reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny pisałam już, ale chyba mój post się zgubił wśród innych.

Miałam zawojować dzisiejszą datę, ale jest na odwrót. Dalej nie mam @ a test negatywny! To już 48 dzień

reklama
bluecaat u mnie pęcherzyk był widoczny już w 5tc, ale serducho usłyszałam tydzień później :happy2:

piaska ja też krew oddaję :happy2: nie jakoś często, ale staram się 1-2 razy do roku :happy2: w tym roku nie byłam ze względu na starania, ale cały czas mnie kusi... :baffled: i nie wiem, czy iść... :confused:

nana7ma gratulacje :happy2::happy2::happy2:

madzia&lena
to witaj w klubie - testy negatywne, a @ brak :confused: u mnie co prawda jest 34dc, ale ja mam cykle bardzo regularne, no za wyjątkiem obecnego :dry:

i wszystkie kobietki, które dostały @ - damy radę we wrześniu, no musimy dać :-D ja dołączę pod warunkiem, że W KOŃCU @ do mnie zawita... nawet nie mogę się wpisać na listę, bo mi się wszystko zatrzymało :baffled::no:

straciatella mamuśko odezwij się - potrzebuję Twojego tańca szamana na wywołanie @ :szok:

miłego wieczoru ;-)

Ostatnia edycja:
witam się z wieczora,

Troszkę się nadźwigałam małego dziś i mam straszne bóle jak na @ :-:)-:)-( nie wiem co to będzie..
wzięłam nospe i leże od 18.. chucham i dmucham... eh.. :baffled:

Madzia&Lena, może zrób betę. Jeżeli ona nie wyjdzie, to lepiej iść do ginekologa.

Straciatella, będzie dobrze, zobaczysz :) Ja przy drugiej ciąży non stop nosiłam Oliwkę i Roksanka urodziła się zdrowa. Ja przy pierwszej ciąży, jak przy drugiej robiłam wiele rzeczy, których nie powinnam. Mąż krzyczał na mnie, bo sama przestawiałam meble. Nie wiem co mi było, ale co miesiąc musiałam coś przestawić :p A i tak mała urodziła się tydzień po terminie (wywoływany poród).

Ostatnia edycja:
Problem jest taki że jestem teraz 3 dni w pracy, w czwartek wyjeżdżamy i znowu weekend będzie. Nie mam jak iść na betę, bo powinno się być naczczo i rano, a u ginekologa to jeszcze nic nie zobaczymy. Muszę czekać :(

Madzia@Lena a ostatnimi czasy ilodniowe cykle masz? Teoretycznie, patrząc na Twój wykres, tempka spada jak na @, ale trzymam kciuki, żeby to jednak była fasolinka w Twoim brzuszku!!

benfica - Ty okresu nie przywołuj!! Maluszek ma być, zrozumiano? ;-) Testy wychodzą u niektórych dużo później. Ja myślę, że Ty jesteś tym przypadkiem :-)

Straciatella - odpocznij, nie stresuj się, będzie dobrze. Może weź no-spe.

Hej
powróciłam po bardzo męczącym weekendzie! Strasznie zimne noce pod namiotem do tego cała masa wrażeń, hałasu, km na motocyklu, spotkań ze znajomymi! Jednym słowem weekend bardzo pozytywny...aż mi szkoda że już sie skończył :(
z objawów mam nadzieję ciązowych:
- zaczynają mnie pobolewać piersi
- bolą sutki
- nie boli brzuch, a zawsze dolal do samego @ czułam kłucie w jajnikach....teraz nic od piątku
- zgaga........w sobotę po bigosie, potem po żurku, dzisiaj jak ugryzłam kawałek chleba bo mi w ustach rosło i czułam kwas....w pierwszej ciazy nie mogłam jeść pieczywa bo było kwaśnie :/
eh no to czekam do soboty i mam nadzieję że @ nie przyjdzie

reklama
Madzia&Lena, kto powiedział Tobie, że idąc na betę musisz być na czczo? Jak robiłam betę to nie patrzyłam na to, czy jestem przed jedzeniem, czy po jedzeniu. Do miasta mam 12 km, mąż pracuje i ciężko dojechać. Dlatego też na betę jechałam około 17-tej i po 2h miałam wyniki ;) U nas laboratorium czynne jest całodobowo.

PS: Wiem, że na czczo to morfologię i glukoza jest.

Ostatnia edycja:
Do góry