reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dorcia - wrócę jeszcze do tematu.... Lepiej samemu wszystko powiedzieć, nazywając rzeczy po imieniu, żeby dziecko nie chciało na własną rękę szukać... Bo u nas ten temat zaczęła córka, przyłapana na tym, że ogląda na YouTube na swojej komórce jakiś filmik lekko erotyczny ! Sprawdziłam historię, a ona wpisywała słowo seks wyszukując filmików ! Poważna rozmowa wtedy była...

Czekam aż testy owu dojdą....

Dziewczyny, czy bardzo krótka @ może coś oznaczać ? Miałam początek przedwczoraj a dziś póki co nic, wczoraj też ledwo ledwo...

centka dzieki kochana! a u Ciebie widze owu dopiero co? serduszka sa wiec bedzie dobrze. &&&&&&

Dorcia dzis juz czuje sie ok, ale ostatnie dwa dni to bol byl straszny, ale ponoc sama sie oczyszczam wiec gin powiedziala ze mam normalnie liczyc krwawienie jako 1dc. mowila ze proponowalaby zrobic przerwe ale w sumie wskazan nie ma, wiec moze chodzilo jej o moja psychike?

sagaa z tego co pamietam to tez przez to przeszlas prawda? mialas jakies dodatkowe badania po albo bedziesz miec teraz cos dodatkowo na podtrzymanie? ja bralam duphaston a tu .... :/ no i teraz chociaz wiem ze moge zajsc ale czy utrzymac...? a lipiec jak najbardziej moze byc ;) ten cykl teraz to jeszcze na maj by sie pisal wiec czerwca jeszcze nie przekreslam ;)

straciatella - a może bliźniaki :-p może być też dziewczynka - podobno przy nich może być większy przyrost bety... ale - teoria swoje a życie swoje :-p ważne, że nie jest za mały - jak jest większy to nie ma co się martwić - dzidzia się super rozija - nic tylko się cieszyć :-D

Cześć lasencje...

Masakra!!! Być tutaj na bieżąco to nie lada wyczyn :szok:

Witam nowe staraczki!

Wanda hyahahhaha no nieźle zobrazowałaś dzieciaczką spermę, mąka z wodą hahaha padłam ;) gratulejszyn pomysłu :-D ja bym chyba na to nie wpadła.
Dorcia ​pomysł z książeczką super, co do dojrzewania dzieciaków... wszystko się nieźle przyspieszyło. Mojej sis córa ostatnio dostała okres (10-cio latka) jak była u nas na noc i przyszła spytać czy mam pożyczyć podpaskę - moja mina bezcenna.
MamaTomeczka mmmmmmmmmmm podeślij trochę malinek

Kurde a ja mam cały czas bóle jak na @ i kłucie z prawej strony.... ale tempka nie skoczyła :confused2: hmmmmm ale ostatnio meeeega senna jestem. Wczoraj przed 20 już mi sie oczy kleiły, a przed 21 juz padłam i spałam jak niedźwiedzica w zimie :szok: jak nigdy! hmmmm może jest dla mnie jakaś nadziej jeszcze? Która to ostatnio pisała, że miała skok tempki dopiero dzień po ujrzeniu II na teściorku? :-D Juz straciłam wiarę, a po przeczytaniu tego posta znów się nakręciłam, że może jednak...

tekla23 - ja to pisałam :-) miałam tak przy córce... szkoda, że laptopa razem ze swoimi wykresami sprzedałam :-p

ja już nie mam odwrotu - powiedziałam mężowi, że w tym miesiącu się nie staramy... i on bardzo wziął to sobie do serca - chyba bardzo chciałby mieć raczka :laugh2:

hej
ale szybko piszecie....niejestem w stanie nadazyć a tym bardziej wszystkim coś odpisać :(
w pracy sajgon, w domu druga praca i tez sajgon
30 mam dostać @ a tu zadnych objawów, piersi zawsze bolaly mnie po owu, w ubiegłym miesiacu już na 2 tygodnie przed @ a teraz nic...cisza. Brzuch pobolewa ale nie wiem czy to czasem nie na tle nerwowym. dzisiaj o 4 nad ranem obudziłam się i czułam jak bym go miała z kamienia i tak mnie delikatni mrowiło w dole. zwariować idzie z tym czekaniem!

"sagaa z tego co pamietam to tez przez to przeszlas prawda? mialas jakies dodatkowe badania po albo bedziesz miec teraz cos dodatkowo na podtrzymanie? ja bralam duphaston a tu .... :/ no i teraz chociaz wiem ze moge zajsc ale czy utrzymac...? a lipiec jak najbardziej moze byc ;) ten cykl teraz to jeszcze na maj by sie pisal wiec czerwca jeszcze nie przekreslam ;)[/QUOTE]"
Suseł Mialam biochemiczna ciaze spoznil mi sie okres tydzien mialam 3 testy w roznych dniach ale kreska 2 slaba moj gin powiedzial ze po ciazy gdzie zarodek sie nie zagniezdza najczesciej jest cykl bezowulacyjny i tak bylo bo stralam sie w kolejnym miesiacu ale nic @ przyszla potem poszlam do niej na badania < i wtedy mi to wszystko powiedziala> bo w szpitalu mowili ze mam zaburzenia i okres mi sie spoznia a nigdy sie nie spoznieal dluzej niz 1 dzien i ze testy mnie oklamaly! nie leczylam sie bo mam wszystko jak w zegarku na szczescie bylam jak mialam owu i kazala sie bzykac wiec bzyklismy sie i Wi jest na swiecie;-) 3 mam kciuki ze u Was sie wszystko pouklada
Wanda dobre podejscie na parwde

reklama
susel dobrze, że wróciłaś :-) razem wygonimy smutki

jajniki mnie pobolewają, krzyż mnie pobolewa, a ciąży brak :baffled: i @ też brak :baffled: zaraz zaraz... może to już MENOPAUZA??? :szok: znów mam dziś we łbie kocioł, koncentracja zerowa, chyba zostanę pracownikiem miesiąca :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry