reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Ja kiedyś piłam bardzo mało, ale kardiolog mnie opierniczył i kazał pić i basta, to piję (na arytmię/tachykardię). Woda jest potrzebna dla mózgu, serca, komórek, no i dla nerek! Po pierwsze trzeba wypłukiwać toksyny, a ich tyle teraz w tym naszym chemicznym jedzeniu..

reklama
Dziewczyny niestety nie zdążyłam zapoznać się z wszystkimi wpisami, a jestem ciekawa czy któraś z Was ma problem z cienkim endometrium? Jeżeli tak to jak z tym walczycie, ja jak pisałam od 3 miesięcy biorę duphaston.

haniu cześć :-) POWODZENIA w staraniach!
tu mi się obiło o oczy, że jest na forum cały wątek o endomerium, musiałabym zobaczyć, czy wiadomości tam jakoś Ci pomogą.

Applecrumble, kobieto szacun!!! :szok::szok::szok: bardzo dużo schudłaś, podziwiam!

U mnie dziwnie jakoś, caly czas brzuch mnie piłuje i temp 36.9-37.00.... albo się rozłożę lada moment, albo nie wiem co.

hania$ na cienkie endo u mnie pomogło czerwone wino. Lampka wieczorem. Było może nie bardzo małe, ale nie wystarczające a teraz po monitoringu było ok. Dodatkowo ryby, orzechy (migdały) plus wiesiołek (do owulacji), omega3, magnez B6. Ja unormowałam endo, obniżyłam TSH, owulacja występuje, mąż przebadany i nic :( Chyba mam za krótka fazę lutealną (za szybko po owulacji dostaję @ i zarodek jeśli powstaje nie ma jak się zagnieździć). No zobaczymy jak tym razem, już nawet nie liczę który to cykl starań. Po wakacjach chyba udamy się w końcu do poradni, bo to traci sens. Ja już po 30stce. Pozdrawiam Was dziewczyny, codziennie podczytuję i trzymam kciuki. Trzymajcie też za mnie. :)

Joaro, dziękuję za podpowiedź, będę częsciej piła czerwone wino:-)
Trzymam za Ciebie kciuki, ja już też wzięłam się za wszystkie badania, za miesiąc idę na HSG mam nadzieję, że wyjdzie ok.

Joaro pewnie że każda z nas będzie Ci kibicować i trzymać za Ciebie, po to tu jesteśmy, żeby wspierać się w trudnych dla nas chwilach i cieszyć się z naszych małych prywatnych sukcesów i fasolek :):)
Propo fasolek, dziewczyny testowałam.. i... doopa.. :crazy: I kreska jak nic;/ więc czekam na @ ;/

reklama
cześć wieczornie!
czytam Was cały czas, ale nie wiem czy pisać, nie chcę źle wpływać na Wasze samopoczucie jako zaciążona.

karotka proszę, daj znać jutro jak to przekłuwanie uszu poszło. Ja sama się zastanawiałam kiedy to zrobić i czy nie przegapiłam już tego momentu. Z jednej strony chcę, żeby córka była świadoma, ale jak widzę 8-9 miesięczne dziecko z kolczykami i pytam czy to nie problem, to matka mówi, że w ogóle ich nie dotyka, nie ma żadnego stresu przy pielęgnacji dziurek i w ogóle. A znowu chrześnica mojego męża miała przebijane jako 4latka, darła się okropnie i drze się do tej pory za każdym razem jak mama chce poruszać albo przemyć dziurki. Musi robić we śnie, bo inaczej mała nie dopuści.

Piaska piszesz niesamowicie ciekawe rzeczy, naprawdę. Wiele już się dowiedziałam dzięki Tobie ;-)

Cyntia możesz napisać kilka słów o tej arytmii/tachykardii? Od kiedy masz? Jakie zalecenia?
Pytam, bo u mnie to samo ;-)

Do góry