reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dobry wieczór!
I ja dołączam do staraczek, choć dopiero pierwszy cykl się staraliśmy. Zrobiłam test dwa dni przed @ i nie pokazało nic. Dziś zrobiłam dwa i na obu wyskoczyła druga kreska, tylko jak dla mnie to zbyt blada. W poprzedniej ciąży miałam mocną i grubą już w dzień @. Więc czekam. I zobaczę co z tego wyniknie.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :)

reklama
kurcze moze te testy wadliwe, bo czytam Was i mam to samo... wlasnie jestem po tescie i sie zalamalam wynik negatywny.... a @ brak, wszystkie mozliwe objawy ciazy mam, zaczynam sie niepokoic co mi w takim razie jest??? dzisiaj 18dni po "niby" zaplodnieniu, wiec test powinien juz pokzac dwie kreski, jesli bym byla w ciazy prawda????? siusiu co chwile robie, juz nie mam bolow w dole brzucha tylko czasem jak wstane za szybko czy cos zle podniose to ciagna mnie wiezadla macicy, piersi wrazliwe, mdlosci, zmeczenie.... uczucie pelnosci.... nie wiem o co chodzi :(

witaj mag :) my tez pierwszy cykl staran!

Hej:) kope czasu się nie odzywałam:p Mozną mnie przypisać na liste zafasolkowanych:p
Moje testy Zobacz załącznik 600995

missiiss1301-Kochana jakie te z Rosmana kupowałaś? Moje te co masz na zdjęciu pierwsze dwa są Pink Experess 3 to bobotest a 4 to zwykły płytkowy pink:)

Polecam ci kup bobo test:p u mnie popatrz ile czasu bladziochy... jeszcze przed tymi testami w poniedziałek bobo test mi pokazał bladzioszka...

Katka - wiedziałam :-):-):-) gratulejszyn!!! rośnij zdrowo!!!

Pati - ja mam testy z allegro i nawet owu wychodziło blado, co do objawów to głównie nasza głowa, te co zachodzą na ogół nie mają żadnych :tak:

Meg- to ty nie staraczka a zaciążona - ja nigdy nie miałam bladziocha :zawstydzona/y: albo negatyw albo II kreski (suwaczek poniżej)

PIASKA,LEEMONCIA, LUDZIK!!!! odezwijcie się!!!

Starających się:23V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr,ookatkaoo1993, Mississ
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - @ 19.12

Nuuuśka - @ 20.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
pati... - @ 25.12

leemoncia - @ 27.12 3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
,nadzieja210,mychunia6,,iwo,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100 ,Anula1988

Ostatnia edycja:
ookatkaoo1993, gratuluję!!!!!!!!!!

Ja wczoraj robiłam ten test z allegro dołączony do testów owo, wiecie czy one są wiarygodne? @ nie ma nadal, objawów ciąży tez nie ma żadnych. Mam tylko takie dziwne uczucie w dole brzucha, zaraz nad spojeniem, wczoraj czułam takie ciągnięcie a dzisiaj też cos tam czuję, ale nawet nie wiem jak to opisać :)

znaczy jakos nie wierze, ze test byl zly, widocznie sie nie udalo :( chociaz objawy takie jak w poprzednich ciazach, ale moze faktycznie sama je wywoluje.... no nic czekam na @ i probuje dalej.

Pati nikt nie powiedział że test zły, ja sobie owulacje wyliczyłam w 14 dniu cyklu a miałam w 26 i chyba z 15 miałam negatywnych :p miałam na myśli że Amil później wykrywa ciąże niż te co ci napisałam.

Iwo
to ja jestem w zaciazonych i poczekalni ? Bo juz zglupialam... Niepelny nick w zaciazonych i normalny w poczekalni....

malus
jak z Toba kochana moja? Mam nadzieje ze przeszlo i fasolka sie mocno trzyma!&&&&&& jestem z Toba!

:-( Zaczelam plamic :-( Mam znow temperature i mam juz dosc :zawstydzona/y: Mam podly nastroj, wiedzialam ze fasolka sie nie utrzyma, a na pewno jest/byla....

reklama
Mississ - bardzo chciałam cie przeniesc do sierpnia wierzę że się uda. Masz termin @ to pewnie stad to plamienia. A może nie powinnaś tych leków odstawiać?

Do góry