reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Gochson trzymam kciuki by to był udany cykl :-) co do ziółek to nie pomoge bo sie na tym kompletnie nie znam, sama tez nie pije.

Natkusia - piękna beta !! Super, to teraz oficjalnie GRATULUJĘ :-D:-D:-D

Witam nowe staraczki :tak:

Dzięki dziewczyny za otuchę, może faktycznie jeszcze za wcześnie.

Malusiolka - jak mi napisałaś wcześniej, że to jajnik to poczytałam, że na początku ciąży mogą boleć jajniki,bo produkują któryś z hormonów. Także jest taka możliwość. Wiesz że ja też cały czas czuję ? Nie ma możliwości o jakimś przeziębieniu czy przewianiu, jestem zdrowa jak ryba, ale czuję cały czas prawy jajnik i kręgosłup ciągnie mnie w dół...

Ania - polecam Ci obejrzenie wszystkich 3 sezonów jeszcze raz (o ile nie oglądałaś ich ponownie), za drugim razem ogląda się nawet lepiej, bo zwracasz uwagę na pewne szczegóły. Czytałaś książkę ?

Agniecha, Brr - ja i Kinia tez bankowe:-D, hehe fajnie macie możecie w realu się spotkać:tak:

Malus - mnie pobolewają od 17dc, głównie lewy, kurcze że tez nic nie pamiętam z początku Julkowej ciąży

Stella - rozgośc, się napisz kilka słów, skąd jestes ile masz latek?

Dziewczyny, zeszłam właśnie na dół (bo leżałam w łóżku cały czas - nie oceniajcie hihi) i spojrzałam na test jeszcze przed wyrzuceniem go i kurde widzę cień cienia - zdjęcie nie chwyta taki kiepski, więc albo jest cień cienia, który nie wiem co mógłby oznaczać w moim przypadku, albo mam już całkiem niezłą wyobraźnię...
Zaraz syn wróci ze szkoły to zapytam co widzi...

Maluś - co Ty o tym sądzisz.... cholerka, u mnie dopiero w zasadzie 27 dc (powinnam liczyć od 31 października a nie od 1 listopada, bo to wtedy zaczęłam krwawić, a 1 pojechałam do szpitala dopiero). Czy to mogą być pozostałości po tamtym ?? 7 listopada beta wynosiła 63, dziś jest 20 dni później, a test o czułości od 25.

Ostatnia edycja:
witam, witam witam:)

widzę, że nowe fasolki się pojawiły, wiec gratuluję.

u Nas wszytsko po staremu, tylko jakies mniejsze parcie w tym miesiącu. więcej luzu. ja mierzę tylko temp i łykam wiesiołek. teraz w weekend powinnam mieć owulację i w końcu weekend przed nami bez pośpiechu planów żadnych - wieczorem tylko mała impreza andrzejkowa i to mi się podoba. w ogóle tak się nastawiłam, że jak się uda to fajnie, a jak nie to też nie będę rozpaczać przynajmniej na nartach w tym roku poszaleję, a i na weselu brata w grudniu się będę mogła drinka wypić. więc nich się dzieje co chce:) staram się wrzucić na luz, to wiec i tutaj mnie nie ma zbyt często:)

reklama
ludzik też wziełam na luz i mysle w ten sam sposób bedzie to bedzie a nie to nie ale do miesiączki zostało około 9 dni a ja juz szaleju dostaje

Do góry