reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Znalazłam listę.. prawie 30 stron wcześniej :szok::szok:

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 59!!
Zaciążonych potwierdzonych: 9

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II

krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
Poziomk@ - termin @ 23.08 II

___

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

Asica86 - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08

Mar-chew - termin @ 20.08

doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08

Staraczki:

perelka - termin @ 22.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Dorcia - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08

Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09

hej, ja się już wygrzebałam z zaległości w pracy. Poza tym włączył mi się czujniczek, że ktoś tu pisał o poziomkach :-D
My też możemy się pochwalić ogrodem, mamy wielki plac, gdzie jedna część jest rekreacyjna (grill, meble ogrodowe, oczko wodne, piaskownica małej, dużo trawy), a druga to warzywa i owoce. Marchewka, pietruszka, seler, buraki, fasolka, kapusta, sałata, szpinak .. naprawdę dużo. I naprawdę wszystko jemy, nic się nie marnuje. Dzielimy na naszą 3osobową rodzinkę, jeszcze moi rodzice, moi teściowie i babcia z dziadkiem :-D potem są owoce, pełno truskawek, porzeczek, malin, jeżyn, agrest i ... poziomki! są też zioła. A w tym roku nowością są brzoskwinie, wcześniej rosło drzewko, a teraz pierwsze owoce, pyszności ;-)

jeszcze co do słodyczy, to nasza szogunka nie lubi w ogóle. Czaaaaseem zje.. herbatnika :rofl2: cieszę się ogromnie, ale to tak śmiesznie, jak ciocia przyjeżdża z Kinderczekoladkami chcąc sprawić małej radość, a mała się ogląda i pokazuje miskę z owocami na blacie :-D teraz już wszyscy wiedzą i kupują dla niej z owoców to, czego my nie mamy w ogródku. Np. arbuza.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej wam :-)
popadam w schize czekając na sobote bo wtedy sobie sikne... będzie akurat tydzień po wielkich seksach :-)
brzuch mnie caly czas kluje a pamiętam że z moim pierwszym też kłuło i bolało... więc nadzieja jest...

Hej kochane moje....Przykre wieści z rana czytam (nadrobiłam też wczorajszy wieczór)...suseł bardzo mi przykro,tulę mocno i ściskam :* :-(Ale nie poddawaj się!!
No i zgadzam się,że susel z nami była,jest i będzie!! A jak!! :tak:
dzikuska ja też trzymam kciuki mocno!!
Aczkolwiek nie wiem jak mocno mi się uda,bo znowu zrobiłam sobie wczoraj krzywdę w palca....:angry: Z 2-3 miesiące temu miałam złamany serdeczny palec u prawej ręki,a wczoraj tak potłukłam,że nie wiem,czy nie złamałam (chociaż chyba nie) serdeczny palec u lewej ręki!! Ja jestem łajza do kwadratu,nawet nożem kanapkowym potrafię sobie krzywdę zrobić!! :-D
Wkurzyłam się trochę,bo zrobiłam testa owu wczoraj i NIC,a przedwczoraj pokazywało drugą kreseczkę bladą...nic z tego nie rozumiem,zaczynam się znowu wkurzać...:wściekła/y: Dzisiaj planuję znowu seksik...a od jutra powinno być lepiej,bo zawożę dziecko do matki ,czyli cały czwartek i weekend WOLNYYYYYY!!!! :-D
Aha,no i dzisiaj doznałam szoku...Kupowałam sobie 1 piwko,a pani ekspedientka "Dowód poproszę....":szok:..oczywiście nie miałam przy sobie,bo od lat nikt mnie nie pyta o dowód!! Wściekłam się trochę,ale cóż...uznaję to mimo wszystko za komplement.:-D

reklama
Do góry