reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

A jak sie dopisać do tej listy, bo ja nowa nie wiem:) jak coś to wpiszcie mnie na ok 14.09
Dzięki!!
Czekam na dalsze pozytywne wieści - benfica :tak:
Mnie też się ostatnio o dowód w lidlu zapytali - na moment mnie zatkało, bo zapomniałam co to:)

3mam kciuki dla wszytskich staraczek!!:-)

A dziewczyny któraś z Was stosowała jeszcze te zioła Sroki? Komuś pomogły?

reklama
No u mnie jest owu pierwsza od dwóch lat:) z tym, że ciąza z Mikołajkiem też się w to wlicza:) a piję ziółka pierwszy cykl:) Kupiłam je w necie:)

Hej dziewczyny...
Ja Was od rana czytałam i o pieczeniu i o warzywkach i o tym substytucie cukru, którego nazwy nie pamiętam...
Ale oczywiście wszystko co chciałam napisać, wyleciało mi z głowy, jak tylko do domu z pracy wróciłam...

Na pewno proszę o zmianę na liście, żeby mnie tak dopisać z @ na 17 września, bo dość nieaktualna tam jestem :-D

Też się staram nie łamać, ale teraz to już damy z siebie wszystko, w najbliższym cyklu, bo chciałabym dzieciątko majowo-czerwcowe :-D:-D:-D

reklama
zauważyłam za na forum najwięcej postów pojawia się z samego rana i oczywiście przed zaśnięciem :-) czytam non stop z zapartym tchem :tak::tak::tak: umnie nic ciekawego, ale wciąż tu jestem :tak::tak::-D:-D

Do góry