reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

iwo, ciesze się, że postanowiłaś znowu dołączyć do listy :* Wpisałam Ciebie :) Życzę Tobie, aby ostatni dzień tego roku i pierwszy dzień nowego roku przyniosły Tobie szczęście :*:* Staram się dbrać o siebie, ale przy dwójce dzieci ciężko. A poza tym katar mnie wziął ;/

reklama
Maluś - to dlatego że mąż ładnie współpracuje ;-), chociaż nie ukrywam trochę jest przyparty do muru - ja byłam zdecydowana od poczatku :-D:-D:-D- z młodą było tak samo a to największe szczeście jakie nas spotkało :tak:wiec jeśli tylko się uda będe kochac nad życie!!!

Ostatnia edycja:
Witam późną porą.
Z początku muszę pogratulować Malusiolce przyrostu bety, bo to potwierdza jednoznacznie, że jest przy nadziei :) Cieszę się i gratuluję!
Śmiem zauważyć, że towarzystwo tutaj strasznie się przerzedziło ... Ale to znaczy tylko, że szczęściarom rosną brzuszki :)
Cóż ja tam ciągle żyje w niepewności... Nie wiem co mi się porobiło i czy zaczął mi się nowy cykl, bo nie miałam normalnego okresu tylko 13 dni plamień ... testy jak dotąd negatywne ... Chyba w poniedziałek pójdę na bete tak dla pewności (jak mi się uda).
Mychunia Ty tutaj nie rób smaków, bo co niektórzy próbują zrzucić parę kilo :-D;-) zanim przybędzie pare ciążowych kilogramów:-p

mychunia, ślinka mi cieknie :-p Nie przepadam za słodkim, ale to smakowicie wygląda :zawstydzona/y::-) Jak będziesz mnie kusić, to wsiadam w pociąg i przyjeżdżam :-D A co do Twojej siostry, to prawie końcówka. Życzę szczęśliwego zakończenia :)

Casablanca, idź na betę. Może to być ciąża i nie musi być. Jeżeli beta nie wyjdzie, to policz sobie kiedy od tego 13-to dniowego plamienia powinna @ pojawić się i jak się nie pojawi może oznaczać, że wcześniej zaszłaś w ciąże, ale była za wczesna i dlatego nic nie pokazuje. Ja w pierwszej i drugiej dopiero w 5/6 tygodniu dowiedziałam się tak samo teraz od miesiączki 7 tygodni minęło i dopiero pokazała się beta :) &&&&&& aby się udało :*

iwo, i tak trzymaj :D Facet ma mało do gadania :-D

Tak patrzę na kalendarz i widzę, że za 18-cie dni mam 4 rocznice ślubu :D

Hej hej hej ;-)

Dawno sie nnie odzywalam ale czytam Was namietnie codziennie badz co drugi dzien:tak:

Malus
chyba juz gratulowalam a jak nie to ogromne gratulacje!!:-) Dobrze ze tescie zluzowali i oby im tak zostalo:tak:

A ja sie przeziebilam, pare dni temumi sie snilo ze test ciazowymi taki mocny wyszedl az mocniejszy od kontrolnej:-DA dzien pozniej przeczytalam w horoskopie ze w 2014 powiekszy sie nam rodIna haha:-DOby sie spelnilo;-)
Podejrzewam tez ovu ze dwa dni temu bo pojawil
o sie troche plodnego na papierze i niby tempka wzrosla ale zobaczymy co bedzie w kolejnych dniach.

&&&& za wszystkie staraczki, jeszcze troszku nas zostalo ale mysle ze nowy rok bedzie owocny :tak:I wszystkim nam pozostalym sie powiedzie!

milego dnia

No i teraz tak mysle ze jak dobrze pojdzie i owu byla to pod choinke moge dac maly prezencik mezowi jezeli by wszystko wyszlo hehe ;-) jeszcze nie wiem co z praca by bylo ale jakos by sie pogodzilo.pyfanie tylko czy owu byla czy nie. Heh jeszcze w dzken kiedy zauwazylam plodny objaw walczylam z myslami czy aby napewno ale jakos tak wygral moj duvh i zgwalcil mojego meza :p

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

Malusieńko super, że betka rośnie, czyli dzidzia troszkę młodsza :) A co do teściowej to pamiętaj w święta nawet zwierzęta przemawiają ludzkim głosem :D:D:D:D

U nas choinka też ubrana. Wczoraj się mężowi przypomniało o choince i Nadia już nie darowała :) No i mama musiała jechać o 18 na biegu do sklepu po lampki, bo okazało się, że te z zeszłego roku nie żyją już i nie da się ich uruchomić :(

Nadia nadal zasmarkana i kaszląca, mnie też coś chrypa złapała nieciekawa ;/ Ale mam nadzieję, że do świąt wszyscy zdrowi będziemy :D

Kinia
A Ty jak sie czujesz?:-) my dzisiaj tez z mlodym mala choinke bedzimy ubierac zeby mial frajde bo pamietam ze jak bylam mala to jak najszybciej ja chcialam miec hehe :-) duzo zdrowka dla was . My tez zasmarkani prawie wszyscy

Miss, dziękuję :* Kochana, &&&&&&& kciuki abyś w 2014 została mamusią po raz kolejny :* Antoś nad wami czuwa :) Śle dla Twojego synka świeczkę
[*]

Kinia, dobre :p Co do choinki, to jak M znajdzie dzisiaj troch czasu to ubierzemy, a jak nie to w tygodniu. Teraz właśnie wieszają u nas ozdoby na domku :) Zdrówka dla Was :*

reklama
Malus
dziekuje :-* ja to w ogole sama nie wiem czego chce, raz ze nie bo kredyt na remont i w ogole a pozniej ze to mozna jakos pogodzic :p maz chyba tez nie zdecydowany bo niby mowi ze czekamy a bzykamy sie ciagle z koncem w srodku. Nie rozmawiamy o tym;-) Ale moze i dobrze hehe. Malus a Ty jak sie czujesz? Latasz do kibelka na wiesz co czy narazie spokojnie ;-)

Do góry