reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Gdzie jest Malusia i jak jej beta wyszła, czy ktoś wie?

A Nadia dostała antybiotyk, jakieś szmery i świsty w płucach i oskrzelach ma ;/ niestety 10 dni leczenia i później jak nie przejdzie to skierowanie na dogłębne badania ;/

Ostatnia edycja:
reklama
ale jaja :O jestem w szoku :D to co myslisz ze owulka sie przesunela czy jak ?? :D a ja w Ciebie nie wierzylam o loooosie ale sie ciesze !!!! wielkie gratulacje :) a Ty sie z listy wypisalas i sie przestalas starac a tu taka niespodzianka !!!! :D

marsz do zaciązonych ! :)

reklama
Dziewczynki, dziękuję :* Kochane jesteście :) Domyślałam się, że jednak coś jest na rzeczy skoro bolały mnie jajniki i ostatnio miałam skurcze w podbrzuszu + nie smakowała mi moja ulubiona pizza :szok: (W temacie "Objawy ciążowe" wczoraj dziewczyna pisała, że nie smakuje jej ulubiona pizza i to jest jej jeden z objawów).

Kinia, co do męża, to widział jaka uśmiechnięta idę z wynikiem i jak weszłam do samochodu uśmiechnął się i powiedział daj buziaka Myszko :) Też powiedział żebym się nie martwiła damy radę :)

Watpliwosc, udało się, bo nie myślałam o dziecku, a tak przeważnie udaje się :)

Wandziu, nie wiem czy będę powtarzać. Na razie ciesze się tym co jest :) A u Ciebie jak?

W liście do siebie dałam "?", bo nie wiem czy to Sierpień, czy Lipiec. Dopiero po wizycie u lekarza wpiszę się do poprawnego miejsca :)

Starających się:27V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33,Malusiolka?
Czekamy na potwierdz.:
aina110 - @ 27.11
Casablanca - @ 27.11

wanda_23 - @29.11

Anula1988 - @ 2.12
Olusia7982 - @ 7.12

GosiaDr - @ 8.12 5
Grudzień

malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Anna223 - @ 5.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon

Ostatnia edycja:
Do góry