reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
mychunia, proszę bardzo
tekla, piękny fasol/fasolina
Starających się:31
Zaciążonych potwierdz. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2 6joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11
ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11 8
kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
Listopadmikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11
Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12 24
Nikitka25 - @ 12.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,emalia82,nadzieja,augustnka
tekla, piękny fasol/fasolina
Starających się:31
Zaciążonych potwierdz. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2 6joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11
ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11 8
kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
Listopadmikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11
Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12 24
Nikitka25 - @ 12.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,emalia82,nadzieja,augustnka
watpliwosci3
Fanka BB :)
jakby co Susel na ovu pochwalila sie bladziochem Miki beta to 69 takze mamy dwie nowe ciezaroweczki ))))
Witam:0
Oficjalnie powstala grupa lipcoweczek 2014 zapraszam ktore niemogly sie odnalesc na innym forum, oczwyscie jesli ktos sie czuje samotny z innych terminow zapraszamy i osoby ktore chcialby posluchac jak stekamy na objawy;p
https://www.babyboom.pl/forum/groups/937-lipcoweczki-2014-d2828-witam.html#gmessage1486527
Oczywiscie bede tu na bierzaco zagladac
Ae mam nadzieje ze Wy do Nas rowniez bedzie zagladac
Mychunia no to super wiesci widzisz WIARA
Kinia kurcze kochana wspolczuje! daj znac jak wrocisz! zdrowka zdrowka!
Iwo nieopuszcze Was;p
Agniecha no to niezle zakrecony dzien mialas! dobrze ze spoko okazal sie ten koles! no to jest NFZ;/ dlatego chodze prywatnie...
Susel jutro testujesz? koniecznie daj znac
Kontra prosze z rana ladnie informacje ze sa II kreseczki i oczywiscie foto innej opcji niema
Malusiolka to faktycznie wykorzystaj ten czas z mezem oj zdrowka dla coreczki, cos chorobsko niechce od Was odejsc...;/
Oficjalnie powstala grupa lipcoweczek 2014 zapraszam ktore niemogly sie odnalesc na innym forum, oczwyscie jesli ktos sie czuje samotny z innych terminow zapraszamy i osoby ktore chcialby posluchac jak stekamy na objawy;p
https://www.babyboom.pl/forum/groups/937-lipcoweczki-2014-d2828-witam.html#gmessage1486527
Oczywiscie bede tu na bierzaco zagladac
Ae mam nadzieje ze Wy do Nas rowniez bedzie zagladac
Mychunia no to super wiesci widzisz WIARA
Kinia kurcze kochana wspolczuje! daj znac jak wrocisz! zdrowka zdrowka!
Iwo nieopuszcze Was;p
Agniecha no to niezle zakrecony dzien mialas! dobrze ze spoko okazal sie ten koles! no to jest NFZ;/ dlatego chodze prywatnie...
Susel jutro testujesz? koniecznie daj znac
Kontra prosze z rana ladnie informacje ze sa II kreseczki i oczywiscie foto innej opcji niema
Malusiolka to faktycznie wykorzystaj ten czas z mezem oj zdrowka dla coreczki, cos chorobsko niechce od Was odejsc...;/
Kinia1
Wrześniowa mama '10
watpliwosci tak coś ala jelitówka ;/
tekla dzieki, wizytę niby na początku grudnia mam mieć, ale muszę iść teraz jakoś niebawem po zwolnienie, bo niestety jelitówka dopadła i siłą się wybroniłam dzisiaj od szpitala ;/
MamaTomeczka dziękuję, dostałam provaq w ostateczności nifuroksazyd i lekka dieta.
Ja dopiero wróciłam z pogotowia. Chcieli mnie zostawić na oddziale, bo boją się, żeby ciąży nie zagrażać. Ogólnie udało mi się wyprosić, żeby jednak wrócić do domu. Dostałam leki i mam mieć dietę lekką, ale jak nie przejdzie to biegiem na oddział, a już widzę, że mam dokładnie to samo co miała Nadia. Muszę teraz szybko do lekarza pędzić po zwolnienie, bo do pracy to nawet nie ma opcji, żeby wrócić, zwłaszcza nie z jelitówką i zagrożeniem ciąży. Z dobrych wieści - widziałam pęcherzyk, jest tam gdzie trzeba w macicy usadowiony, czyli ciąża rozwija się dobrze uffff....
Dobra idę spać, bo wykończona jestem.
tekla dzieki, wizytę niby na początku grudnia mam mieć, ale muszę iść teraz jakoś niebawem po zwolnienie, bo niestety jelitówka dopadła i siłą się wybroniłam dzisiaj od szpitala ;/
MamaTomeczka dziękuję, dostałam provaq w ostateczności nifuroksazyd i lekka dieta.
Ja dopiero wróciłam z pogotowia. Chcieli mnie zostawić na oddziale, bo boją się, żeby ciąży nie zagrażać. Ogólnie udało mi się wyprosić, żeby jednak wrócić do domu. Dostałam leki i mam mieć dietę lekką, ale jak nie przejdzie to biegiem na oddział, a już widzę, że mam dokładnie to samo co miała Nadia. Muszę teraz szybko do lekarza pędzić po zwolnienie, bo do pracy to nawet nie ma opcji, żeby wrócić, zwłaszcza nie z jelitówką i zagrożeniem ciąży. Z dobrych wieści - widziałam pęcherzyk, jest tam gdzie trzeba w macicy usadowiony, czyli ciąża rozwija się dobrze uffff....
Dobra idę spać, bo wykończona jestem.
Tekla – kochana, piękna fotka, ale to już wiesz, bo pisałam na czerwcówkach ;-)
A co do chipsów – konkurencji nie jem ;-) Także nie wiem o czym piszesz
Też czekam na skok Tempki, mam nadzieję, że nadejdzie. Bo póki co 4 dzień z rzędu robię test owu i z dnia na dzień coraz bledsza druga kreska. Ale to faktycznie mogła jeszcze beta spadać, bo podobno test owu wykrywa też ciążę (czyli betę)
Współczuję dolegliwości ciążowych, ja szczerze mówiąc nie mogę się swoich doczekać !! Oby były niebawem... I się nie denerwuj, wszystko jest w porządeczku na pewno...
Mychunia – to dobrze, że beta jest. Powtórz jeszcze raz, żeby mieć pewność że rośnie.
Iwo – rozumiem, że myślisz o Natalii Sikorze ? Bo Natalia Nykiel też miała nieziemski głos, choć Sikora od początku była też moją faworytką. To jak zawyła Cry baby – WOW !!
Anka - w Toruniu mieszkasz i na kebsy chodzisz ? Zamiast na pycha pierogi ??
Kinia - to dobrze, że z fasolką wszystko ok i że jest. Też się pewnie uspokoiłaś... A teraz wypoczywaj koniecznie, bo rzeczywiście z jelitówką to niefajnie...
Nie no, jeśli chodzi o forum, to dziś tragedia jest… Muli jak cholera, co jakiś czas błąd wychodzi. Strasznie dziś…
A co do chipsów – konkurencji nie jem ;-) Także nie wiem o czym piszesz
Też czekam na skok Tempki, mam nadzieję, że nadejdzie. Bo póki co 4 dzień z rzędu robię test owu i z dnia na dzień coraz bledsza druga kreska. Ale to faktycznie mogła jeszcze beta spadać, bo podobno test owu wykrywa też ciążę (czyli betę)
Współczuję dolegliwości ciążowych, ja szczerze mówiąc nie mogę się swoich doczekać !! Oby były niebawem... I się nie denerwuj, wszystko jest w porządeczku na pewno...
Mychunia – to dobrze, że beta jest. Powtórz jeszcze raz, żeby mieć pewność że rośnie.
Iwo – rozumiem, że myślisz o Natalii Sikorze ? Bo Natalia Nykiel też miała nieziemski głos, choć Sikora od początku była też moją faworytką. To jak zawyła Cry baby – WOW !!
Anka - w Toruniu mieszkasz i na kebsy chodzisz ? Zamiast na pycha pierogi ??
Kinia - to dobrze, że z fasolką wszystko ok i że jest. Też się pewnie uspokoiłaś... A teraz wypoczywaj koniecznie, bo rzeczywiście z jelitówką to niefajnie...
Nie no, jeśli chodzi o forum, to dziś tragedia jest… Muli jak cholera, co jakiś czas błąd wychodzi. Strasznie dziś…
Ostatnia edycja:
reklama