reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

benfica moja szwagierka brała luteinę na podtrzymanie ciąży wiec glowa do gory wcale nie tak wcześnie 4.30 jak idę na 6, a 5.30 jak idę na 7 coś na tym forum jest nie tak z czasem bo mi wyświetla 2 godziny wczesniej niż piszę

reklama
Cześć babeczki :-)

Ale tego naprodukowałyście od wczoraj... rany!!! :tak:

Nie wiem czy ktoś coś do mnie pisał, ale zaraz ogarne ;-)

U mnie dziś potwooorny ból w krzyżu... schylić się nie można, leżeć nie wygodnie, siedzieć jeszcze gorzej. A mam pracę przed komputerem, więc nie wiem jak sobie ulżyć.

Zabrałam dziś ze sobą zabójcze śniadanie :szok: zabójcze pod względem ilości :zawstydzona/y: z domu zaimałam cały chlebek, do tego almette, paczka sera, 3 pomidory, masełko, 2 banany i nektarynki :laugh2::laugh2:
Jestem też mega rozdrażniona, biedny mój mąż.

bencifa - koniecznie daj znać co i jak po wizycie ;-)

o 9 odbieram wynik bety :tak:

Ostatnia edycja:
A ja chyba juz do was wracam, tak zerknelam a tu takie ciekawe tematy - rozmowy o bocianach z dziecmi, ze chyba tu bedzie mi weselej. Poza tym to jestescie kochane, zerknelam na liste czy mnie tam juz nie ma i jak zobaczylam swojego nicka to az sie wzruszylam. :zawstydzona/y:
dzis wieczorem bede probowac troche nadrobic ale juz dziekuje za wszystkie mile slowa!

nie wiem jak z tymi staraniami w tym cyklu, ja to bym chciala, ale planuje odstawic hormony wiec pewnie nic z tego. ale dla porzadku w tej licznej grupie mozecie wpisac mnie z terminem na 14.09 (wg ovufriend).

wszystkim nowym sukcesom gratulacje!

Susel...dobrze że jesteś ...bez Ciebie ten wątek jest pusty !!!
Jeśli nie ma przeciwskazań medycznych i czujesz się dobrze to działajcie...niezmiennie trzymam &&& :tak::tak::tak:
Pamiętam jak ja się czułam po poronieniu...a lekarz na SOR wcale mi w tym nie pomagał :-:)-:)-(

Suseł miło ze zerknelas.. teraz mozesz miec cykla bezowulacyjny po tym co sie stalo bo ginka mi to tlumaczyla ale na 100% nie wiem wiec na luzie, wiem ze Ci przykro ale wierze ze bedziesz hmm np lipcowka 2014??:-)Pasuje?\:-):tak:
Wikki zdroweczka i przytulacjie sie ile sie da!:-)
Straciatella czekamy na wyniki:-) no a sniadanie 1 klasa haha
Benfica czekam na info od lekarza ;-)
Centka tez tak czasem amm na poczatku mąż miał fochy bo nie wiedziała potem sie zarazil i teraz jak mamy to razem jeden od drugiego sie zaraza;p
u Mnie chyba wczoraj owu byla strasznie naiwanialy mnie jajniki nie wiem nawet ktory bardziej mokro i w ogole.. przytulanek ciag dalszy;-)jeszcze dzis bo od jutra nie bedzie kiedy bo malz w pracy;/

reklama
Do góry