reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

to ja się sama naprawię :-p

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
Poziomk@ - termin @ 23.08 II

___

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????
wanda_23 - termin @ 10.08
basik - termin @ 13.08
Asica86 - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08

doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08

Staraczki:

perelka - termin @ 22.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Dorcia - termin @ 25.08
Madzia&Lena - termin @ 25.08
madziulka291 - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08

Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Grzankaa - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09

Arcala- termin @ 17.09
Mar-chew - termin@ 18.09
SUSEL....
...............PAMIETAMY O TOBIE I TWOIM ANIOLKU. CZEKAMY NA CIEBIE!!!

reklama
dziś przy uzupełnianiu tempki w moim ovufriend przypadkowo odczytałam (gapa jestem i łapie coś czasem z opóźnieniem), że moja owulacja już miała miejsce 17 sierpnia - był to 9 dc. czy to możliwe???:confused::confused::confused::confused::confused::confused: natomiast w opcjach "prognozowanie cykli" owulacja wypada 24 sierpnia :confused::confused::confused::confused::confused: zgłupiałam już :no::no::no::no::no:

malena100 teoretycznie jest mozliwa. Wszystko zalezy od dlugosci twoich cykli,czy masz je regularnie. Ja tak super sie nie znam moze ktos bardziej doswiadczony cos jeszcze doradzi. I teraz zasadnicza sprawa czy staraliscie sie w tym czasie, bo kurcze male zagapienie i moze byc zonk:dry: Ja tez dopiero pierwszy cykl z ovufriendem i postanowilam starac sie co 2 dni (w owulacje, jak laskawie wyznaczy to nawet codziennie) po to aby czegos nie przegapic i nie pluc sobie potem w brode. Ja jeszce do konca nie czaje tego programu i obym nie musiala sie nad nim glebiej pochylac w nastepnym miesiacu:-D tfu...tfu..tfuu..:-p
Tak czy siak &&&&&&& trzymam za ciebie i inne babeczki:tak:

powiem Ci, że też ciągle czegoś nowego się dopatruję w tym ovu :szok: niby owulacja miała miejsce 17 sierpnia, a 15 było "małe co nie co", ale w życiu by mi przez myśl nie przeszło, że już dzień później będzie owulacja. chyba coś namieszałam w tym programie :-p:-p:-p:-p:-p to nie możliwe :-p:-p:-p:-p powiem szczerze, że od 2 dni brzuch mnie pobolewa na @, a przecież dopiero co była :no::no::no::no::no::no:

no i nadal jestem w zawieszeniu - zrobiłam test ponownie i znów jedna kreska, a więc doopa :dry: a @ jak nie było tak nie ma i wszystko stoi :dry::baffled: dziewczyny czy tą srokę, to można zacząć pić ot tak czy muszę czekać na @? Bo ja się zeźliłam i kupię te zioła, niech się dzieje :szok: może czary mary pomoże :szok:

benfica- Ty to sobie lepiej zrób bete :-) taniej cie wyjdzie, niż za te wszystkie testy razem wzięte. no i pewność raczej 100 % :)

malena - ovufriend to bardzo prosty system, więc ja bym na Twoim miejscu tak mu nie ufała :tak:
Tym bardziej, że nie dajesz mu do analizy innych danych poza tempką :)
A gdzie reszta? Śluz, szyjka.. im więcej danych dostarczysz, tym wynik bardziej pewny ;-)
Aczkolwiek, to już któryś dzień wyższych temperatur.. więc i owu mogła być :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie staraczki:) 3 mam za nas wszystkie kciuki i proszę o przyjęcie do szanownego grona:)

benfiica- mi w II ciąży dopiero po paru dniach od @ wyszła bledzitka druga kreseczka;)

Do góry