reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

straciatella to chyba jest przekleństwo naszych czasów, że albo dwoje tyra i nie mają na nic czasu, albo żeby jedno mogło spokojnie wychować dziecko, to drugie musi tyrać :dry: ja wróciłam do pracy na 3/4 etatu, ale za to mojego A nie ma od rana do nocy, ale to właśnie po to, żeby Gabryś nie siedział całymi dniami w żłobku ja pracuję krócej. Przez to też wszystko co związane z domem i dzieckiem jest na mojej głowie. Ale nie narzekam, bo nasze wspólne popołudnia są bezcenne :-D nawet, jak taty nie ma... nadrabia w weekendy, bo ma wolne wtedy :cool2:

reklama
Oj dziewczyny.. dzięki.

Oczywiście wiem, że to nasz mały cud. Już je kocham z całych sił.. :tak: Zła jestem na siebie za te myśli, ale pod wieczór łapie mnie jakieś przygnębienie.. i płaczki. Może to te hormony? Sama nie wiem..

Benfica - widzisz, a mój w weekendy sie uczy a ja najczęściej spędzam je u babci :-( Aplikacje kończy dopiero w przyszłym roku, więc do tego czasu nauka pełną parą. :wściekła/y:
U mnie to praca na pełen etat, a czasem nawet zostaje dłużej niż te umowne 8h.. z tym, że wpadłam jak pączek w masło. Robota świetna, z zarobkami gorzej.

Jeszcze zakładam swoją firmę - od połowy rześnia sklep online z dzieciowymi rzeczami. Mam nadzieję, że się skusicie ;-) Brakuje takiego sklepu ze wszystkim (dobrym, sprawdzonym), w przystępnych cenach. A nie, żeby każdą rzecz gdzie indziej szukać.

Mamy już magazyn, asortymentu mnóstwo - przepiękne rzeczy.. Kończę tworzyć sklep, wrzucę go wkrótce na serwer testowy - byłabym wdzięczna, gdybyście się wypowiedziały na jego temat od strony wizualnej :-D za taką pomoc każda - 30% na start :-D

Mój tata będzie pakować i wysyłać, a ja ogarnę całą resztę :-) Już się nie mogę doczekać..

Musiałam komuś o tym powiedzieć.. :zawstydzona/y:

Wczoraj zrobiłam sobie kolejną betke, tak mnie nastraszyłyście tymi bliźniakami :zawstydzona/y: zaraz powinnam mieć wyniki..

Ostatnia edycja:
straciatella, bardzo fajny pomysł z tym sklepem!!! Trzymam kciuki, żeby wszystko się powiodło :tak:
I chętnie popatrzę na stronę internetową i powybieram wirtualnie (tak w ramach marzeń o dziecku ;-))
Nie dawaj się złym myślom. Nie zamartwiaj się i trzymaj tego co dobre, a przede wszystkim maleństwa, które nosisz i drugiego, które biega koło Ciebie ;-). Ściskam!

I trzymam ciągle kciuki za Was wszystkie starające/testujące :-)

reklama
Do góry