reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka - super !! Wpadłam na chwilkę sprawdzić właśnie Twoją betę. Ekstra, cieszę się bardzo...
To zostałam z naszej dwójki sama, mam nadzieję, że u mnie też się tak skończy hehe
W zasadzie w którym dniu cyklu wyszedł Ci pozytywny test ?

reklama
Hej Dziewczyny

Dawno mnie tu nie było...nie było czasu i nie chciałam się nakręcać...niestety nie dam rady Was nadrobić...

Od środy plamię, jeżeli można to tak nazwać...póki co, krwi krwistej nie było więc nie wiem czy zaczęłam już nowy cykl czy nie :zawstydzona/y: wczoraj zrobiłam test i negatywny więc nadziej już brak...jak się nie rozkręci to powtórzę test w poniedziałek bo planowo jutro @ powinna przyjść...Ale na nic nie liczę
Smutno mi jest, że znowu się nie udało...idealnie wstrzeliliśmy się w owu więc miałam ogromną nadziej....

MALUSIOLKA gratuluję !!!! :-)

Wszystkimi zaciążonym gratuluję :-)

Wandziu Kochana, Tobie też się uda :* W poniedziałek zrobiłam test sikany (47dc) i na teście widziałam ledwo, ledwo, ledwo zabarwienie i wydawało mi się, że sobie wmawiam, a we wtorek (48dc) beta wyszła 25,1 :) Niska, ale za to wyszła. Po prostu owulację musiałam mieć później i to dlatego. Ale z wyliczeń od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to już 7-tydzień :) Ciesze się, a zarazem boje się mieć 3-cie dziecko. A najbardziej boje się porodu. Strasznie przeszłam dwa ostatnie ;/

kontra,ludzik,iwo,trzymam &&&&& aby się udało :*

Hehe mamy już choinkę :) do młodej przyszła koleżanka i tak głowę suszyly że uległam :)

Malusiolka - no to powiem Ci że chyba na tacę musisz dać za cudowne nawrócenie teściowej. Oby już wszystko było dobrze.

Kontra-przypadek o którym piszesz jest najbardziej dolujacy niestety. Wszystko wycelowane idealnie a fasolki brak.

Wanda - ciekawa jestem co ci ginek powie a taki sprawdzony on jest?

Maluś, suuuuper, to już można oficjalnie gratulować :) Ale sie cieszę, czekałam na takie wieści :) :tak:

Iwo, my właśnie tez choinkę ubraliśmy, mały też nie mógł sie doczekać, to pierwsze jego święta kiedy wie o co chodzi i interesuje się choinką :) Aż nam sie miski cieszyły jak ją ubierał, myślałam że ze szczęścia zwariuje moje dziecko :)

Ja mam dzisiaj 20 dc, co s mi sie wydaje że cykl bezowulacyjny mam, co prawda w ok 16 dc bolały mnie jajniki ale testy owu wychodziły negatywne więc lipa chyba, choć serduszka w tych dniach były...

Wandziu, doczekamy się kiedyś, Malusia teraz wyśle mam dużo fluidów i będzie dobrze :)

witam :-)

my dziś spaliśmy do 10 bo wczoraj tzn dziś o 1 od sąsiadów z popijawy wróciliśmy :-) mogliśmy w końcu wszystko odreagować :-D

mieliśmy dzisiaj popołudniu jechać do siostry (wczoraj miała urodziny), ale wylądowała w szpitalu.... nic poważnego się nie dzieje, a jest pod stałą opieką lekarzy i w końcu odpocznie. W domu twierdziła, że ciąża to nie choroba i się przesilała. Robiła wszystko sama nawet jak ktoś chciał jej pomóc. Jak wszystko będzie ok wróci na święta do domu. Oby. Choć z drugiej strony w domu nie odpocznie. Wczoraj miała wizytę kontrolną u lekarz i położył ją w szpitalu.

A teraz po lazani na deser To Lubie Najbardziej: Buchty z marmoladą mniam :-)

Maluś to oficjalnie gratuluję :-)

Malusiolka- wiiidzisz, wszystkie tu trzymałyśmy kciuki, aby beta pięknie urosła i tak też się stało! Aleeee suuuper :-D Jeszcze raz gratuluje, ale teraz to tak naprawdę OFICJALNIE. Kochana jesteś szczęściarą już po raz trzeci! :-D

Dziewczynki ja wczoraj tez ubrałam choinkę i jest u nas już naprawdę świątecznie w domku, ah, jak tu miło :tak:

Agniecha- ja w tym cyklu tez testy robie, u mnie 13dc i na razie lipa ale jakos sie nie napalam bo wiem że nawet mimo owu mozenie dojść do zapłodnienia , wiec nie mam na to wpływu, niestety......

iwo, trzeba iść dać na tą tace :-D Niedawno chciałam pomóc jej ściągnąć firanki w kuchni (one są nisko), to powiedziała żebym nie wchodziła na stołek. Teraz muszę o sobie dbać :szok:

agniecha, dziękuję :* Ja też czekam aż w końcu dasz znać, że masz II kreseczki :)

mychunia, dziękuję :* Ty jak zwykle pyszności musisz pokazać. Ślinka aż cieknie :-p Kochana, zdrówka dla Twojej siostry. Niech dba o siebie i dziecko, bo to nie są żarty. W którym tygodniu jest?

Anulka, dziękuję za kciuki :* Wasze kciuki pomogły mi :) A no fakt jestem szczęściarą i niedługo każda z Was będzie :)

Starających się:24V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

Anula1988 - @ 2.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Grudzień

Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
iwo - @ 2.01
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry