reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Wanda - zrób test za 2 dni i zobaczymy:tak: tylko spokój nas ratuje ;-)
Ja raczej nie dotrwam do testu plecy mnie bolą..............

Cześć dziewczyny.

Widzę że u Was dużo spokojniej i lista mocno zmalała. Pojawiło się kilka fasoleczek (serdecznie gratuluję) i mała niespodzianka się szykuje (Malusiolka trzymam kciuki &&&&).

U mnie owulacja się opóźniła i @ według ovufriend w niedzielę 1.12. Więc proszę o chwilę cierpliwości odnośnie informacji o mojej fasolce :-D
Oczywiście zaczynam już schozować, zapewne to znacie.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w staraniach :)

Ostatnia edycja:
Malusiolka - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wiesz ja mialam termin @ na 24 listopad to była niedziela czyli przedwczoraj , a szlam do kardiologa i w zeszly wtorek zrobilam pierwszy test i tez tylko ja widzialam druga kreske, kolejny zrobilam w czwartek i juz maz widzial , potem w piatek i w sobote coraz wyrazniejsze byly takze nadzieja jest , a co do objawow to klul mnie prawy jajnik , potem po lewej no i uczucie jakbym miala @ dostac za moment bolal mnie brzuch jak przed @ w sobote po 4 tescie pojawil sie bezowy sluz , myslalam , ze to moze @ jednak , zadzwonilam do gina kazal lutke brac pod jezyk dwa razy na dobe , a wczoraj przepisal dopochwowa teraz tez momentami czuje bol na @ , a jak neraz zle usiade lub sie poloze to musze zmieniac pozycje i wtedy przechodzi.

sorry ,ze tak post pod postem chce pokazac sobotni test bo nie mialam kiedy;p

Załączniki

• pierwsze dni razem;D 002.jpg
    pierwsze dni razem;D 002.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 77
kobietka22 gratuluję ciązy a powiedz zanim zrobiłaś test czułaś coś jakieś zmiany ? ja tez wczoraj cały dzień czułam takie kłucie i bolące piersi dziś tylko piersi są czułe .. aaaa i mdłości mam ale to już z tego stresu ja mam dostać miesiaczke dopiero 6 grudnia i sie chyba nerwowo wykończę... pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję
:-)

kobietka22 gratuluję ciązy a powiedz zanim zrobiłaś test czułaś coś jakieś zmiany ? ja tez wczoraj cały dzień czułam takie kłucie i bolące piersi dziś tylko piersi są czułe .. aaaa i mdłości mam ale to już z tego stresu ja mam dostać miesiaczke dopiero 6 grudnia i sie chyba nerwowo wykończę... pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję
:-)

jedyne co było dziwne to ból piersi od drugiego dnia po owulacji , bo zwykle bolały na tydzień przed @ , a poza tym to wszystko zwykle jak przed @ , gdyby nie wizyta u kardiologa i wcześniejsze testy przed terminem @ to myślałabym ,że @ nadchodzi i pewnie nie dzwoniłabym do gina , nie brała luteiny i nie wiadomo jak by się to skończyło dobrze ,że coś mnie tknęło aby wcześniej zatestować , gin mówi ,że wiele kobiet nie wie ,że ma tzw mikro poronienia bo na usg jeszcze wtedy niewiele widać.

hej kochane juz się wybeczalam więc mogę napisać :zawstydzona/y:

lekarka cudowna - popatrzyła na mnie i powiedziała o my się nie znamy, przedstawiła sie i podała ręke
ja mówie że rozmawiałam z mężem " a ona "i doszliscie do wniosku że chcecie 2 dziecko " to ja :szok::szok::szok: pytam skąd wie
ona na to że nie bez przyczyny jest ginekologiem :-D
ogólnie to mam się nastawiać na @ jakby jendak było inaczej to mam dzwonić to mnie przyjmie poza listą i bedzie mnie potem prowadzić, dostałam skierowanie na usg piersi, usg w owu, tokso, cytomegailę i tsh - no i mam się nie spinać (z tym będzie gorzej)

Mamy jeszcze 4 cykle:-(

reklama
Dziewczynki, ja dopiero teraz, bo była u mnie mama z moim bratem. Ale miałam dzisiaj ochotę na placki ziemniaczane i zupkę pomidorową :D <mniam> Tak mi pachniały jak brat smażył, że musiałam od razu zjeść jak ściągnął z patelni

Stellaa, dopisana :)

Wandzia, duże prawdopodobieństwo, że po raz 3-ci zostaniemy mamami :) Trzymam za nas mocno &&&&&& :* Jajniki mnie bolą i to niesamowicie ;/ Zaglądałam niedawno na swój teścik to wydaje się, że kreseczkę bardziej widać, ale boje się, że to zabarwienie ;/

iwo, za Ciebie też trzymam &&&&& Ja urodziłam 2 córki i nie pamiętam :)

Kobietka, ładny teścik :* Po cichy liczę, że to jest to. Jajniki cały czas bolą i z prawej strony odczuwam tak jakby kolkę.

Starających się:28V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
Malusiolka - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11

Amaliee - @ 25.11
Listopad

aina110 - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
Anna223 - @ 6.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Anka10222 - @ 30.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,

Do góry