reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Kinia1 kurcze kochana ja tez tam pisze i ciezko by ktos zauwazyl..ale to pewnie dlatego ze jestem nowa i po jakims czasie pewnie beda zauwazac...tak mi sie wydaje! raczj specjalnie tego nie robia...tak mi sie wydaje... a moze my ze staraczek uwtorzymy jakas grupe? mozna?:) bedzie nas mniej i da sie ogarnac.
A widzisz ja ci pisalam tez na temat obaw i tylko malus i miss podziekowalas...ale sie nieobrazam poprostu zapomnialas lub niechcialas;p

reklama
GRATULUJE wszystkim:):)
witam i czesc:):)

nibyu mam plodne a tempka ani drgnie... w poniedzialek bolal mnie lewy jajnik , wczoraj prawy... heh i wez tu ogarnij o co kaman

julia0903 – u Gina byłam 2 tygodnie temu, dał mi Duphaston i miała być @.
missiiss1301 – tak, zrobiłam betę, jak mi się tydzień spóźniała. Potem jeszcze test ciążowy zrobiłam, bo byłam chora i brałam leki. Marnie to wygląda…

Dziewczyny, nie ma co, wrzućcie mnie do poczekalni. Jak coś się zmieni, to się stamtąd wyłowię i dam znać, co i jak. Na razie jedna, wielka kicha.

Cześć dziewczynki :-)

Mi coś dzisiaj z rana niedobrze :confused2: chyba po Luteinie feee..
Ja mam dzisiaj wolne i zaraz spadamy z G. na zakupy i do Skarbówki.

Piaska Ty to jesteś biedna <tuli> .. mam nadzieję, że szybko dostaniesz @

Kinia nie masz co porównywać wyników! Na pewno jest dobrze :tak:

Julia Andzia piękne bety! Gratuluję :-)

Wanda co 4 dni :szok: jakoś nie chce mi się wierzyć.. musisz mieć ładnego cela na ten dzień owulkowy :tak: co 2 dni rozumiem ale nie co 4 (facet musi mieć niezłe plemniki żeby przeżyły 72h) poza tym u nas co 4 dni chyba nie dałoby radę :-D;-)

Misis klienci mają niezłe teksty! :-D ale powiem Ci, że mam pomału dosyć tej pracy.. te plany, ten nawał, niezadowoleni klienci itd.. jak do końca roku nam się nie uda z ciążą to szukam innej i mam gdzieś dobre zarobki..

Mychunia może jest jakaś nadzieja? Życzę Ci tego z całego serca i mocno trzymam &&&&&&&&&&&& :*

Wiki gratuluję jeszcze raz :-)

ok ja spadam..
miłego dnia :*

witam przy drugim śniadaniu :tak:

u mnie plamienia nadal są, ale jakby mniejsze.... dalej nic z tego nie rozumiem, ale ufam lekarzowi i co ma być to będzie :tak:

życzę udanego dnia :-D

Kinia <przytul> tak samo czułam się na majówkach jak poszłam do dziewczyn, kiedy zobaczyłam II kreseczki. Zostań z nami tutaj nikt Ciebie nie oleje. A niech ktoś tylko spróbuje, to bicz pożyczę od centki :D :*:-D

miiss, dziękuję że pytasz :* Na razie jest w miarę. Ale jak się mówi "Cisza przed burzą".

Dziewczynki, ja później się odezwę do Was. Teraz uciekam uczyć się i na 14-tą egzamin.

mychunia, bądź dobrej nadziei, a będzie dobrze. Trzymam mocno &&&&&&& :*

susel, jak tam? Testowałaś? &&&&&& :*

Piaska - @ 21.10 2 6joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
Co z Wami dziewczynki? Niektóre z Was od dawna się nie pojawiają.

Starających się:30
Zaciążonych potwierdz
. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
Listopad

kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,mychunia,emalia82,nadzieja,augustnka

Witam:)

Kinia w sumie racja mozemy zostac tutaj, jesli nikt sie nie pogniewa ze o ciazy piszemy!

Malusiolka mega mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Susel
no wlasnie testowalas?

No ja dzis dalam dokumenty o powrot, zastanawiam sie teraz czy dobrze zrobilam...bo co jesli bedzie cos nie tak...ehhhhh trudne decyzje musze ostatnio podejmowac...ale kurcze musze patrzyc pozytywnie!

reklama
Witam kobietki

Malusiolka powodzenia na egzaminie :-)
Jeśli chodzi o listę to czekam do soboty i mam nadzieje, że wtedy będę mogła się określić co ze mną..póki co @ brak :-)

Mychunia mam nadzieje, że wszystko będzie ok...podziwiam Twoją cierpliwość, ja bym wzięła wolne z pracy i poleciała do najbliższego ginka na badanie...

Julia, Andzia gratulację !!! Piękne bety :tak:

Kinia Gratuluje jeszcze raz :-) i nie martw się bo na pewno jest wszystko dobrze :-)

Piaska szkoda mi Ciebie kobiecino...na pewno się męczysz..ale może @ niedługo przyjdzie skoro hormony są wporządku...powiedz mi a jak u Ciebie z wagą jest ???

GosiaDr za ten cykl !!!:tak:

Do góry