reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
poziomka tak strasznie mi przykro, wiem co czujesz. razem bedzie nam lepiej, wiec wracaj do nas!

lamorela i karola niezle jestescie. u mnie tez zazdrosc jest na dosyc wysokim poziomie:zawstydzona/y: karola ale jak ona ma z nim jazdy, to pewnie sie niedlugo skoncza i bedzie po sprawie co? ja bym tylko na Twoim miejscu postawila sprawe jasno, ze po tym jak ona ukonczy kurs to nie powinni miec kontaktu. wlasnie doczytalam ze juz skonczyla! no to sie juz tak nie martw, tylko upewnij sie ze sms z wynikiem testu to ten ostatni. a piwo? phi! ja bym w zyciu mojego nie puscila!

Straciatella wlasnie zdalam sobie sprawe dzieki Tobie, ze gdyby jakims cudem we wrzesniu sie udalo to moj maz mialby prezent urodzinowy! oj, jak byloby milo :) no i mam nadzieje ze tu z nami zostajesz i razem bedziemy sie cieszyc z Twoich blizniakow ;)

lamorela i ailatan pamietam ze wy przeszlyscie strate. mialyscie jakies dodatkowe badania po? meczy mnie strasznie to, ze powinnam cos zrobic zeby drugi raz do tego nie dopuscic!

Ostatnia edycja:
powiem Wam szczerze, że mój mąż do tej pory nie chciał dziecka, bo:
1. nie pracowałam (od grudnia jestem zatrudniona)
2. nie należały mi się żadne świadczenia
3.mamy tylko 1 pokój w mieszkanku, które wynajmujemy
w maju pojechałam na tygodniowe szkolenie i prosiłam go żeby się jeszcze zastanowił, dokładnie to przemyślał
jak wróciłam powiedział, że od sierpnia mogę nie brać tabletek, udało mi się wynegocjować, że od lipca nie biorę :cool2:

mychunia nigny nie ma odpowiedniego momentu na dziecko bo zawsze jest coś co temu przeszkadza. Jednak zegar biologiczny tyka i czasami potem może być już za późno. Mam jednego dziecko wiem ile ono kosztuje jednak bardzo chce jeszcze jednego skarba bo wiem też ile radości ono wnosi do domu :)

susel mi lekarz powiedział, że nie mam po co na razie robić, że samoistne poronienia, szczególnie przy pierwszej ciąży się zdarzają. Mamy się starać i nie denerwować, a w następnej ciąży jak tylko się dowiem, że jestem mam przyjść do niego i dostanę luteinę.

susel, arcala - nie wróżcie mi bliźniaków. Wolałabym jedną pocieche :-)

susel - a no jasne, nie opuszczę Was. NIGDY! w końcu sama założyłam ten wątek :-p Jak sie czujesz?

mychunia - my mieszkamy na 43 m2 ! :-D Nie wiem jak sie pomieścimy. Nowe mieszkanko, nie myśleliśmy o 2 dziecku.

reklama
Straciatella masz od nas większe mieszkanie o całe 3m[SUP]2[/SUP];-) a sami planujemy co najmniej dwoje dzieci, a mieszkania nie chcemy zmieniać.

Do góry