reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Agniecha83 zdrówka:) nie zazdroszcze szpitala w domu. Mój maz jak jest chory to jak dziecko. Agniecha widze ze ty tez z Wrocławia, jak przeczytałam ze u Ciebie sypie to sie zdziwiłam, bo ja mieszkam na maslicach i u mnie sniegu nie widac:szok: dziwna ta pogoda
Ja pracuje w Credit Agricole.
malusiolka a myslalam ze tylko mój M tak ma. Obiecał mi ze jak sie uda to wczesniej dzis wyjdzie. Chodź znając go to może byc mzonka. Z drugiej strony dobrze jak jest niezastąpiony w pracy

reklama
brrr, zapytałam o firme ponieważ kilka informacji mnie zdziwilo, lux med, praca na rozne zmiany i to do 22, brak problemów ze zwolnieniami, wszystko zupełnie jak u mnie :) Ja tez CA, pracujesz na Legnickiej? Ale ten świat mały :)
Jeszcze się okaże że w jednym dziale pracujemy :)

Ostatnia edycja:
Natkusia, przepraszam :* Z Wrażenia zapomniałam napisać Tobie PW z wynikiem :* Może dlatego, że Ty napisałaś swoją piękną betkę i to dlatego. Próbuje nie wkręcać sobie, ale co spojrzę na test widzę II kreseczki. Czy to normalne żeby na początku ciąży jajniki bolały? Dzisiaj tylko prawy boli. Pytam się, bo na pewno nie przeziębiłam się, bo do łazienki aż tak nie latam.

hej laseczki :-)

wanda te plamienia co miałam zaraz po implementacji mogły być już początkiem poronienia... może i dobrze, bo przynajmniej jajnik uratowany bez zabiegu... lekarka mi powiedziała, że jest ok :tak:

witam moją imienniczkę :-) chyba,że nick ewe_lina_d to zmyła? ;-)

na usg ginekolog jest w stanie stwierdzić czy jesteś przed czy po @ i mniej więcej kiedy będzie owulacja :-)

natkusia super ;-)

brr dobrze, że wiecie na czym stoicie :tak:

stellaa witaj :tak:

owocnego dnia życzę :-)

reklama
Stellaa witaj

Malusiolka &&&&

Natkusia beta marzenie

U mnie końcówka @, wiec niedługo zaczynamy działać. Zaczęłam pić ziółka i jakoś od kilku dni mnie mdli. Czy to może być po nich? Ktoś tak miał ?

Do góry