reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Anula1988 No jak mi powiedziala ze chce keyboard od Mikolaja to najpierw bylam zdziwiona bo dziwne zyczenie jak na dziecko 3,5 letnie ale stwierdzilam ze zabawek ma mase to kupie jej ten keyboard i najpierw uczylam ja podstawy to pojela w ciagu godziny widziala ze sprawila mi tym radoche to mowi jeszcze cos mnie naucz i tak poszlo :) Juz mowi ze jak wrocimy to nastepna sie uczymy ;-)
Bardzo bym chciala zeby sie udalo :) Dziekuje za mile slowa:tak:

reklama
Iwo z tymi testami to jest mega różnie. bo ich czułość to jak z testami ciążowymi, i nawet tej samej firmy mogą różnie zareagować i różne barwy dawać. Jeśli mierzysz temp i to wszystko połączysz to powinno CI wyjść kiedy owu:)

oj dziewczyny jak czytam o tych Waszych objawach to zazdroszczę...:) i spokojnych tych 9 miesięcy dla Was wszystkich.

A u mnie temperatura poleciała w dół, więc pewnie jutro, tak jak owu wyznaczyła przyjdzie @... raczej na inne rozwiązanie nie liczę:(

Witajcie w poniedziałek...

Malusiolka ale fajnie masz, ciesz się sikaniem hihi...

U mnie cisza póki co. Temperatura jak się wahała tak się waha, nic się specjalnie nie dzieje... Nie mam za bardzo objawów ani na @ ani na ciążę. Dobrze że w środę do lekarza jadę.

Iwo chyba Ty pytałaś o lekarza... Tak, ten jest polecany. Mam nadzieję, bo już mnie wkurza szukanie ciągle nowego. Jakoś po przeprowadzce do nowego miasta nie mogę się ogarnąć. Brakuje mi tu dobrego ginekologa i stomatologa...

Anula, przeniosłam Ciebie :* Kochana, mam nadzieje, że kolejne przeniesienie pójdzie na Sierpień/Wrzesień 2014 :) &&&&:*

Wandziu
, z jednej strony ciesze się, że chodzę często siusiu, a z drugiej strony to jest denerwujące. Jak w nocy wstają dziewczynki, to nawet nie mam jak iść do łazienki, a ściska pęcherz, że hej. Tak samo jak jestem na mieście i muszę coś załatwić, to taki traf, że z 5 razy w ciągu godziny muszę iść siusiu :p Trzymam kciuki za środę &&&&& :* Musi się udać :* Ja dzisiaj idę na 14-tą, a tak się boje ;/ Dobrze, że M 2h wcześniej wyjdzie z pracy aby mnie zawieść do lekarza i przywieść do domu. Nie widzi mi się z 2-ką dzieci w okejce się gnieździć + trzeba trochę przejść (a tak muszę małą na rękach nosić). Po Nowym Roku idę na praktykę z prawka i jak zdam, to będę mieć lżej :)

Aschlee, musisz uważać w sylwestra z piciem :p &&&&& aby fasolka była :D:D

Cyntia, a jak u Ciebie? Od kiedy możesz zacząć się starać? :)

mychunia, jak się czujesz?

iwo, &&&&& za II kreseczki przed Nowym Rokiem :D

Ludzik, kiedy testujesz?

Starających się:23
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12 Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12

Grudzień

kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
iwo - @ 2.01
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100,Anula198815

Malusiolka jestes kochana....dziekuje. W zyciu nigdy nie uslyszalam tylu cieplych slow i nigdy nie mialam tak silnego wsparcia jak tutaj na forum to jest dla mnie nie samowite.... kwiatek.jpgDziekuje Wam bardzo.A jak o sylwestra chodzi to ide na impreze ale alkohol sobie daruje Dzidzia dla mnie wazniejsza niz jedna noc zabawy:tak:

Załączniki

• kwiatek.jpg
    kwiatek.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 72
witam dziewczynki, no to mamy poniedziałek.. ja wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć, prosto z pracy karetka mnie wzięła.. coś mi strzeliło w plecach, masakra, zrobili mi prześwietlenie ale nic na nim nie wyszło, lekarz mi powiedział że prześwietlenie pokazuje tylko czy są jakieś kości złamane, ale nie pokazuje czy dysk wypadł. Dlatego dzisiaj musze iść do lekarza po skierowanie na inne badania, no i wypisze mi L4 ...

Hejo :-)

Ashley
Twoja corka 3,5 latka ma?? I na keyboardzie zaczyna grac?:szok: No zdolna jest masakra! Moj Jasko ma troche ponad 3 latka i nie wyobrazam sobie ze gra na tym a juz w ogole ze mnie prosi o taki sprzet!;-) Wow! Jestem pod wrazeniem! Ale fajnie ze chce sie uczyc kurcze ja trzymam swoja gitare dla Jaska zeby sie uczyl i gral bo ja malomgralam :tak:

Malusiolka
pochwal sie zdjeciem fasolki z wizyty;-)

wiecie co? Ovu mi zaznaczyl gruba krecha owu tak jak myslalam ale sie zastanawiam czy aby napewno tak bo tempka stanela w miejscu od 3 dni taka sama i wydaje mi sie ze za niska jest. No ale ok zobaczymyco bedzie jutro i pojutrze.;-)
Dzisiaj mam wolne jeszcze, katar mnie trzyma wiec pije herbatke z miodkiem i cytrynka. Ciekawe jaka tempka jutro bedzie:-p Juz bym chciala isc spac zeby bylo rano ale z drugiej str jutro ide do pracy a po 4 dniach lenistwa taaaakk mi sie nie chce ze hej!

missiiss1301 Tak ma 3.5 roku:tak: no mnie na poczatku tez zdziwilo ze keyboard a wszystko przez to ze zobaczyla na jakims filmiku ze male dziecko gra i stwierdzila ze ona tez by chciala tak grac.Potem juz tylko caly czas o tym mowila no i jak pytalismy co od Mikolaja by chciala dostac to stwierdzila ze keyboard no to w koncu stwierdzilismy po dlugich rozmowach ze zabawek ma juz mase wiec moze faktycznie lepiej kupic ten keyboard...szczerze myslalam ze tak tylko pobrzdeka ale pokazalam jej kilka razy piosenke do re mi cos tam sie zajelam a ona wieczorem mowi chodz pokaze ci co sie nauczylam...i zagrala do re mi...oczy lekko mi wyszly:szok: ale stwierdzilam ok latwa piosenka kilka klawiszy kolo siebie ponaciskac...mowi nauczymy sie jakiejs piosenki? No to stwierdzilam ze panie janiena poczatek....no i znow siedzialysmy kilka godzin i takim sposobem sie nauczyla...ona ma taka jazde teraz z tym keyboardem ze dlugo siedzi przy nim i czasem nawet awantura jest jak musi je wylaczyc zeby ze mna na zakupy isc...ale ciesze sie bo widze ze ma z tego radosc.Gitare sobie zazyczyla na urodziny nastepne;-)
Kto wie moze tez wyciagniesz gitare i Synek podlapie i potem bedzie siedzial cale dnie przy gitarze.

Ostatnia edycja:
reklama
Ashley
no to swietnie!:-) Jasko moj troche poczeka bo ta gitara za duza dla niego teraz hehe :-) ale moze za rok, dwa cos z tego bedzie;-)

Doska
oszczedzaj sie!

będe musiała... aha dziewczyny do dzisiaj okresu nie dostałam, jestem po terminie @ i nadal nic, 2 dni temu robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny, dzisiaj jak będe wracała od lekarza wejdę do apteki i kupię testy ciążowe i zrobię..

Do góry