Kurde rozpisałam się i mi wszystko uciekło - grrrr
Ok postaram się odtworzyć
Poziomk@ - 3 maj się, jesteśmy z Tobą, jesteś silna i doczekasz się swojego cudu, bo na niego zasługujesz!!
Karola - po jego telefonie wnioskuję, że ciągnie go w Twoją stronę i to dl aniego nic nie znaczy, ale trochę bawi go to, że jesteś zazdrosna. Jak skończyła już jazdy to może będzie lepiej, bo nie będą się widzieć, niech zda szybko żeby nie przyszło jej do głowy żeby dokupować jazdy dodatkowe. Nie martw się będzie dobrze. Jak będzie chciała zabrać go na piwo to powiedz, że nie i ch..
pognęb go jeszcze trochę tymi docinkami a jemu szybko się to znudzi, bo przecież widzi jaki ma skarb w domu
black tea - po zafasolkowaniu od razu rezygnujesz z moto? Ja to chyba tak nie dam rady odstawić od razu, może troche zwolnię na początek
Pozdrawiam Was dziewczynki!!! Przesyłam pozytywne fluidu żeby wszystkim nam się udało!!!
Aha jeszcze miałam zapytać - trochę dziwne pytanie, ale ile po stosunku trzeba "trzymać" plemniczki żeby odnalazły właściwą drogę? Chodzi mi o to po jakim czasie mogę iść pod prysznic bez obaw, że żaden nie został
hehe sama się już zamotałam