reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Witam z rana :-D dziękuję twórcy mikrofali, bo bez niego nie jadłabym śniadania, bo zapomniałam wyciągnąć chleb z zamrażarki. Centka80 ja mam stwierdzoną alergię na pleśnie i grzyby, w październiku mam mieć robione testy na trawy (jak nie zajdę w ciążę). Z pokarmów to na pewno na pomarańcze. Jak zjem ich za dużo (kilka dni z rzędu) mam w jednym miejscu wysypkę. Do tego nie mam migdałków i częściej łapię wirusy i mam chore zatoki :crazy:

reklama
Heja dziewuszki :-)

Boziu co to się dzieje, już 10 latki chcą wiedzieć co to seks, Dorcia pamiętaj żeby wytłumaczyć też o zabezpieczeniu hihi. Ja w tym wieku to latałam za piłką :-p, ale te dzieci szybko dorastają ach i mnie to czeka...

Mychunia ja też nie mam migdałków i dzięki temu nie choruje już tak często, a miałam tak duże jak cycuchy pameli haha. Ale mi pomogło usunięcie ich i raz na ruski rok łapie mnie przeziebienie...

Piaska nie ma @ jest nadzieja ;-). Test może wyjść później.

Ja dreptam już do pracy. Miłego dnia Wam życzę kochane

Witam porannie,

piaska &&& może jednak ;-)

mamaTomeczka 13 kg malin? I to wszystko Twoja hodowla? Zazdroszczę :happy: jakieś przetwory w planach?

mimimoo może nam się teraz wydaje, że wcześnie? Jak miałam 10 lat też za piłką latałam, ale w Bravo "Mój pierwszy raz" to już na pewno czytałam ;-) tylko po kryjomu

za około 10 godzin powinnam wiedzieć, co jest nie halo :szok: normalnie nie mogę się doczekać tej wizyty u gin jakbym w ciąży była :sorry2: pewnie wyjdę z luteiną na wywołanie :baffled:

Ostatnia edycja:
Powiem Wam, że jak byłam na praktykach w szkole PODSTAWOWEJ. W 4 klasie. I powiedziałam przy rozciąganiu "obciągamy palce u stóp" to wiecie co usłyszałam od dziewczynki? "Obciągać to wie Pani co ja będę, za jakiś czas". Także olaboga! Radzę wam samemu uświadamiać swoje dzieci, które chcą wiedzieć bardziej z czystej ciekawości.. lepiej tak niż jakby miały się dowiedzieć bzdur u swoich koleżanek typu "przy pierwszym razie nie zachodzi się w ciąże" albo "zajść w ciąże można tylko wtedy jak ma się okres". Nie wiem skąd to się bierze..

A tak o mnie na dziś, to ovuFriend znowu przesunął mi datę okresu niby na dziś. Temp dalej w okolicy 37 to chyba nie przyjdzie jeszcze @ ;) czekam dalej do 25.08

Jeju dziewczyny ale Wy drukujecie :szok::-D nie ogarniam ;-)

witam nowe staraczki :-) :* powodzenia!

Benfica powodzenia u lekarza &&&&&&& :-)

Piaska powodzenia w następnym cyklu a może .. ;-)

Dorcia wymiata Twoja córa :-D

Poziomka nie pitol!! :wściekła/y: bo pomyślę, że ciąża źle na Ciebie działa :-p

Leemonca podziwiam w bieganiu.. mi się nie chce :-p jedyne co to aerobik i rowerek ;-)

Centka u mnie też alergia.. na orzechy, KURZ, psa i kota - masakra :sorry2:

martuskubus przykro mi z powodu pracy, wiem bo też mam masakre :-( no i szkoda z testem.. ale niema @ jest nadzieja :tak:

Susel przykro mi.. :-( ['] .. odpocznij i wracaj do nas :*

Straciatella nie panikuj! Wszystko będzie ok :tak: :*

Arcala przykro mi.. trzymam kciuki za kolejny cykl

testuje ktoś jeszcze dzisiaj? Powodzenia!

nie ogarnę wszystkiego - sorry :blink:

śmigam do pracy.. buziaki :*

reklama
Witajcie z rana :)

Myślałam, że już ozdrowiałam z tej jelitówki ale niestety, żołądek mnie boli wciąż :/ nie wiem juz o co chodzi, no ale wczoraj coś tam majstrowaliśmy z mężem nie mierzę temperaturki ale to 12 dzień cyklu więc teraz codziennie przez tydzień przytulanki nas czekają :)
Bliuecaat, nie trzeba na czczo, także śmigaj i daj znać, powodzenia :)
Benfica- trzymam kciuki za wizytę, może jednak to fasolka &&&
Dorcia- haha dobra Twoja jest Twoja córa
MamaTomeczka- Twój synek to tez agencik a co bedzie za pare lat :p
Madzia&Lena- może i Tobie się udało? Oby ...
Mychunia, a to bidulko o której zaczynasz prace ze tak wczesnie wstajesz? Toż to noc jeszcze
ZosiaSamosia- ja mam to samo, jestem wielką planowaczką, ostatnia ciąże tez planowalam na wiosne i się udalo, teraz też chciałabym najpozniej do wrzesnia urodzić...oby to był juz maj
Zaciążone- dobrego samopoczucia i zero mdłości w tej piekny dzien :)

Więcej nie doczytałam, córcia ma drzemkę to tak szybko zalukałam co u Was

Do góry