reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Aschlee, po to jesteśmy na tym forum aby wspierać się nawzajem :) Mamy w tym samym wieku dzieci :)

doska <przytul> zdrówka życzę :* Kochana, wybierz się na betę, bo możesz mieć tak jak ja z tymi testami. Albo poczekaj jeszcze z parę dni i wtedy powtórz test. Jeżeli @ nie będzie jeszcze i test wyjdzie negatywny, to wybierz się wtedy na betę, albo do lekarza. &&&&&& aby się udało :)

miss, zdrówka :* Jeżeli lekarz da mi zdjęcie, to wstawię (jeżeli też będzie wszystko w porządku):) Mam lekarza zakręconego i nigdy nie wiadomo da, czy nie da :p

reklama
Cześć Dziewczyny:)
Nie mam ostatnio czasu na pisanie więc od czasu do czasu coś sobie podczytuje tylko:)
Malusiolka spuźnia mi się @ ale ostatnio też było kilku dniowe opóźnienie także czekam ...

Pozdrawiam :*

doska <przytul> zdrówka życzę :* Kochana, wybierz się na betę, bo możesz mieć tak jak ja z tymi testami. Albo poczekaj jeszcze z parę dni i wtedy powtórz test. Jeżeli @ nie będzie jeszcze i test wyjdzie negatywny, to wybierz się wtedy na betę, albo do lekarza. &&&&&& aby się udało :)

wiesz, powoli odechciewa mi się tych starań, ostatnio mam bardzo stresująca pracę, szczerze mówiąc bardzo się cieszę, że jestem na L4 przynajmniej od pracy sobie trochę odpocznę, robiłam test przed chwilą i wyszedł negatywny. Ten cykl akurat jest u mnie bezowulacyjny (ovufriend wykazuje mi że w co 2 cykl mam owulację) więc pewnie nie ma szans.. Może dziwnie to zabrzmi ale nie mam juz takiego "ciśnienia" aby zostac matką, już mi to wszystko jedno, będzie co ma być..

Doska
dlaczego sądzisz ze bezowulacyjny?

Malus
jak tam kochana?:-)

tak jak pisalam prawdopodobnie u mnie owulacja jest w co drugim cyklu, a to jest wlasnie ten cykl w ktorym ovu nie wykrył mi owylacji, zawsze tak mam w co drugim cyklu, temperatura skacze jak głupia, ovulacja nie wykryta, dzisiaj 38 dzien cyklu.. @ nie ma, plamienia nie ma, wtf ???

aha, zwolnienie lekarskie dostałam, z wielkim fochem lekarza do końca tygodnia!! bo wcale nie chciała mi przepisać na te moje plecy, powiedziała że poboli poboli i przestanie !! ot ta nasza służba zdrowia, dziewczyny orientujecie się jak zmienia się lekarza rodzinnego ?? jak to się robi i jak to przebiega ??

hej dziewczyny :-D

wczoraj poszliśmy z mężem do kina (w gemini park w Bielsku) na "Krainę lodu" - świetna bajka :-) a potem na lody do lodziarni Grycan, ale nie jestem zadowolona - za dużo, za mdłej bitej śmietany i za słodkie lody :baffled:

dziś byłam pierwszy dzień w pracy po l4... i powiem, że było ciężko wstać (w nocy nam się jakoś z mężem bardzo źle spało) i po kilku godzinach siedzenia przy komputerze brzuch mnie zaczął boleć, dostałam jakiś zaparć, wzdęć i mnie coś kłuje... pocieszam się, że nie tylko lewy jajnik ale oba, więc to może na okres, który wg lekarki mam teraz dostać :tak:

Maluś dziękuję, że pytasz, a Ty jak tam?

doska
zdrówka życzę ;*
ja na sylwestra poszaleje, bo i tak na razie nie możemy się starać, więc nie muszę się oszczędzać :-D

Malus
hop hop? Szybko zdawaj relacje :-) Bo zagladam zagladam a Ciebie nie ma;-)

Doska
aaaaa ja patrze na twoja sygnature a tam przeciez listopadowy cykl, przepraszam:sorry2:

Ja zaczynam wozki na allegro ogladac :-D Glupia jestem jak but:-D;-)

reklama
hej dziewczynki
u mnie 15dc jajniki od wczoraj napierniczają a kreski na teście nadal nie równe:sorry2: no nic jutro mam usg to zobaczyny czy można wierzyć tym testom z allegro

Maluś - jak tam wizyta?

Mississ - no no wózeczk oglądasz:-D może u ciebie bedzie jaku Maluśki:tak: niby staranka na bok a tu kinder niespodzianka

Doska - pokrecone masz te cykle, tylko czemu tak długie??

Do góry