reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Stazi - mi (mojemu Lubemu i wodzie też :-p) wychodził taki cień szary na Pink Testach z serii Eco :confused: Może to być cień kreski testowej, ale jeśli jest zabarwienia różowego, to myślę, że to jednak kreska. Powtórz z rana innym testem.

KPe007 - zacznij mierzyć temperaturę. Dużo powie. Pomoże Ci w ustaleniu czy ona w ogóle jest (testy owulacyjne pokazują, że owulacja się zbliża, ale nie dadzą Ci gwarancji, że się odbędzie, a po tempce przekonasz się czy do niej doszło obserwując skok). Spokojnie, musi się w końcu udać - trzymam za to kciuki!!

nana7ma - GRATULACJE!!
No ja przez to mierzenie, a właściwie nie przez mierzenie, ale przez tę moją durną temperaturę :wściekła/y: też mam dołasa. Śluz już kremowy, zero przejawów lepkości, jak śmietanka, czyli jak zawsze u mnie przed okresem. I wiecie co. W następnym cyklu nie będę brać Castagnusa. Fakt, że jestem w 20 dc, a mnie wcale cycki nie bolą (normalnie by już napitalały trochę od paru dni), ale sobie ubzdurałam, że ten brak wzrostu tempki, to przez tego niepokalanka.

I niby mogłabym nie dumać nad ciążą, bo cykl wygląda na stracony (przeżywam to w postach i przeżywam, wiem..), ale fioł ciążowy już mnie zabrał :baffled: Już siedzę jak na szpilkach, już się wsłu****ę w organizm. Nie lubię jak ten fioł przychodzi. Wiecie o co chodzi. Chciałoby się wiedzieć. No nawet jak się nie udało, to lepiej wiedzieć od razu, a nie tak w niepewności czekać i czekać..

witam
Ja dzisiaj znów senny dzień.
Jutro wizyta u gina, ale wiem że nic nie będzie widać no, ale muszę.

Piaska mnie też nigdy testy z allegro nie wychodzily nie mam pojęcia od czego to zależy. Ale kciuki dalej mocno trzymam :)
Jeśli chodzi o endometrium bardzo ważne jest ja miewałam 6 mm to bardzo malutkko szczególnie przy stymulacji clo, ale podobno czerwone wino dobrze wpływa na nie :)
O basik wyprzedziła moje myśli ;)

labell tak szłyszałam o tym laparoskopia to potwierdzi, ale spokojnie mam koleżanke z innego forum która to musiała brać przez trzy mieiące zastrzyki, które powodują jakby menopauze :( ale teraz jest w 24 tygodniu ciąży :-)
nana ekstra:-) gratulacje ;-)
A ja muszę fasolki szparagowej pomrozik i robię babeczki z budyniem i na ogordowe maliny :tak:

nana7ma, gratulacje :)

Mi jeszcze zostało 12 dni do @ i nie mogę się doczekać aby w końcu zrobić test. Wczoraj i dzisiaj takie dziwne pobolewania mam w podbrzuszu. Mam nadzieje, że to coś dobrego.

A do mnie przyszła wstręciucha @ i zaczęłam już plamić :-(
Proszę mnie dopisać do listy na 23 wrzesień :-(
Trzymam kciuki za te które jeszcze nie dostały @ i żeby już jej nie dostały przez 9 miesięcy.

reklama
Do góry