reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Znalazłam listę.. prawie 30 stron wcześniej :szok::szok:

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 59!!
Zaciążonych potwierdzonych: 9

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II

krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
Poziomk@ - termin @ 23.08 II

___

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

Asica86 - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08

Mar-chew - termin @ 20.08

doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08

Staraczki:

perelka - termin @ 22.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Dorcia - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08

Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09

hej, ja się już wygrzebałam z zaległości w pracy. Poza tym włączył mi się czujniczek, że ktoś tu pisał o poziomkach :-D
My też możemy się pochwalić ogrodem, mamy wielki plac, gdzie jedna część jest rekreacyjna (grill, meble ogrodowe, oczko wodne, piaskownica małej, dużo trawy), a druga to warzywa i owoce. Marchewka, pietruszka, seler, buraki, fasolka, kapusta, sałata, szpinak .. naprawdę dużo. I naprawdę wszystko jemy, nic się nie marnuje. Dzielimy na naszą 3osobową rodzinkę, jeszcze moi rodzice, moi teściowie i babcia z dziadkiem :-D potem są owoce, pełno truskawek, porzeczek, malin, jeżyn, agrest i ... poziomki! są też zioła. A w tym roku nowością są brzoskwinie, wcześniej rosło drzewko, a teraz pierwsze owoce, pyszności ;-)

jeszcze co do słodyczy, to nasza szogunka nie lubi w ogóle. Czaaaaseem zje.. herbatnika :rofl2: cieszę się ogromnie, ale to tak śmiesznie, jak ciocia przyjeżdża z Kinderczekoladkami chcąc sprawić małej radość, a mała się ogląda i pokazuje miskę z owocami na blacie :-D teraz już wszyscy wiedzą i kupują dla niej z owoców to, czego my nie mamy w ogródku. Np. arbuza.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej wam :-)
popadam w schize czekając na sobote bo wtedy sobie sikne... będzie akurat tydzień po wielkich seksach :-)
brzuch mnie caly czas kluje a pamiętam że z moim pierwszym też kłuło i bolało... więc nadzieja jest...

Hej kochane moje....Przykre wieści z rana czytam (nadrobiłam też wczorajszy wieczór)...suseł bardzo mi przykro,tulę mocno i ściskam :* :-(Ale nie poddawaj się!!
No i zgadzam się,że susel z nami była,jest i będzie!! A jak!! :tak:
dzikuska ja też trzymam kciuki mocno!!
Aczkolwiek nie wiem jak mocno mi się uda,bo znowu zrobiłam sobie wczoraj krzywdę w palca....:angry: Z 2-3 miesiące temu miałam złamany serdeczny palec u prawej ręki,a wczoraj tak potłukłam,że nie wiem,czy nie złamałam (chociaż chyba nie) serdeczny palec u lewej ręki!! Ja jestem łajza do kwadratu,nawet nożem kanapkowym potrafię sobie krzywdę zrobić!! :-D
Wkurzyłam się trochę,bo zrobiłam testa owu wczoraj i NIC,a przedwczoraj pokazywało drugą kreseczkę bladą...nic z tego nie rozumiem,zaczynam się znowu wkurzać...:wściekła/y: Dzisiaj planuję znowu seksik...a od jutra powinno być lepiej,bo zawożę dziecko do matki ,czyli cały czwartek i weekend WOLNYYYYYY!!!! :-D
Aha,no i dzisiaj doznałam szoku...Kupowałam sobie 1 piwko,a pani ekspedientka "Dowód poproszę....":szok:..oczywiście nie miałam przy sobie,bo od lat nikt mnie nie pyta o dowód!! Wściekłam się trochę,ale cóż...uznaję to mimo wszystko za komplement.:-D

reklama
Do góry