reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

dzikuska &&& i bez stresu proszę, bo do soboty to się wykończysz :happy:

karotka to owocnej pracy ;-) tylko chłopa nie zamęcz ;-) i witaj w klubie młodo wyglądających, no przynajmniej dla otoczenia - mnie ostatnio koleżanka szwagra powiedziała, że wyglądam na 16... no przesadziła ździebko :baffled::szok:

reklama
benfica hehe dzięki ;) Mimo moich 25 lat,to faktycznie,jak zwiążę włosy w kitkę,wyjdę bez makijażu (dzisiaj w oczojebnej fioletowej bluzce :-D),to niektórzy wątpią w moją pełnoletniość ;) Ale to dobrze.:tak:
Dziewczyny,jeszcze pytanko... bo ja testy owu robię dość późno,po 17-18..ale można już teraz,jak jest 14:15?? Czytałam,żeby nie robić tylko rano...:confused:

Dziewczyny naprawde nie warto sie zalamywac. Ja juz po wizycie. Prawie na 100 procent nie mam pco. W dodatku podobno mialam owulacje bo jeden najwiekszy pecherzyk zapadniety. Wiec moze jednak nie bedzie tego okresu. Ale nie nastawiam sie. Pani doktor powiedziala zeby sie nie nakrecac ze trzeba juz odrazu byc w ciazy i to chyba zloty srodek. Tylko jak tu sobie wmowic ze sie nie chce jak sie chce.:-D jedynym problemem jaki moge miec to jesli w ciagu roku nie zajde to mi przetna przegrode. Bo podobno siega prawie szyjki macicy....matko ma to ktoras????

ps. Sorry ze ja tak o sobie. Wieczorem bede miala laptopa wreszcie to nadrobie zaleglosci

Arcala bo tu samemu się dopisuje:-)
karotka rób teraz test, można robić po 12, bez picia przez minimum godzinę przed zrobieniem.

Zamówiłam testy owu na allegro, dziś idę po niepokalanka, siemię lniane i powoli zaczynamy ponowne starania.

reklama
madziulka ale że co - że przegroda nosowa??? :szok::szok::-D:-D no w każdym razie jaka by nie była, pierwsze słyszę :confused:

lamorela
to &&& ja cały czas medytuję nad ziołami sroki, może jutro po wizycie u gin wymyślę - póki co siemię

Do góry