reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
miss, chce mi się siusiu i to dość często. Tak samo miałam przy tamtych ciążach. Trochę to denerwujące jest :p A czuć się czuje dzisiaj dobrze. Wczoraj trochę zaszalałam ze sprzątaniem, wcześniej zakupy i przez prawie całą noc miałam ból brzucha, ale na szczęście przeszło. Jutro idę prywatnie do lekarza i zobaczymy czy wszystko dobrze :) Kochana, ja sama też nie wiem czego chce. Jestem w ciąży i się bardzo ciesze, a z drugiej strony mogłabym nie być w ciąży. Po prostu obawy, że nie dam rady z 3-ką dzieci. Ale jakby nie patrząc 2 córki odchowane będą. Jedna 4 latka, a druga 2 latka skończy :)

Mississ- no to życzę niespodzianki pod choinką

Malusiolka- dasz radę ogarnąć trójeczke, to tylko kwestia organizacji :)

Dziewczyny jeśli w testach owu nie wyjdą dwie identyczne kreski to oznacza że cykl bezowulacyjny? Jak na razie to hormon wzrasta bo kreska ciemnieje ale nadal nie są równe.

Dzieki dziewuchy:tak:

Malus
dasz rade no cos Ty:-) Przeciez my kobiety stworzone do macierzynstwa jestesmy;-) Ciesz sie tym sikaniem bo najgorsze sa mdlosci hehe :tak:;-) Moja oznaka ze w ciazy jestem byla ze zaczelam wstawac w nocy na si a nigdy nie wstawalam. Ja to bym sie bala jak pogodze tzn podziele swoja milosc na dwoje hehe ale do tego jeszcze czas ale bym sie smiala jakby sie sen i horoskop spelnil :-)

Kinia
ja pamietam jak mnie 3 miechy z chlopakami meczyly i za kazdym razem mowilam , nigdy wiecej dzieci:-p

Iwo
mi nigdy nie wychodzily identyczne ale roznice widzialam w porownaniu do innych dni przed i po ovu, a tempke mierzysz? Wtedy super widac kiedy jest ovu :-)&&&&&& za owocny cykl

Natkusia
a Ty kochana jak sie czujesz? Bylam na Twoim wykresiku dzisiaj i widze ze ladnie tam wiec juz chyba nie zagladasz tam za czesto bo i po co ;-) A w pracy u mnie nawet nawet, planu chyba nie wyrobie chociaz kto wie ;-) Bardziej sie zastanawiam co by bylo gdyby , ale wiem czasu jeszce sporo zanim sie dowiem, o ile owu byla w ogole a ten moj sluz nie byl efektem nie wiemlekow a tempka przeziebienia. No jutro zobaczymy czy ciut skoczy, oby oby, bo nie ukrywam ze bede zawiedziona, i to bardzo:sorry:

Ale jakby sie udalo to chyba procz swiat kiedy Jasko sie urodzil te beda bardzo radosne :-) Najsmutniejsze tez pamietam... To te po tym jak w listopadzie stracilam Antosia, i mam nadzieje ze nigdy mi sie juz takie nie przytrafia...
maz juz weszy przy mnie na forum, mam nadzieje ze nie podczytuje bo chce mu niespdzianke jakby co zrobic :-p Ehh cos czuje tak w srodku ze jak taka nadzieja swiateczna mnie ogarnela to lipa bedzie ale chociaz przez chwile sie pociesze :p jak nie to to mam jeszcze inne plany w zanadrzu hehe :-)

Ostatnia edycja:
Miss, jak byłam z Roksanką w ciąży, to szwagierki pytałam się jak to jest kochać dwoje dzieci? (ona miała już dwóch synów). Zaczęła się ze mnie śmiać;/ Ale przecież jak się ma jedno dziecko to taka myśl nachodzi. Jak urodziłam Roksankę, to od razu poczułam tą wielką miłość i umiem ją podzielić. Niedługo będę dzielić na troję :)

Aschlee, gratulowałaś :) Dziękuję:* A jak u Ciebie?

Malus
no wlasnie :-) ale chyba teraz juz wiesz ze na troje too pikus jak juz na dwoje podzielilas;-) Chyba kazda mama jedynaka nad tym sie zastanawia:tak:

Moj maz jest dziwny, na dodatek mnie wnerwia aggrrr szpieguje na kazdym kroku wiec w razie w niespodzianki nie bedzie :-/

jutro jeszcze wolne, pozniej 4 dni pracy i wyjazd na swieta do tesciowej. I do Krakowa na jarmark jak pogoda dopisze :-) fajnie, bede miala zajecie i mniej czasu na myslenie gdyby ovu byla albo gdyby jej nie bylo mniej na maly dolek. Moj maz chyba by sie nie cieszyl.... :-( ehh

Ostatnia edycja:
Malusiolka no ja czekam mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda.Staranka czesto takze mam duuuuza nadzieje :tak:
W swieta mielismy siedziec w domu ale jedziemy do rodzinki do Krumlova :)
Musze Wam sie pochwalic moja corka na mikolaja dostala keyboard i nauczyla sie juz grac piosenke Panie Janie hurrrrra.gifciesze sie bo widze ze sprawia jej to ogromna radosc

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Aschlee- ale super! Masz meeega zdolną córeczkę :-D A ja uwielbiam tę melodię: Paaanie Jaaanie, Paaanie Jaaanie, pooora wstać, pooora wstać... nanana :-) Kochana, ja myślę, że uda Ci się tym razem, czego z całego serca Ci życzę :-)

Malusiolka- no coś Ty Kobietko Ty nie dasz rady?? Nooo wiesz, kto jak nie Ty!! Ale raz- dwa wszystko ogarniesz Kooochana :tak: Maluś proszę przepisz mnie do poczekelani, już nie mam siły czekać na tę moją @ :-( Aaa i możesz dopisać, że to mój 15 cykl starań.

DOBREJ NOCKI DZIEWCZYNKI :cool2:

Do góry