Witam z rana dziękuję twórcy mikrofali, bo bez niego nie jadłabym śniadania, bo zapomniałam wyciągnąć chleb z zamrażarki. Centka80 ja mam stwierdzoną alergię na pleśnie i grzyby, w październiku mam mieć robione testy na trawy (jak nie zajdę w ciążę). Z pokarmów to na pewno na pomarańcze. Jak zjem ich za dużo (kilka dni z rzędu) mam w jednym miejscu wysypkę. Do tego nie mam migdałków i częściej łapię wirusy i mam chore zatoki
reklama
Mimimoo
Fanka BB :)
Heja dziewuszki :-)
Boziu co to się dzieje, już 10 latki chcą wiedzieć co to seks, Dorcia pamiętaj żeby wytłumaczyć też o zabezpieczeniu hihi. Ja w tym wieku to latałam za piłką , ale te dzieci szybko dorastają ach i mnie to czeka...
Mychunia ja też nie mam migdałków i dzięki temu nie choruje już tak często, a miałam tak duże jak cycuchy pameli haha. Ale mi pomogło usunięcie ich i raz na ruski rok łapie mnie przeziebienie...
Piaska nie ma @ jest nadzieja ;-). Test może wyjść później.
Ja dreptam już do pracy. Miłego dnia Wam życzę kochane
Boziu co to się dzieje, już 10 latki chcą wiedzieć co to seks, Dorcia pamiętaj żeby wytłumaczyć też o zabezpieczeniu hihi. Ja w tym wieku to latałam za piłką , ale te dzieci szybko dorastają ach i mnie to czeka...
Mychunia ja też nie mam migdałków i dzięki temu nie choruje już tak często, a miałam tak duże jak cycuchy pameli haha. Ale mi pomogło usunięcie ich i raz na ruski rok łapie mnie przeziebienie...
Piaska nie ma @ jest nadzieja ;-). Test może wyjść później.
Ja dreptam już do pracy. Miłego dnia Wam życzę kochane
Witam porannie,
piaska &&& może jednak ;-)
mamaTomeczka 13 kg malin? I to wszystko Twoja hodowla? Zazdroszczę jakieś przetwory w planach?
mimimoo może nam się teraz wydaje, że wcześnie? Jak miałam 10 lat też za piłką latałam, ale w Bravo "Mój pierwszy raz" to już na pewno czytałam ;-) tylko po kryjomu
za około 10 godzin powinnam wiedzieć, co jest nie halo normalnie nie mogę się doczekać tej wizyty u gin jakbym w ciąży była pewnie wyjdę z luteiną na wywołanie
piaska &&& może jednak ;-)
mamaTomeczka 13 kg malin? I to wszystko Twoja hodowla? Zazdroszczę jakieś przetwory w planach?
mimimoo może nam się teraz wydaje, że wcześnie? Jak miałam 10 lat też za piłką latałam, ale w Bravo "Mój pierwszy raz" to już na pewno czytałam ;-) tylko po kryjomu
za około 10 godzin powinnam wiedzieć, co jest nie halo normalnie nie mogę się doczekać tej wizyty u gin jakbym w ciąży była pewnie wyjdę z luteiną na wywołanie
Ostatnia edycja:
Madzia&Lena
Zaangażowana w BB
Powiem Wam, że jak byłam na praktykach w szkole PODSTAWOWEJ. W 4 klasie. I powiedziałam przy rozciąganiu "obciągamy palce u stóp" to wiecie co usłyszałam od dziewczynki? "Obciągać to wie Pani co ja będę, za jakiś czas". Także olaboga! Radzę wam samemu uświadamiać swoje dzieci, które chcą wiedzieć bardziej z czystej ciekawości.. lepiej tak niż jakby miały się dowiedzieć bzdur u swoich koleżanek typu "przy pierwszym razie nie zachodzi się w ciąże" albo "zajść w ciąże można tylko wtedy jak ma się okres". Nie wiem skąd to się bierze..
A tak o mnie na dziś, to ovuFriend znowu przesunął mi datę okresu niby na dziś. Temp dalej w okolicy 37 to chyba nie przyjdzie jeszcze @ czekam dalej do 25.08
A tak o mnie na dziś, to ovuFriend znowu przesunął mi datę okresu niby na dziś. Temp dalej w okolicy 37 to chyba nie przyjdzie jeszcze @ czekam dalej do 25.08
Jeju dziewczyny ale Wy drukujecie nie ogarniam ;-)
witam nowe staraczki :-) :* powodzenia!
Benfica powodzenia u lekarza &&&&&&& :-)
Piaska powodzenia w następnym cyklu a może .. ;-)
Dorcia wymiata Twoja córa
Poziomka nie pitol!! bo pomyślę, że ciąża źle na Ciebie działa
Leemonca podziwiam w bieganiu.. mi się nie chce jedyne co to aerobik i rowerek ;-)
Centka u mnie też alergia.. na orzechy, KURZ, psa i kota - masakra
martuskubus przykro mi z powodu pracy, wiem bo też mam masakre :-( no i szkoda z testem.. ale niema @ jest nadzieja
Susel przykro mi.. :-( ['] .. odpocznij i wracaj do nas :*
Straciatella nie panikuj! Wszystko będzie ok :*
Arcala przykro mi.. trzymam kciuki za kolejny cykl
testuje ktoś jeszcze dzisiaj? Powodzenia!
nie ogarnę wszystkiego - sorry
śmigam do pracy.. buziaki :*
witam nowe staraczki :-) :* powodzenia!
Benfica powodzenia u lekarza &&&&&&& :-)
Piaska powodzenia w następnym cyklu a może .. ;-)
Dorcia wymiata Twoja córa
Poziomka nie pitol!! bo pomyślę, że ciąża źle na Ciebie działa
Leemonca podziwiam w bieganiu.. mi się nie chce jedyne co to aerobik i rowerek ;-)
Centka u mnie też alergia.. na orzechy, KURZ, psa i kota - masakra
martuskubus przykro mi z powodu pracy, wiem bo też mam masakre :-( no i szkoda z testem.. ale niema @ jest nadzieja
Susel przykro mi.. :-( ['] .. odpocznij i wracaj do nas :*
Straciatella nie panikuj! Wszystko będzie ok :*
Arcala przykro mi.. trzymam kciuki za kolejny cykl
testuje ktoś jeszcze dzisiaj? Powodzenia!
nie ogarnę wszystkiego - sorry
śmigam do pracy.. buziaki :*
madziulka291
Początkująca w BB
U mnie tez jedna, czekam na @@
reklama
Witajcie z rana
Myślałam, że już ozdrowiałam z tej jelitówki ale niestety, żołądek mnie boli wciąż :/ nie wiem juz o co chodzi, no ale wczoraj coś tam majstrowaliśmy z mężem nie mierzę temperaturki ale to 12 dzień cyklu więc teraz codziennie przez tydzień przytulanki nas czekają
Bliuecaat, nie trzeba na czczo, także śmigaj i daj znać, powodzenia
Benfica- trzymam kciuki za wizytę, może jednak to fasolka &&&
Dorcia- haha dobra Twoja jest Twoja córa
MamaTomeczka- Twój synek to tez agencik a co bedzie za pare lat
Madzia&Lena- może i Tobie się udało? Oby ...
Mychunia, a to bidulko o której zaczynasz prace ze tak wczesnie wstajesz? Toż to noc jeszcze
ZosiaSamosia- ja mam to samo, jestem wielką planowaczką, ostatnia ciąże tez planowalam na wiosne i się udalo, teraz też chciałabym najpozniej do wrzesnia urodzić...oby to był juz maj
Zaciążone- dobrego samopoczucia i zero mdłości w tej piekny dzien
Więcej nie doczytałam, córcia ma drzemkę to tak szybko zalukałam co u Was
Myślałam, że już ozdrowiałam z tej jelitówki ale niestety, żołądek mnie boli wciąż :/ nie wiem juz o co chodzi, no ale wczoraj coś tam majstrowaliśmy z mężem nie mierzę temperaturki ale to 12 dzień cyklu więc teraz codziennie przez tydzień przytulanki nas czekają
Bliuecaat, nie trzeba na czczo, także śmigaj i daj znać, powodzenia
Benfica- trzymam kciuki za wizytę, może jednak to fasolka &&&
Dorcia- haha dobra Twoja jest Twoja córa
MamaTomeczka- Twój synek to tez agencik a co bedzie za pare lat
Madzia&Lena- może i Tobie się udało? Oby ...
Mychunia, a to bidulko o której zaczynasz prace ze tak wczesnie wstajesz? Toż to noc jeszcze
ZosiaSamosia- ja mam to samo, jestem wielką planowaczką, ostatnia ciąże tez planowalam na wiosne i się udalo, teraz też chciałabym najpozniej do wrzesnia urodzić...oby to był juz maj
Zaciążone- dobrego samopoczucia i zero mdłości w tej piekny dzien
Więcej nie doczytałam, córcia ma drzemkę to tak szybko zalukałam co u Was