Czesc dziewczyny! dzisiaj w pracy bylam zabiegana, a po pracy koty do weterynarza a potem mezu zabral mnie do kina wiec nawet nie mialam jak wam odpisywac! juz sprobuje nadrobic! a co do mojej sytuacji to tempka nie spadla bardziej ale tez nie skoczyla wiec trzyma mnie w niepewnosci. jak jutro nie spadnie to zatestuje. trzymajcie kciuki!
a z bardzo dobrych wiadomosci, to na grudzien jestem umowiona do kliniki nieplodnosci i na HSG! :-)
piaska to swietnie ze wyniki dobre, a co do tego cyklu to chyba nikt poza ginem tu nie pomoze ;-) dawaj znac jakbys sie zdecydowala na wizyte. nie moge sie doszukac ile dni jestes po odstawieniu duphastonu, ale moja gin mowila ze nie ma opcji zeby w przeciagu 10 dni po odstawieniu nie przyszla @ jezeli nie ma ciazy. ostatnio jak benfice to powiedzialam to zobaczyla II wiec uwazaj ;-)
Kinia trzymaj sie dzielnie! napewno sie wchlonie co ma sie wchlonac a fasolka sie pieknie rozrosnie, nie martw sie!
wanda co do tej tempki to duzo rzeczy ktore ma na nia wplyw lub nie to jest zupelnie kwestia indywidualna. u mne godziny maja na przyklad duze znaczenie i to czy obudze sie z otwartymi ustami, ale to ile spie juz nie tak bardzo. nawet jak wstane, potem wroce do lozka na godzine i wtedy zmierze po godzinie to i tak wychodzi sensownie. ale spacerowanie do lazienki na pomiar... musialabys byc niesamowita gdyby takie cos Ci jej nie zaburzylo
tamaguczi jak tam badania? ja nie mialam ich na czczo, ale kiedys ktos tu pisal ze niby niektore sie robi na czczo
mnie tam badania w sumie ciesza bo przynajmniej wiem co sie dzieje lub o co sie nie musze martwic, wiec napewno to jest krok w dobrym kierunku. badania juz w wiekszosci za mna, bede powtarzac w grudniu, ale najbardziej to sie ciesze z grudniowego HSG!
julia, Andzia piekna beta! GRATULACJE!!
mikaaa Ty wiesz ze ja caly czas trzymam za Ciebe kciuki i teraz czekam juz tylko na Twoja bete!
malena...
dobra jestes!
julia też nie znam się na tych cyferkach (beta), ale tak wiele ich u Ciebie, że na pewno wszystko jest ok
karola widze ze oboje z M cieszycie sie bardzo fasolka! :-) slij nam te fluidki slij!