reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Wierzyć w 100% nie można, ale mogą pokazać, czy owu w ogóle jest, a jak kreski są mocne, to prawdopodobnie owu nastąpi w ciągu 48h. Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam jeden. Druga kreska jest prawie identyczna jak ta testowa.

reklama
Kurde rozpisałam się i mi wszystko uciekło - grrrr

Ok postaram się odtworzyć:)

Poziomk@ - 3 maj się, jesteśmy z Tobą, jesteś silna i doczekasz się swojego cudu, bo na niego zasługujesz!!

Karola - po jego telefonie wnioskuję, że ciągnie go w Twoją stronę i to dl aniego nic nie znaczy, ale trochę bawi go to, że jesteś zazdrosna. Jak skończyła już jazdy to może będzie lepiej, bo nie będą się widzieć, niech zda szybko żeby nie przyszło jej do głowy żeby dokupować jazdy dodatkowe. Nie martw się będzie dobrze. Jak będzie chciała zabrać go na piwo to powiedz, że nie i ch.. :) pognęb go jeszcze trochę tymi docinkami a jemu szybko się to znudzi, bo przecież widzi jaki ma skarb w domu:)

black tea - po zafasolkowaniu od razu rezygnujesz z moto? Ja to chyba tak nie dam rady odstawić od razu, może troche zwolnię na początek:)

Pozdrawiam Was dziewczynki!!! Przesyłam pozytywne fluidu żeby wszystkim nam się udało!!!

Aha jeszcze miałam zapytać - trochę dziwne pytanie, ale ile po stosunku trzeba "trzymać" plemniczki żeby odnalazły właściwą drogę? Chodzi mi o to po jakim czasie mogę iść pod prysznic bez obaw, że żaden nie został:) hehe sama się już zamotałam:)

karola no ja też Ci nie nakopię ;-) ja też jestem zadrośnica i to o bele co ;-) mnie też irytują takie panienki, zobaczymy jak będzie miała męża i mąż będzie miał wyjazdy służbowe z koleżankami z pracy :cool2:

aesthete witaj :-D na kiedy masz termin spodziewanej @?

Grzankaa ile dziewczyn tyle metod, ja wyrabiam 5 minut, a potem biegusiem pod prysznic bo nie mogę, są dziewczyny, które całą noc trzymały.

Grzanka - to bez znaczenia ;-) Gdzieś czytałam, że nie udowodniono większego prawdopodobieństwa zapłodnienia poprzez takie właśnie czekanie :-D
Ja tam wstałąm od razu do łazienki :-p

lamorela, trzymanie przez całą noc to lekka przesada :p Nie mogłabym tak długo po stosunku czekać aby się u myć. Ja przy pierwszej ciąży i drugiej po 5-ciu, góra 10-ciu minutach leciałam się umyć.

Grzankaa tak zrezygnuję, w 1 ciaży byłam na zlocie po nim dowiedziałam sie o ciąży wiec postawiłam zrobić ostatnią trasę na moto i odstawić.....jechałam jak z jajek to już nie była przyjemność tylko stres! Ja mogę jechać dobrze a ktoś we mnie wjedzie! jako że w ciązy byłam od września temin miałam na 26 maja, urodziłam 3 czerwca a 12 czerwca już wsiadłam na 1 przejażdżkę bez brzucha! Bolało :p ale jechałam ;) wsiadłam też w okolicach 8 miesiąca dosłownie na 100m na prostej rozpędziłam się az do 50km/h :-D tak tylko żeby trochę adrenaliny mieć ;)

nie będę testować :no: mąż jest cięty na każdą wzmiankę o ciąży choć wiem, że też bardzo chce.... Jak bym mu powiedziała, że chce iść po test to by miał wiele przeciw

reklama
Do góry