reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mama Tomeczka - w pupę dostaniesz jak się nie bedziesz odzywać bo ja się tu martwię:tak: cieszy mnie to że ciąża ci służy

Agniecha - to miałas szczeście w nieszcześciu że trafiłaś na wyrozumiałego gościa, inny to by z morda wyskoczył
a z tym usg to przecież wiem ze nie ciąży nie szukałaś :-):-) ale jak mi robiła ginka usg to zawsze mówiła jakie endometrium jest i jaka faza np. że jestem przed @ i teraz tez licze po cichu że oszczędzi mi testowania

Kinia - ale cie wzięło kochana, może jakąś kroplówkę wzmacniając mogą dać? ja bym się nie broniła bo te rota dosłownie zwalają z nóg a jeszze gporzej jak masz dziecko pod opieką

Korzystam z chwil że mąż ma 2 zmianę i mam chill out - Jakby mi tak facet śpiewał :tak::tak::tak:
Pierwsza bitwa: Ziółko vs. Staniaszek - YouTube

reklama
no właśnie teraz żałuję że nie poszłam do swojego gina, zapłaciłabym ale by wszystko było dokładnie, a tak chciałam zaoszczędzić, przynajmniej cytologię zrobiła na nfz, Gin ten prywatny to właśnie zawsze mówił jaka faza cyklu itp
ahhhhhhh

Ostatnia edycja:
Iwo - oj na moje oni będą obaj w finale, plus Aro od chłopaków i Jagoda od Edyty. Całość wygra Ernest lub Aro.

Ech, to tyle...

jestem, melduję się :tak:

pęcherzyka nie widać, ale betę mam 86 więc w ciąży wczesnej jestem na pewno :-D w pon mam powtórzyć betę i zobaczymy :tak:

póki co nie wyklucza też ciąży pozamacicznej :baffled: ale mam nadzieję, że beta ładnie przyrośnie i pęcherzyk się pojawi na kolejnym badaniu :-D

a i beta u nas kosztuje 28 zł

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :*

Julia, mało co piszę, bo mąż w domu (z chorą ręką) i chcemy ten czas razem spędzić. Jak wróci do pracy postaram się częściej pisać :) A poza tym coś mi dzisiaj forum szwankuje. Niby zaloguje się, ale już żadnych stronek nie otworze. Wyjątkowo teraz udało mi się zalogować i napisać do Was :)

watpliwosc, cicho jest, bo wiele dziewczyn już zaciążyło i nie ma czasu na pisanie. Brak czasu, albo złe samopoczucie. Ja też ostatnio nie mam czasu, egzaminu, to problemy w domu. Dzisiaj znowu młodsza gorączkuje mi. Ma 39 stopni ;/ Na noc dałam jej czopek, mam nadzieje że spadnie temperatura.

agniecha <przytul> jakiś zakręcony dzisiaj miałaś dzień. Dobrze, że koleś nie będzie robić Tobie żadnych problemów z tym samochodem. W porządku się zachował, a mógł zachować się jak cham :*

mamaTomeczka, nic na to nie poradzę. Jak tak dalej będzie, to wyjadę do UK bez prawka i tam sobie zrobię :) Kochana, nie mogę doczekać się jak pokażesz swój brzuszek ciążowy :):*

Grzaneczko, co tam Kochanie u Ciebie? Stęskniłam się za Tobą :(:*

mychunia, u Ciebie to się narobiło :p Gratuluję:* Jak będziesz chciała, to daj znać przerzucę Ciebie do lipcówek :)

bo najwieksze weteranki juz zaciazyly i nam tutaj sie nudno zrobilo ! dziewczyny chwalic sie ! objawami, usg, testami, plcia dzidziusia !

wątpliwości juz się robi - jak się chwalić to się chwalić:
Oto mój fasol bądź fasolina :-D
549751_159786650825513_1563456959_n.jpg

Pamiętacie mnie jeszcze? :) U mnie ogólnie dobrze, tydzień temu i wczoraj zdarzyło mi się jednorazowe mini plamienie tj. nie pozostawiające w ogóle śladów na wkładce... Gin i położną mówią żeby się nie martwić... ale ja oczywiście się trochę martwie... wizyta za 2 tygodnie dopiero. Dolegliwości ciążowe mnie dopadły i dziś cały dzień siedziałam zielona w pracy, z taką mniej więcej miną => :baffled: a po powrocie do domu poprzytulalam kibelek...

GRATULUJE Dziewczynom, które ujrzały II - witajcie w gronie HIPCIÓW :-)

Suselek... no "co ja pacze"... pacze i czytam o bledziochu? zaciskam kciuki i mam nadzieję, że za chwilę będę w euforii gratulować!!

Mychunia zaciskam kciuki za przyrost bety :-D

Wanda
czekam na Twój skok tempki! &&& a co do działania - serduszka co 2-3 dni jak najbardziej, ale co 4 ty już chyba za dużo :tak: też miałam w planie co 2 dni się kochać podczas staranek... ale i tak było co dziennie, bo akurat czytałam greya i byłam napalona... :evil::-D a czy ja dobrze doczytałam, że Twoja praca jest związana z chipsami itp? mmmniam ale mam smaka na laysy słodkie chili czy jakos tak. Podeslesz? :-D

Natkusia co u Ciebie? Kiedy testujesz?

Cyntia co u Ciebie?

Kinia nie przejmuj się betą. Moja tez nie oscylowała na początku w liczbie 4-ro cyfrowej. Wazne, żeby prawidłowo przyrastała tj 66 % w ciągu 48godz / 114% w ciągu 72 godz / 175% w ciągu 96 godz. Kiedy masz wizytę?

Co do mierzenia temperatury, nie pamietam, kto pisał o mierzeniu pod pacha - pod pachą nie mierzymy!!! jedyne miarodajne pomiary to w miejscach gdzie termometr styka sie z błona śluzową tj w ustach pod językiem, dowcipnie lub... dowdupnie :-D

EDIT: Ale gapa ze mnie... eeeh ciążowe odmużdżenie.

PRZESYŁAM WAM FLUIDKI ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Załączniki

• 549751_159786650825513_1563456959_n.jpg
    549751_159786650825513_1563456959_n.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Mychunia - o ja cie ale super!!! :tak::tak: dbaj o siebie, nie przemęczaj sie, zwolnienie wzięłaś???:tak:Moja kumpela miala ciąże pozamaciczną i nie krwawiła ale miała straszne bóle, więc u ciebie nie ma takiej opcji

Wanda - Ernest to mój faworyt :happy2::happy2:tak jak Natalia z poprzedniej części - ja lubię takie ochrypnięte głosy

Tekla - super fasolinka, wyobrażam sobie ciebie zieloną w pracy ;-) też bym tak chciała

Jutro mam dosyć cięzki dzień w pracy a dodatkowo czekam na 2 ważne wiadomości - oby były pomyślne!!!!!

Witam ponownie :-)

Mychunia bardzo się cieszę, że jest wszystko dobrze..beta na pewno ładnie przyrośnie :tak:

Tekla piękna fasolka :-)

Dzisiaj kupiłam test !!!
Nie wytrzymam już do soboty...chcę już wiedzieć :-) Boję się troszkę ale z drugiej strony jak poczekam jeden dzień dłużej to i tak nic to nie zmieni więc rano siknę i będę wiedziała co i jak :tak:

A teraz opycham się orzeszkami w cieście...mam straszne wyrzuty sumienia ale nie mogę się powstrzymać:zawstydzona/y:

reklama
Do góry