reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mikaa - super że jesteś, szukałam Cię na ovufriend ale nijak nie mogłam znaleźć. Twój wykres też daje mi nadzieję. bo taki nieregularny jest cały czas . A jeśli mogę spytać, to czy cykle miałaś regularne ? i co ile dni ?
No i przede wszystkim gratulacje ogromne :-)

reklama
suselku Moja kreska była dużo jaśniejsza od Twojej!
Ja przy pierwszej ciąży test zrobiłam rano i wyszedł bledzioch ale nic a nic nie powiedziałam mężowi i pojechałam na uczelnie (bo akurat miałam zajęcia) i po zajęciach pojechałam do galerii po testy i tam je powtórzyłam i wyszły grube krechy i od razu kupiłam buciki i pojechałam do męża z bucikami i testami i tak mu powiedziałam. Natomiast dziś jechałam z Zuzką do moich rodziców i wyjechałam specjalnie wcześniej, żeby zahaczyć o diagnostykę (były akurat miłe panie, które zajęły się zuzią w trakcie pobrania badania) no i śledziłam na necie przez cały dzień czy są już wyniki, a jak wieczorem zobaczyłam, że jest pozytywna beta (będąc już u siebie) to tak już kiedyś myślałam o tym napisie na brzuchu i tak też zrobiłam ;)
A jeśli masz skarpetki to niespodzianka będzie super! :) Powodzenia :)
julia W takim stanie płakać wolno do woli, ale najlepiej ze szczęścia i wzruszenia a nie negatywnych emocji :) I dziękuję za zaproszenie, już tam napisałam do Was ;)

edit: Wanda Moje cykle nie regularne były teraz bo w grudniu 2012 urodziłam córeczkę i karmiłam piersią i te pierwsze okresy teraz miałam nie regularne (tzn od 29-36 dni). Temp zaczełam mierzyć dopiero w poprzednim cyklu, no i myślę że testy owu też pomogły :) To był dopiero mój 4-5 cykl odkąd urodziłam córcie. Okres dostałam dopiero po odstawieniu jej od piersi.

Ostatnia edycja:
Mikaa - kreatywna jesteś ;-)
Kiedyś gdzieś na fb widziałam taką fotkę, gdzie stała mama, za nią był znak + później tata z dwójką dzieciaczków i za nimi = 5
Też fajny sposób na powiedzenie rodzinie - chociaż ja bym chyba na fb nie wystawiła takiej informacji ;-)

Dzięki za odpowiedź. No to pięknie, że się tak szybciutko udało... Spokojnej ciąży życzę. I jaka różnica, jedno dziecko zimowe, jedno letnie - będziesz miała porównanie ;-)

Wandziu licze po ciuchu za chwile do Nas dolaczysz:) bedzie razniej tak znanej grupie:)

Co do lipcowek 2014 forum to ciezko sie przebic jak jest 40 piszacych mam;-)

witam porannie :-D

dobrze, że budzę się w nocy na siku, bo byśmy dzisiaj śniadania nie jedli :tak: bo mrożę chleb (po 6 kromek, akurat na 2 osoby na śniadanie po kromce i do pracy po 2), a zapomniałam wieczorem wyjąć :tak:

julia wybacz, ale póki nie będę miała pewności, że ciąża nie jest tam gdzie powinna nie dołączę do grupy....

co do objawów to mam pierwsz3: od 3 dni nie mam w ogóle apetytu rano :tak: a wczoraj jak zjadłam jabłko to mi było przez moment niedobrze :szok: i spać mi się zaczyna chcieć ciągle :-D

a i mam się nie przejmować plamieniami, bo mogą być... mam torbiel zaś :eek:

susel na teście widać krechę, więc jest duże prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży czego Ci życzę;*

mikaaa gratulacje :tak:

życzę owocnych testów i udanego dnia :-D

dobrze, że już piątek :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana,

Susel, druga kreska jest wyraźnie widoczna :-) ależ się cieszę, poinformowałaś już męża?
Ja dostałam jakiejś dziwnej wysypki na kolanach i stopach. Bałam się, że to połpasiec ale całe szczęście nie. Na tle alergicznym, lekarz przepisał mi maść ze sterydami, trochę boję się jej używać, w pon na wizycie u gin spytam czy mogę.
Milego dnia kobietki

Witajcie.

Mychunia - ja tam nie wiem czy u mnie chęć spania byłaby objawem, jeśli tak, to byłabym w ciąży non stop od kilku lat,a już w szczególności jesienią i zimą :-D
Ale jeśli u Ciebie jest to widoczna zmiana to chyba dobrze.

Ja dziś mam znowu lekki spadek temperatury, kurczę, jakiś dziwny mam ten wykres...

reklama
Do góry