reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
ja wiem, że z żartem :-D jakbym mogła, to bym wszystko w żart obróciła :-D a lekarz to niech cokolwiek wynajdzie, żeby nie było, że brak @ jest ot tak, bez przyczyny :szok:

BENFICA-menopauza,hahaha..dobre..SUSEL-dobrze,ze jestes:-) jak tylko masz sile to dzialaj kochana..przeciez w koncu musi sie udac:-) BLACK TEA-moze to fasolcia,trzymam kciukasy STRACIATELLA-mi to wyglada na blizniaki:-) :-) moja przyjaciolka jest w 6 m-cu z dwojeczka,beda dwie dziewuchy,wczoraj sie dowiedziala,jej siedmioletni syn jest zalamany,koniecznie chcial brata,wczoraj przez telefon strasznie powaznym tonem powiedzial mi,ze sie wyprowadza:-) :-) a u mnie bez zmian..wczoraj tak jak planowalam dokonalam gwaltu na mezu:-) nie wiem dokladnie kiedy mam owulacje,bo staram sie dopiero drugi cykl po odstawieniu tabletek,ale normalnie czulam,ze to wczoraj..byl to 14 dc,wiec chyba mozliwe..chociaz jak ostatni cykl mialam 33 dni,to chyba pozniej by wypadalo..kurde nie lapie sie w tym za bardzo..ale wczoraj jajniki mnie napierniczaly,znaczy lewy i straszna chcice mialam:-) :-) to moze to...

hej:-) Czytam was w miare na biezaco, ale nie mam zbytnio czasu odpisac.

Straciatella Ja tez sie bytnio nie znam, ale wydaje mi sie ze jak na 4tc. taka betka jest dosc wysoka wiec cos mi pachnie blizniakami ;-) ale w sumie w normie, wiec tylko sie cieszyc ze tak ladnie przyrasta:tak::tak:

Musze uciekac bo jestem w szkole.

Benfica wyjaśni się na pewno :-) a może gin zleci bete :-D

Straciatella ładną masz betke, fasolka jest i rośnie sobie :-)

Susel fajnie, że wróciłaś :-). Jak nie w tym to w następnym cyklu musi się już udać.

A mnie nie ma na liście (!?) oj wieczorkiem będę musiała się wpisać. Trzymam kciuki za wszystkie &&&&&

centka test owu Ci dosyc pozno wyszedl i sluz tez masz jeszcze wiec mysle ze ovufriend jeszcze czeka na kilka dodatkowych wyzszych tempek, spokojnie...

centka i kpe007 co do moich staran to psychicznie sie raczej czuje na silach, fizycznie podobno cialo sobie z tym radzi wiec chyba tak... chcialam starac sie naturalnie tylko regulujac cykl ziolkami. clo sobie odpuszczam i zobaczymy czy owu sama sobie poradzi i przyjdzie. jeszcze nie wiem co z duphastonem, zobaczymy. a przytulanki beda jak bede ochota:-) tempke mierze i testy owu planuje robic zeby zobaczyc jak sobie moje cialo samo radzi. taki mam plan, bo jak Leemonca wszystko musze miec zaplanowane:sorry2:

sagaa czyli w drugim cyklu po juz sie udalo? gratuluje! slyszalam ze po poronieniu zwieksza sie plodnosc wiec mam nadzieje ze i mi sie szybko uda, tylko czy utrzymam:baffled:

benefica &&&&& zebys na wizycie dowiedziala sie ze to to!

Kpe007 przeczucia sa najlepszym wyznacznikiem owu wedlug mnie wiec jeszcze dzis powtorz gwalt i bedzie fasolka!

reklama
SUSEL-jasne,ze dzis powtorze gwalt, a Tobie,jak tylko przyjdzie ochota to tez gwalc,bez tego ani rusz:-) a ze my temperamentne dziewuszki jestesmy to gwalcmy co dzien,albo co noc jak kto woli:-) :-) trzymam kciukasy&&&&&&:-)

Do góry