reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
doska, wydaje mi się, że za szybko ten test. Chodzi mi o to, że tak późno nie wyszedł, bo stężenie jest jeszcze za niskie i ciąża może być wczesna. Mi ostatni test w poniedziałek z ledwo, ledwo widoczną kreseczką wyszedł i się zastanawiałam, czy ona tam jest, a rano robiłam. We wtorek beta i wyszła dopiero 25,1 i dzisiaj lecę na powtórkę. Trzymajcie &&&&& :)

Gosia, zapraszamy :D:D

Malusiolka kciuki za betke.

doska dziewczyny maja racje że dopóki @ brak, nadzieja jest. Ewentualnie jeśli masz gdzies niedaleko laboratorium można sprawdzić krew (tu pomyłki są rzadsze niż na sikańcach)
Dziewczyny jesteście super wsparciem i chwała że fora mogą tak dobrze służyć ludziom! :-)

I mam wrażenie że tutaj ciąże idą falowo. Najpierw cisza i nic a potem się sypie. Czekam na kolejny wysyp :-)

witajcie:)

oj i mnie znowu korci na testy, ale w tym miesiącu obiecałam sobie, że wytrzymam do terminu @:) termin na wtorek:) - ale raczej czuję się na @, więc nadziei sobie wielkich nie robię - chociaż z drugiej strony, gdzieś tam w głowie krąży ta myśl...

Dzisiaj umyłam okna, powiesiłam bombki w oknie, ubrałam małe drzewka, więc robi się tak pięknie w domu:) Została mi jeszcze łazienka:) walka o porządek trwa:)

trzymam kciuki za Nas wszystkie:):)

Powtórzę się jak pisałam na innym wątku:

Wróciłam :) Beta wynosi 64,9 mlU/ml Czyli poszła w górę o ponad połowę. Pytałam się lekarza, który mi pobierał krew co z moją beta i dlaczego taka niska. Ona powiedziała, że mam się aż tak nią nie sugerować i wzrost jest prawidłowy. Nawet z ciekawości zapytałam o to jak się liczy ciąże i też powiedziała od pierwszego dnia ostatniej miesiączki :) Już się nie denerwuje. Wczoraj wieczorem powiedzieliśmy teściowej, a dzisiaj teściowi. Wiem, miałam nie mówić, ale pozytywnie jest. Tak się ucieszyli aż myślałam, że mnie uduszą ze szczęścia :p Teść powiedział, że fajnie będzie jak w końcu będzie dziedzic, ale jak dziewczynka się urodzi też będą szczęśliwi :)

Maluś - czy ty piszesz o tej samej teściowej, która tak ci zycie uprzykrza???:szok::szok::szok:Super że betka przyrasta :-)

Ludzik - ja ci mówię że masz fasolinkę :tak::tak: ja własnie w trakcie tworzenia:-D

iwo, o tej samej. Powiedzieli, że jak będzie trzeba to posiedzą z dziećmi, a my na spokojnie będziemy mogli jechać do sklepu, czy na do lekarza :D W szoku jestem. Może i dobrze :)

reklama
Do góry