reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

lamorela uwierz mi, też byłam bliska popełnienia jakiejś zbrodni... ;-)

black tea nie znam tej Martyny, raz w życiu ją widziałam jak wyszła po te okulary swoje w tych szortach i górze od bikini :wściekła/y:

hehe, dobre z tym zajściem w ciemnej ulicy, no właśnie, może ktoś powinien wybić małolacie smsowanie ze starszymi, żonatymi mężczyznami.

już z nią nie jeździ, ona jest przed egzaminem już, ale z tego co mówił wcześniej, wymienili się nr telefonów i ona ma mu dać znać czy zdała i ponoć powiedziała, że jak zda to go na piwo zaprasza. (już ja mu pójdę na to piwo!!!!! :wściekła/y:)

mycha mój też nigdy mi nie dawał powodów do zazdrości, to raczej ja próbowałam kilka razy wzbudzić w nim zazdrość bo zobaczyć czy go to rusza ale jakoś nigdy go wybitnie nie ruszyło (albo nie dał tego poznać po sobie)

mimimoo ano widzisz, pewnie jak cudze to ją jeszcze bardziej zachęca... wrrrr...

ewka masz jakiś przepis jak sobie radzić z zazdrością? bo ja nie wiem co z tym fantem zrobić.

no nie pokazał, pogrzebał coś w telefonie (pewnie usuwał co nie które) i dał mi telefon i mówi, masz, czytaj sobie jak chcesz, a ja na to, teraz??? jak już pousuwałeś te, które były niewygodne dla Ciebie? teraz to spierrrdaaalaj i rzuciłam telefonem na stół.

jak buty zakładał to mówi: jadę do pracy, a ja na to- i bardzo dobrze. tylko, żebyś telefonu nie zapomniał BO MARTYNA MOŻE CZASAMI PISAĆ.

po pół godzinie zadzwonił do mnie, odebrałam i warknęłam do telefonu "co chcesz???", na co on lekko rozbawionym głosem "ooo, czyli jednak jeszcze ode mnie odbierasz telefony?"

reklama
Witam wszystkie staraczki serdecznie ;-)
chciałam dołączyć do waszego grona, gdyż z mężem też staramy się o maleństwo ;-) póki co bezowocnie, ale mam nadzieję, że za niedługo to się zmieni :-)

pozdrawiam :-)

już mi się kręci czy to objawy ciąży, @ czy stresu?
sikam, mrowi mnie w piersi, bolą brodawki, boli brzuch, kłuje w macicy na zmiane z bólem jajników, slinotok, zgaga jak coś zjem!

Straciatella kiedy do gina idziesz?

2 cykl :p ....z pierwszym dzieckiem udało się właśnie w 2 cyklu wiec mam taką cichą (kurde wcale nie cichą głośną) nadzieję ;)

a tym testom owulacyjnym można wierzyć? póki co nie będę się aż tak nakręcać...mój mąż jakoś spokojniej do tego podchodzi....eh

reklama
Ja też się staram z mężem o 3 dziecko i mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie. mamy dwie córki i fajnie będzie jak będziemy mieć synka, a jak urodziłaby się 3 córka, to tez nic się nie stanie. Oby zdrowe :)

Od paru dni mam lekkie bóle piersi, dość często biegam do łazienki i nie ważne co zjem, to mam zgagę. A poza tym od wczoraj pobolewają mnie jajniki. Wątpię w to, że to ciąża. Miesiączkę ostatnią miałam 12 sierpnia, a skończyła mi się 18-tego. Wyliczeń moich wyszło, że mój cykl wynosi 25 dni. Z mężem kochałam się 19-tego i poszliśmy na całość. A może jest możliwość, że jednak mogłam zajść? Eh... sama nie wiem. Może to owulacja i dlatego takie objawy u mnie.

Do góry