Witajcie kobietki.
Ja dziś rozpoczęłam urlopowanie (tzn nie jeżdżę do firmy).
Dzionek miałam pracowity, poranne bieganie (10 km), seksik ;-), zakupy, sprzątanie -ścieranie kurzu, odkurzanie podłóg a potem ich mycie...ehhh, fajnie się mieszka w domku na wsi, z pieskiem....ale sprzątanie tego wszystkiego
, potem pranie, obiadek - dziś grillowana pierś z kurczaka, makaron z chili i czosnkiem i sałatka a'la grecka, potem przygotowanie ogrodu pod trawnik (ja wyrywam metrowe chwasty a Tomasz kopie)... Mężuś poszedł pobiegać, a ja mam chwilę na przeczytanie co naprodukowałyście
....
Witam nowe osóbki
susel - bardzo, bardzo mi przykro. Trzymaj się Kochana:-(
mamaTomeczka - pięknie zobrazowałaś chwilę swojego poczęcia :-)
benfica - mój ginekolog powiedział, że jeżeli nie biegam wyczynowo, to aktywność może tylko pomoć w staraniu się o dziecko. Na hormony
chyba nie ma wpływu
centka80 - nieźle, nieźle, jesteś niemożliwa....syna za 26 funtów
ja też się staram mega zdrowo odżywiać, ale....nasiona lub sadzonki, np. pomidoró są już modyfikowane, bo np. mają teraz mocne ogonki, aby nie odpadały od krzaczka, zboża są modyfikowane, kiedyś wyrastały na 1,5 - 2 metrów, a teraz....60 cm, bo więcej nie potrzeba, pszenżyto to modyfikacja pszenicy i żyta (kiedyś takiego nie było) - tak więc tego chyba nie da się uniknąć....ale można ograniczyć
cyntia85 - faceci często tak zachowują się na stres....mój małż miał tak ostatnio - kochaliśmy się przez 6 dni przed owu, a w dniu owulacji nie dał rady, ale....spoko, zdarza się. Może Twój nie chce się przyznać, że przez stras związany z naciskami, seks nie sprawia mu przyjemności i woli się zmęczeniem wymigać...
benfica - Jakby co, mam nadzieję, że lekarz powie same dobre wiadomości. Co do otyłości - sama jeszcze rok temu byłam otyła (ważyłam 91 kg przy wzroście 164 - wskażnik BMI - otyłość) ale schudłam 23 kg (jeszcze 4 do upragnionej wagi).... Otyłość w naszym kraju to epidemia, ale nikt nie widzi problemu - straszne, co do ziół - MOJE zdanie - zioła to suplement, nie lek i nie działają od pierwszego użycia, ja zaczęłam pić w 6dc....suplementy potrzebują ok 3 m-cy aby móc zacząć zauważać ich działanie, więc myślę, że 6 dni nie zrobi różnicy...
Straciattella -@ nie przyjdzie, wszystko będzie ok, trzymaj się i NIE PANIKUJ
Piaska - testuj i obyś przekazała nam dobre wieści. Co do herbat - ja uwielbiam, Stara Herbaciara na mnie wołają, mam w domu pewnie, ze 20 rodzajów, czarne, zielone, owocowe, torebkowe, liściaste, fusiaste...Używam do tego trzcinowego cukru w ilości niepełnej, płaskiej łyżeczki, ksylitolu nie używałąm, mam stewię, ale ona zmienia smak, więc nie używam do herbaty (fuj, mam mdły smak)
blac_tea - najlepiej obserwować kilka symptomów, ja miewam niewiele śluzu i ciężko byłoby mi określić owu na jego podstawie, poza tym po kochaniu się, wypływają ze mnie Wojownicy i nigdy nie wiem jaki jest, więc badam szyjkę i tempkę i robię testy owu - aby mieć pewność
Arcala - :-( przykro mi - trzymam kciuki za kolejny cykl
mychunia - wiem co czujesz....moja szwagierka jest w 5 tygodniu ciąży
hania$ - witam i życzę powodzenia....wiele z nas jest w podobnej sytuacji jak Ty, więc głowa do góry. Przykro mi z powodu Waszej straty, ale skoro raz się udało, to znaczy, że możecie i pewnie blokada jest w głowie. Tak się dzieje kiedy się chce czegoś bardzo mocno
Co do siemienia lnianego - ja wiem tylko, że zaparzone jest zdrowe, ale i baaardzo kaloryczne...więc używam go oszczędnie
Idę zrobić coś na kolację, chyba upichcę owsiankę z orzechami i borówkami