reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
marlena nie wiem jak twój śluz, ale wg temperatury skok był, więc i owu była (chyba, że te temperatury masz z jakiegoś powodu zawyżone np. alkohol, choroba). Nie wiedziałam, że tak trudno znaleźć niepokalanka, do tego nasz samochód złapał gumę.

Hello !!!
Benfica podajmy sobie ręce ... ja też siknęłam...a co mi tam !!! I niestety jedna kreseczka tylko !!! Ale wiesz jak ja Ci dam tą moją kreseczkę to w następnym cyklu będziesz mieć dwie !!! Co Ty na to !!!???
Chciałabym już dostać @...ten ból brzucha mnie wykończy

Idę "walnąć " jakąś kolacyje !!! Co szamacie dziś ????

Lamorella
wiesz ja za złapaną gumę to bym się teraz cieszyła...oczywiście nie w samochodzie....dobra,dobra spadam bo głupawka mnie bierze !!!

Hej dziewczynki,
ja od dziś już w pracy, więc dopiero wieczorkiem mogę sobie poczytać co u Was.

Susel bardzo mi przykro:-(trzymaj się cieplutko i wracaj do nas szybko. Walczymy dalej!

ja też w nocy nie mogłam spać, jak wiele z Was... ale ja zawsze przed powrotem do pracy tak mam, nawet po weekendzie. Źle na mnie wpływa tamto miejsce :crazy: ale napiszę Wam, że akurat mamy pełnię i duuużo osób w tym czasie skarży się na kłopoty ze snem. U mnie też kilka razy się to sprawdziło.

Ja się trochę zdołowałam, bo ciągle się dowiaduję, że jakaś koleżanka jest w ciąży:-(dziś znowu dwie kolejne. Ech.. a ja tracę nadzieję, bo dopiero po owu, ale mam niską temperaturę, więc raczej nici. Jak obserwuję Wasze, to widać spory skok po zapłodnieniu, np u Straciatelli. Myślicie, że wszystko stracone, czy jest jakaś nadzieja? :-(

benefica, Dorcia no szkoda, ze I a nie II kreski, ale może jeszcze za wcześnie. Tak czy siak, trzymam ciągle kciuki :tak:

PełnaNadzieji witaj :blink: Życzę Ci owocnych starań!!!

Madziorrek czeeeeeeść :-)

No Madzia&Lena będzie będzie się działo. Ja mam nadzieje że jednak nie przyjdzie tego 25.08 i będziemy tu świętowały:biggrin2:

beneficia to mnie rozbawiłaś, przegroda prawie nosowa:) Jak to przeczytałam to wybuchłam śmiechem, ludzie w tramwaju pewnie pomyśleli że jakaś wariatka, Nie łam się dziewczyno &&&&&&&&&

reklama
applecrumble - uszy do góry... jak byłam w ciąży z moją córką, to kolejny skok temperatury odnotowałam następnego dnia jak już test wyszedł mi pozytywny... było to ponad trzy lata temu - ale nadal pamiętam :tak:

lamorela - no co Ty, siemie jest pyszne - uwielbiam je - wypijam kubek z przyjemnością :-pjak dla Ciebie smak jest nie do przejścia, to może siemie w tabletkach, albo drobno mielony i dosypywany do jogutów, sałatek itp ?

Do góry