reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej dziewczynki, tak rzadko tu zaglądam że nawet nie nadążam z nadrabianiem, aż tyle tego piszecie..dzisiaj mój 35 dc, okresu ani widu ani słychu, zastanawiam się czy wogóle robić test ciążowy ponieważ w tym miesiącu Ovu nie wykrył mi ouwalcji i to, że przez moją c-holerną pracę w tym miesiącu było tylko pare przytulanek... jak myślicie robić teraz czy lepiej z porannego moczu ??

Dośka ja owulację miałam zaznaczoną ręcznie w październiku, bo niby ovu coś wyznaczyło, a potem stwierdziło, że owulacji nie było... hmmm dziwne, że bez owulacji w ciąże jednak zaszłam. Ovu to tak wiesz na podstawie danych wpisywanych, ale jak coś zaznaczysz inaczej to może nie wykryć co nie oznacza, że należy mu wierzyć w 100%. Rób testa i już :D

reklama
Hejka. Jeżeli jeszcze kogoś obchodzi co u mnie to pisze tak pokrótce :) Byłam wczoraj na wizycie u mojego gina. Nie dowierza ,że kolejna biochemiczna ( w niedziele beta dodatnia, w środe już poniżej 0,1 ). Zabrał mi wszystkie wyniki i powiedział ,że musi to skonsultować , bo "już nie wiem co z panią robić" . He he. Ale mu się przypadek trafił. Chyba trzeba będzie pomyśleć o klinice. Polecacie jakąś lub kogoś we Wrocku?

Gratuluje wszystkim zaciążonym i bardzo mocno trzymam kciuki za staraczki :)

emalia dobrze Cie widziec!! dziwna sprawa z tymi biochemicznymi ale moze endometrium mialas za male? mierzyli Ci? bo wyglada jakbys zachodzilo ale z zagniezdzeniem jest problem.

doska testuj!!
mychunia no my tez mamy narazie przerwe i bedziemy musieli odkrywac inne sposoby :-p dobrze ze sa swieta to bede miala inne rzeczy na glowie, tylko boje sie co bedzie po swietach. mam nadzieje ze masz racje i w 2014 zostaniemy mamusiami!

Emalia - oj trudny ten twój przypadek :( najgorzej że beta wychodzi i nadzieje daje a ciąży brak. Dwójkę urodziłas bez problemu a teraz takie schody.

Mychunia, Suselku- przygarniecie mnie w 2014? Jakoś ja optymistka nadzieję straciłam....

Kinia - no to są zalety korporacji. ... rób wszystko za pięciu i najlepiej na wczoraj. Jeśli chodzi o urlop to chyba jutro pójdę na trochę by robotę podgonic bo jeszcze gotowi mi ten świąteczny skrócić......

Ostatnia edycja:
Emailie kochana dziwna sprawa. Zbadaj się poważnie, bo to aż dziwne, że dwójkę urodziłaś normalnie, a teraz taki problem ;/

Iwo wiem, niestety korporacje mają to do siebie ;/ No cóż na to poradzisz? Najlepiej zmienić pracę jak się da i już.

nie wiew, czy ktoś to przeczyta ale wróciłam właśnie z pracy, zmęczona i zła i idę zatestować, pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale co mi tam,..

watpliwosci jakas jestem przygnebiona dzisiaj i bardzo dziekuje Ci za ta wiadomosc! obys miala racje! mam nadzieje ze Tobie tez sie niedlugo uda!

doska ja czekam na Twoj wynik testu!

iwo no latwo nie jest. bylam na troche w korporacji ale potem jak byla okazja to uciekalam bo jednak warto miec zycie poza praca. poza tym to trzymam kciuki za starania! nie trac nadzieji!

reklama
Doska ja tez czekam na test !!!

Susel strasznie mi przykro :( ale cale szczescie ze to puste jajo plodowe a nie martwy zarodek ... czytalam ze taka sytuacja przewaznie sie nie powtarza .. wiec juz Ciebie to wiecej nie spotka !! teraz czas na same szczesliwe dni :* strasznie na to zaslugujesz !!!!

Do góry