applecrumble
Fanka BB :)
stazi24, też mi się wydaje, że ten cień to może być jednak ciąża zrób jeszcze jutro z rana teścik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KPe007 - haha, no ja miałam podobną sytuację w dniu owulacji. Ale mnie zdołował wtedy.
maja35 - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby @ nie przylazła!!
Piaska - cenne informacje. Ja akurat fasolę wpierdzielam równo. Uwielbiam!! I często używamy brązowego ryżu zamiast zwykłego Trzymam kciuki za testowanie!!
nana7ma - trzymam kciuki za betę. Daj znać od razu!! Gin raczej nie będzie w stanie za wiele powiedzieć, ale już niedługo na pewno usłyszysz bicie serduszka maluszka
tekla23 - ja po paru minutach nie pamiętałam za bardzo co powiedział Powtórzył mi W ogóle to zabrał mnie na wycieczkę motorówką na zachód słońca na jeziorze. W pewnym momencie zatrzymaliśmy się, a on powiedział, że pójdzie spytać właściciela, który był za sterem czy mu coś zapłacić. Ja się odwróciłam i zobaczyłam, że idzie z kwiatami.. Usiadł koło mnie. Zwrócił się do mnie po imieniu i zaczął od tego, że mu ze mną dobrze, że mnie bardzo kocha, że chce założyć ze mną rodzinę. Uklęknął i spytał "Czy zostaniesz moją żoną?".
labell - póki nie masz wyników nie stresuj się. Mam koleżankę, która miała sporą torbiel, ogniska endometriozy (wykryte laparoskopowo przy okazji operacji jajnika), chorą tarczycę i tyłozgięcie a zaszła w 1 cyklu starań. Ale mam też drugą koleżankę zdrową, która nie mogła zajść dość długo. Spokojnie. Poczekaj za wynikami, może będzie ok. Ważne, że lekarz nie bagatelizuje. Kurcze, ale ja jak mi lekarz powiedział, że przy okazji USG zgrubiałego węzła na szyi zrobi mi profilaktycznie USG brzucha, to też zaczęłam trochę panikować. Bo to jest tak, że nasi lekarze często nas olewają i jak nam zlecą jakieś badanie, to jesteśmy tak zdziwione, że aż się boimy!
stazi24 - powtórz test (innej firmy), albo leć jutro na betę i od razu pisz nam co i jak
Wiecie co - mnie już na głowę coś padło!! Zrobiłam test w 20 dc. Mam w pip tych testów, więc jak się zaczęłam zastanawiać po co ja ich tyle kupiłam, to już sikałam na jednego, hehe. E, bo ja ciągle wierzę, że ta głupia owu była. Przecież różne dziwy się zdarzają. Znalazłam parę wykresów ciążowych, gdzie tempka jakoś nie rosła, a jednak. Wiem, wiem.. Ale co? Nadzieja umiera ostatnia!!
stazi24 wiesz,że ja miałam,to samo z testem ale rozebrałam go na części pierwsze i wydaje mi się,że to był chyba pasek gdzie powinna się pojawić kreska.Ja swoje testy kupowałam w Rosmanie.
Ja jeszcze @ nie dostałam ale chyba dostane,bo mnie brzuch zaczyna boleć jak na @ :--(