hej Dziewczyny,
wczoraj nie miałam czasu, właśnie nadrabiam wczorajsze wpisy,
Susel - dobrze, że jesteś. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. Trzymam kciuki &&&&
Straciattella - dlaczego nie polecasz Oeparol ? a polecasz Wiesiołęk Naturkaps ?
Pytam bo ja właśnie łykam Oeparol Femina, niedługo mi się kończy i muszę zakupić coś nowego (mam nadzieję, że w przyszłym cyklu mi się nie przyda ;-))
prełka - gratuluję, bądź dobrej myśli, uważajna siebie i nie denerwuj się. Dobre nastawienie to podstawa. Trzymam kciuki &&&
Tyle naprodukowałyście, że nie wiadomo co komu napisać.
Jak już wspominałam, w zeszłym cyklu też wydawało mi się, że jestem w ciąży, miałam mdłości, bóle brzucha, kręciło mi się w głowie, do czasu aż zrobiłam test i następnego dnia dostałam @. Była chwila załamki... W tym cyklu podchodzę do tego racjonalnie. Baaaardzo racjonalnie i czytając was....trochę współczuję... tego kłucia w jajnikach, mdłości, zgag i innych, potem w przypadku @ smutek jest tym większy
Jestem w 12dc, w ostatnim owu była ok 19, więc do 16dc będziemy kochać się co drugi dzień, a od 16 dc codziennie. To akurat będzie nasz pierwszy dzień wakacji nad morzem, więc będzie ok
Do czasu potwierdzenia ciąży II kreskami na teście, zachowuję się normalnie, tzn piję alkohol....biegam, jeżdżę na rowerze i nie rozczulam się nad sobą...
Teraz w głowie nam tylko niedzielne zawody ( Małż biegnie półmaraton, ja 10 km)
Życzę wszystkim zdrówka, zafasolkowanym dobrego samopoczucia, starającym się owocnych cykli.