 kreseczke(choc nadal blada) bo juz dostaje szalu co widze a czego nie...

Bylam wczoraj na karuzeli - i jak z niej zeszlam myslam ,ze padne - siedzilam z pol godziny na ziemi i myslam ,ze bede haftowac- masakra..

Jej mam takiego stresiora czekajac na Bete ,ze nawet nie masz pojecia!!

reklama
stazi - są dwie krechy, widoczne :-) gratuluje. Wg beta to tylko "formalność" :tak:
to mój test z 25 i 26 dc. Krechy ledwo widoczne
test 19.8.jpgtest 20.08.jpg

Piaska - polecam ci Pinktest - pokazał u mnie w 25 dc ;-)

ewka - no okropny był ten doktorek! Straszny gbur.. i jeszcze takie propozycje :baffled:

Załączniki

• test 19.8.jpg
    test 19.8.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 35
  • test 20.08.jpg
    test 20.08.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
stazi24, gratulację :) Czekamy teraz na wyniki bety.

Wcześniej zanim zaczęłam z mężem starać się o dzidziusia czas leciał mi bardzo szybko. A teraz jak chce wiedzieć, czy udało się, to czas mi się dłuży ;/ 2 tygodnie, to dla mnie wieczność.

Piaska tak wiem... dlatego poszlam zrobic Bete- i strasznie sie boje ,ze jednak zobacze Bete ponizej 5 czyli brak ciazy:( moze mam felerne te testy... dlatego juz nie trace kasy na apteczne tylko na Bete poszlam- dalam 22 zl a bedzie pewnosci

Dzis jest moj 28 d.c wiec chyba powinien wyjsc wynik wiarygodny??

stazi tak jak straciatella napisała beta to tylko formalność. Jeżeli my widzimy te kreski to znaczy, że tam są, a Ty jesteś w ciąży :tak: jejciu ja też chcę ja też!!!

też bym zrobiła teścior dzisiaj byłby 24dc..... ale tak bardzo boję sie rozczarowania
no i mam dzisiaj jakiegoś kryzysa....chyba dostane @

reklama
Do góry