reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Witajcie z rana.

Dzisiaj lekki wzrost temp. póki co brak plamienia czy czegokolwiek, ale jest rano. W czasie @ też w nocy jakby jest o wiele słabsza u mnie - też tak macie ? Także póki co jedna wielka niewiadoma. Czekam.

Kinia - a możesz coś więcej napisać o charakterze córki ? Skąd pomysł na psychologa ?

reklama
Mamusia sprzedała mi jelitowke :( nie wiem jak wytrzymam w pracy
Na razie pije cole bo żołądek jak galaretka. Czy można brać jakieś ziołowe leki typu węgiel?

Wg mnie chyba tak, ale mnie lepiej nie słuchaj w takich kwestiach, ja nigdy długiej biegunki nie miałam i nigdy nic nie brałam.

IWO współczuję :-( węgiel i smecte możesz spokojnie brać. Powodzenia :*

Ja już jestem w pracy.. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce..

alez mam zaległości,ale ciężko mi będzie Was dziewczyny nadrobić. Okazało się że z synem mieliśmy różne wirusówki i jak już przedwczoraj było ciut lepiej rozłożyliśmy się wczoraj wieczorem od nowa najprawdopodobniej zarazajac się na wzajem. Jeszcze mi doszło zapalenie ucha i spać w nocy nie mogłam a teraz sama z małym....mam nadzieje że dożyjemy powrotu męża. ale marudzę, ale już chciałabym wrócić do normy. I jeszcze będę musiala wziąć antybiotyk i nie wiem co robić bo a nóż gdyby się udało....byłam pewna że infekcja już nie wróci i zaczelismy się starać, ale na tym etapie chyba nie można zaszkodzić. A pewnie przy takim choróbsku i tak cykl stracony...:-(

Malusiolka chyba dwa dni temu was podczytujac widziałam że coś tam Ci się lęgnie w brzuszku :-). To kciuki za dalszy rozwój sytuacji &&&&.
wanda za ciebie też kciuki ;) :-)
Iwo ja też lekarzem nie jestem i biegunki mam rzadko, mnie raczej góra dopada, ale chyba węgiel się nie wchłania z przewodu pokarmowego. Ma tylko wiązac toksyny i przejść przez przewód pokarmowy. wracaj do siebie.

Iwo <przytul> niedawno moje córeczki to przechodziły ;/ Owszem można brać węgiel, ale też nie za dużo. A tak jak Natkusia napisała smecte pij :)

Nikitka, prawdopodobnie ale jeszcze nie wiadomo :) Dopóki nie ma @ jest nadzieja. Ale z drugiej strony martwię się, bo 2 miesiące temu kobieta w laboratorium powiedziała mi, że brak @ może też być przyczyną tarczycy. U mnie babcia i ciotki miały. I nie wiem, czy to jest genetyczne.

Kinia, moja starsza córka czuje się jak pępek świata. Ale staramy się pokazywać, że nie jest sama. Wydaje mi się, że inaczej zachowywałaby się gdyby teście traktowali wszystkie wnuki tak samo.

A co tam dziewczyneczki u Was?

aureolcia - @ 22.11
aina110 - @ 27.11
Jak tam dziewczyny z Wami?

Starających się:28V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
Malusiolka - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
aina110 - @ 27.11
ListopadRitta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
Anna223 - @ 6.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Anka10222 - @ 30.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,Amaliee

Dziękuję już mi lepiej nawet kanapkę zjadłam.

Dziś powinna pokazać się Leemonca bo będą klapsy!!!!

reklama
Witam wszystkie staraczki,
często Was podczytuje lecz nie udzielam się, bo zwykle nie dysponuję czasem na tyle, aby być na bieżąco.
marzy mi się drugi dzidziuś, lecz ostatni czasy wszystko stoi na przekór i ciągle sie odwleka. wcześniej wypatrywałam objawów, lecz wyskakiwał zonk na testach, winiłam za to chorą tarczycę i karmienie piersią swojego 1,5 rocznego wariata.
W tym miesiącu na nic nie liczyłam, niczego sie nie doszukiwałam, ale nadszedł czas @, która nie przyszła (wczoraj) jednakże pojawiają się bóle, tak jakby za moment miał się pojawić przeciek, ale nic. Przed okresem miałam bóle brzucha, jelit i biegunkę co normalnie mi się nie zdarza, poza tym żadnych typowych objawów.
Dodam, że jestem u rodziców na wsi i nie mam jak zatestować teraz. Nie wierzę w to też zbytnio, ponieważ nie było przytulanek w moich dniach płodnych, ale zaraz po. ok 18 dc. W śluzie 2 dni temu zauważyłam tyci krwinki, jakby malutki skrzep, więc oczekiwałam @. teścior by wszytko wyjaśnił a tu dookoła tylko dzicz, trzeba czekać na wypad do miasta...

Do góry