reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Watpliwosci dziękuję :*

Julia przepraszam kochana, ale jak z telefonu piszę to mi połowę postów czasami ucina :( Dziękuję Ci teraz :* Co do grupy wspólnie stworzonej myślę, że to fajny pomysł, tylko czy admini nas nie pogonią? Zawsze o ciąży możemy też pisać PW, żeby nie jęczeć dziewczynom za bardzo.

Natkusia z pewnością tak :) Dzisiaj już się nie martwię tak :)

Gosia ten cykl musi być WASZ!!!
.
Malusia tak na Was zawsze można liczyć, kochane jesteście :* Wszystkie wszystkie bez wyjątku.

Kontra dziękuję :) Chciałam podziękować za post i .... nie mam takiej opcji przy Twoim poście ;/ Faktycznie nowy interfejs BB chyba jeszcze nie do końca dopracowany.

Lecę z młodą do psychologa, dam znać później co i jak.

reklama
Witam Was w ten brzydki deszczowy dzień!

Cały czas śledzę wątek i staram się być na bieżąco. Ostatnio mało produkujecie, to jest mi łatwiej. :) Chciałam zameldować tym, które nie zaglądały na ovufrienda, że aktualnie u mnie 30dc, 11dpo i póki co jest bladzioch. Nie nastawiam się, bo wiele dziewczyn miało te bladziochy, które potem nic nie znaczyły. W każdym bądź razie termin @ mam za 2-3 dni, ale pewnie nie wytrzymam i wybiorę się na betę. Proszę o mooooocne kciukasy!!!

wiki
Jeszcze raz gratuluję!!!!

Czy ktoś w najbliższych dniach jeszcze testuje???

malusiolka &&&& za egz!!!
watpliwosci Trzymam &&& żeby jednak @ nie przylazła!!!!

Mika trzymam kciukasy mocno, by z bladziocha zrobiła się porządna krecha :tak:
Ja testuje w sobotę, jeżeli do piątku @ nie zawita...

Hej laski ;-) Znowu zniknęłam na miesiąc,ale tym razem z powodów czysto technicznych....Byłam w Polsce,odpoczęłam,potem zaczęły mi się problemy z dostawcą internetu,w efekcie czego rzadko go miałam,a jeśli już nawet,to tylko podczytywałam,nic nie pisałam....No i masa problemów poza tym.:wściekła/y: Ale już wszystko się poukładało, oczywiście nadal w ciąży nie jestem:no:...I wstyd się przyznać,ale do tej pory ,przez te wszystkie rzeczy na mojej głowie,nie zrobiłam badań...:zawstydzona/y: W piątek lub najpóźniej w poniedziałek idę w końcu zbadać tarczycę,a później czekam na @ i między 2 a 5 dniem cyklu hormony u ginki... Cykle naturalnie mam dalej nieregularne,a jakże,żeby mi za wesoło nie było....:angry: Ostatnia @ była jakoś 17.10,no ale kiedy teraz będzie...hmm....dobre pytanie.:laugh2: Mam nadzieję,że mnie jeszcze troszkę pamiętacie.;) I wybaczycie kolejną ,długą nieobecność...ale to się już nie powtórzy,I promise.:-D
Tęskniłam za Wami,kochane :*:* Idę poczytać,kto testuje,kto w ciąży i takie tam...

pisaka czasami przy niedowadze okres się zatrzymuje ale u Ciebie widać, że nie to, bo wagę masz prawidłową więc na prawdę dziwne to jest...najważniejsze, że hormony są w normie...a co mówi lekarz??? Podał jakie mogą być przyczyny??? Bo z tego co pamiętam to byłaś i dał Ci tabletki na wywołanie...wybrałaś już je ???

watpliwosci super,sąsiadkę staraczkę mam :-) Ale fajnie...Skoro mieszkasz też w DE,to mam pytanko,może się orientujesz? Ginka zaleciła mi zrobić tarczycę,ale zapomniałam dopytać i teraz nie wiem...czy ja mam to robić tutaj u lekarza rodzinnego czy jednak u endokrynologa?:no: No i czy to jest płatne?
Boże,cały dzień dziś się obżeram....:szok:

reklama
Do góry