reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Maluś - cieszy mnie Twoje podejście Nie warto się przejmować tylko trzeba iśc do drugiego specjalisty. Dzis idzesz na bete czy na wizytę?
Co do lekarza - brak słów:szok:

Gochson - szybko coś @ zawitała, ale przynajmniej mniej nakręcania:rofl2:

Wanda - ty dziś masz wizytę czy jutro?

ps. mam wolne:happy2: mówiłam że mam fajną szefową

Hej laseczki ja wlasnie w drodze do pracy. Nie chce mi sie jak nie wiem...

Malus
Ja tam widze. Zrob bete i idz do innego gina :-)

Moj termometr jest porabany mierze tempke 36,4 wylaczam i wlacxam jeszcze raz bez wyciagania 36,3 i tak kilka razy i na zmian bylo 36'4 i 36,3 aggr nienawidze tych termometrow elektronicznych. Ale teraz juz nie zmienie.
Milego dnia:-)

iwo, miss, dzisiaj beta, a jak uda mi się zarejestrować, to jutro jeszcze lekarz. Prawie całą noc nie spałam, cały czas myślałam ;/

koniecznie daj znać, jak będziesz już znać wynik !! :) Powodzenia i trzymam kciuki ;)

u mnie 39 dc, a @ nadal brak, testy ciążowe negatywne, w sumie mogłabym iść na bete, ale w tym miesiącu u nas krucho z kasą, jak myślicie umówić się do lekarza ??

Doska - ja bym padła trupem z niewiedzy i wyslupala ostatni grosz na betę.

Malusiolka - będzie dobrze, zobaczysz :)

Właśnie mnie pokłuli, wyniki będą jutro w necie. Usg o 13.Umówiłam się do ginki na 8.01 to omówimy wyniki.

Doska - ja bym padła trupem z niewiedzy i wyslupala ostatni grosz na betę.

Malusiolka - będzie dobrze, zobaczysz :)

Właśnie mnie pokłuli, wyniki będą jutro w necie. Usg o 13.Umówiłam się do ginki na 8.01 to omówimy wyniki.

wiesz, od paru dni robie praktycznie codziennie testy ciążowe i wychodzą negatywne, tak więc nie nastawiam się, bo boje się kolejnego rozczarowania, ostatnio już prawie uwierzyłam że jestem w ciąży i co ?? i nic.

reklama
Kobietka, mam nadzieje że jednak lekarz myli się.

http://i.imgur.com/SI1HjeT.jpg dziewczyny widzicie coś tu? Ja widzę, ale nie chce być w błędzie;/ Na początku potwierdził lekarz, że tam coś jest, a później zmienił zdanie ;/

Ja miałam podobną kropeczkę i lekarz mi pokazał i powiększył ładnie , jak to zobaczył i zmienił zdanie ?!!!!:szok:Ja lekarzem nie jestem ,ale widzę tam punkcik, założę się ,że za tydzień będzie pęcherzyk ciążowy , głowa do góry ,m zrób betkę kochana powtórz po 48 godzinach tak mi lekarz radził jak przeżywałam ,że raz mam objawy raz nie i zrobiłam betę i się uspokoiłam ,a na wizytę poszłam z dobrym nastawieniem i był pęcherzyk już widoczny;)

Do góry