reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Iwo - u mnie cisza. Wczoraj lekko poplamiłam na brunatno, dzisiaj od rana zupełnie nic. Temperatura lekko do góry, zaliczyłam pawia małego (zupełnie niespodziewanego) i tak to nic.
Malusiolka - mam dokładnie tak jak Ty, wszystkie objawy zniknęły tak naprawdę, jedynie trochę swędzą mnie brodawki.

Cyntia - Ja tak miałam z córką trafić w odpowiedni znak zodiaku. Żebyś wiedziała, że też o tym myślałam i też nie chciałam skorpiona. Gdyby teraz się udało, będzie lew - na moje może być. Dogaduję się. Ja jestem wodnik, mój mąż i syn też wodnik i córa też miała być wodnikiem, ale udało się szybciej niż zakładaliśmy i jest upartym koziorożcem ;-)

reklama
iwo no hehe ,to już się poznałyśmy :-D
Jeśli chodzi o to,jakie hormony mi zaleciła ginka,to....nie wiem.:szok: Ale pewnie właśnie te,które wypisałaś Anulka. Po prostu babka powiedziała ,że hormony,może nie chciała mi po niemiecku rzucać terminami.:-D
Mój P. to właśnie skorpion jest i przyznaję,baaaardzo ciężko bywa czasami...:no: Córka jest Waga,a ja Bliźnięta.:-) Ja już nawet nie patrzę na znaki zodiaku,po prostu chcę,żeby się wreszcie udało...:sorry:
Jutro dziecko na weekend do mojej mamy,a ja mam labęęęę. Ale fajnie.:-)

Karotka - Bliżnieta, Waga i Wodnik są z jednego trygonu (powietrza) wiec powinni się dogadywać :tak: moge potwierdzić osobiście (ja tez Bliźniak)

mychunia, po porodzie masz 2 miesiące bez seksu <przytul> wytrzymasz. A poza tym czas szybko leci i za trzy miesiące zajdziesz w ciąże :*

Cyntia, miło będzie jak mi wyślesz. Kochana jesteś :* Ale i tak będę prosić męża aby na niedziele kupił mi test.

Wandzia, z brodawkami mam podobnie.

U nas ze znakami zodiaku jest tak: Ja Byk, starsza córka Bliźniak, mąż Rak, a młodsza córka Lew. Jakbym miała trzecie dziecko teraz, to było by Lwem :)

Ostatnia edycja:
Co do znakow zodiaku to ja jestem lew, maz ryby, cora waga, a fasolinka bedzie rakiem. Caly zestaw zwierzakow i waga.

Przepraszam,ze dopiero teraz, ale dzisiaj zabiegana troche jestem. Bylam z Nadia u kolejnego lekarza w sprawie jej katsru, dostala trzy recepty lekow jak w piec dni nie przejdzie to moze bedzie miala testy alergiczne z krwi... ten lekarz to pediatra i alergolog moze, wiec cos pomoze. Boje sie juz o to malenstwo, ktore rosnie sobie czy tez bedzie alergikiem, oby nie :-(

Dziwnie sie pisze z tableta, bo ciezko wszystko zapamietac, a jeszcze nie doszlam jak otwierac odpowiedz w nowym oknie.

Kinia Ty się nic nie denerwuj przyszłymi ewentualnymi alergiami... W Twoim stanie denerwowanie się nie jest wskazane. Poza tym życie z alergią nie jest takie najgorsze. Mam w domu dwóch wziewnych alergików ;-)

ja ten cykl lece na spokojnie bez mierzenia temperatur i cudowania :D i mowie wam teraz sie uda i koniec :D
a odzywam sie malo bo pracuje od 8 do 17 (sprzatam sobie w takim hotelo-mieszkaniach) i dni mi leca szybciuuuuuutenko :)

Cyntia wracaj !!!! strasznie za Toba tesknie(my) :)

reklama
Ja miałam być lwem. Jestem rakiem. Paweł jest bykiem - ale umiem go poskromić ;-). Jakoś tak tylko ze skorpionami nie udaje mi się nawiązać dobrych relacji. Jeśli uda nam się dostać kredyt i kupić to mieszkanie, to do wykończenia zobowiązał się mój ojciec i na samą myśl już mam dreszcze, bo już się domyślam jakie brednie może wygadywać (w sensie rozdrapywać brudy rodzinne) do mojego narzeczonego. Spalę się ze wstydu, ale przynajmniej oszczędzimy na fachowcu :-p

Wątpliwości - fajnie, że udało Ci się gdzieś zahaczyć. Zawsze jakaś kasiorka!

Malusiolka - list poszedł (polecony). Do środka wrzuciłam 2 bursztynki na szczęście!

Mychunia - kurczę to mi teraz 2 lekarzy powiedziało, że przeważnie medycznie wszystko jest już ok po pierwszej miesiączce po łyżeczkowaniu.. Jak przeszłam poronienie samoistne (ciąża 7 tydzień) to lekarz mówił, że można od razu się starać. Możesz to skonsultować jeszcze z innym lekarzem. Jeśli zdecydujesz się czekać 3 cykle, to trzymam kciuki, by ten czas szybciutko Ci zleciał.

Dziś rano jedna z moich kotek zwiała mi z 6 na 3 piętro i szamocząc się od ściany do ściany na tym 3 piętrze szarpnęła kwiatka i zbiła doniczkę. Wzięłam ją pod pachę i zwiałam, nie sprzątając tego syfku :eek: Miałam wyrzuty sumienia i poszłam teraz do tej rodzinki z doniczką i czekoladą :cool:

Do góry