reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Maluś przykro mi z powodu tych Twoich testów ale głowa do góry ;-);-);-);-)
susel trzymam kciuki za przyszłe testowanko &&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak::tak:
karola opowieść śmieszna, urocza a mnie się w oku łezka zakręciła :-(może troszkę z zazdrości :-p;-) życzę wszystkiego dobrego

reklama
Karola - ale przewrotne to twoje dzieciątko :-D:-D:-D i już frytki lubi!!!
łapsam dla siebie fluidka (~)

Ludziku - nie nakrecaj się my to zrobimy ;-);-) trzymam kciukasy za teścik

Maluś - cholerny system &^&%^$%^ a ta dziewczyna co co dała stronke to zdała? Kto wogle wymyślił takie idiotyczne testy???

Kinia - paskudna jelitówka:no: bedziesz musiała marchwianke pić albo kup soczek jagodowy bobofruta:rofl2:

Malusiolka kochana ale musisz byc zla!!! kurcze mam nadzieje ze ta strona ci pomoze, no wlasnie ta dziewczyna zdala? jak tam w domku atmosfera? jak dziewczynki zdrowe juz?:)

Kinia zdrowka zycze!:) oby szybko przeszlo

susel co tak nas trzymasz w niepewnosci?;p

Hej;-)
No musze przyznac ze mnie zadziwiacie, tylko 4 str naskrobalyscie??? Toz to bardzo malo w porownaniu do tego jakie sa wasze mozliwosci!:-D

Myschunia
to czekamy na wiesci &&&&&& zeby byly same dobre wiesci :tak:

Malusioku
oj, z tymi testami, chyba bym tam ich pozagryzala wszystkich.... A co do tesciow to moze to nie bedzie cisza przed burza, moze sie w koncu ogarna choc wiem ze z tym pewnie ciezko bo oni sa "najmadrzejsi":baffled:

Natkusia
no praca z klientami jest kosmiczna. Nie dziwie Ci ze masz dosc:tak: Ale ja np wole pracowac ze starszymi niz mlodszymi hehe chyba dlatego ze mlodzi czesto lepiej znaja sie na sprzecie ode mnie niz starsi :-DAle wiadomo klienci sa wymagajacy i trzeba sie spuszczac na kazde ich kiwniecie palca.... Sama najchetniej zmienilabym juz prace choc dopiero zaczelam:sorry: Zeby ta umowe o prace miec, ale sobie ostatnio pomyslalam ze kurcze moze jak bede cierpliwa to mi sie to oplaci i dadza mi szybko :p

wiecie co, udalo mi sie zarejestrowac do szpitala na endokrynologie :-) Na 16 stycznia. Mam nadzieje ze nie pojade wtedy na szkolenia bo wolalabym nie przekladac szpitala. Moze sie uda, zobaczymy jak to bedzie. Zastanawiam sie tylko kiedy powiedziec kierowniczce, czy w styczniu czy juz teraz.... Ale moze lepiej jej teraz nie wkurzac jak myslicie?

ide sie myc, podumac przy swieczce dla Antosia i spac.... Ehh to juz 4 lata a wydaje sie jakby miesiac temu :-( dobrej nocy kochane!

Ostatnia edycja:
Julka dzięki :)

Iwo jesteś niezastąpiona. Właśnie mi przypomniałaś, że mam naturalny sok z jagód w lodówce, który piła Nadia teraz i własnie idę go sobie przygotować :D :*

Mississ - ode mnie też
[*] zapal

uciekam bo pan i władca wraca z fochem bo wczoraj nie było przytulanek, nawet do mnie z tekstem że chyba nie mam dni płodnych bo coś się ociągam;-) a tu wręcz odwrotnie - spróbuje go dziś udobruchać.......

Miiss,
[*] dla Twojego maluszka :*

Dziewczynki, jestem zła, bo dużo kasy idzie. Myślałam o poddaniu się, ale nie mogę tego zrobić. Co do dziewczyny, która dała mi tą stronkę to zdała dzięki tym pytaniom z tej stronki. Mam nadzieje, że też będę mieć szczęście dzięki niej :)

Hejka :-)

Dzisiaj przyszedł zapas testów ciążowych ale jakoś mi się nie śpieszy :sorry: może w ogóle nie będę musiała robić..

Malusiolka bidulko.. przykro mi :baffled: na pewno za którymś razem zdasz! Tylko szkoda tej kasy..

Misis ['] dla Antosia :-( .. co do naszej pracy to mimo wszystko jest cholernie trudna i mam nadzieję, że szybko odpadnę :sorry:

Iwo &&&&&&& za owocne przytulanka :-)

Piaska oby szybko się rozwiązało :tak:

Ludzik &&&&&& za jutrzejszy test :-)

Karola jakie to słodkie :-) aż przypomina się jak my rzucaliśmy takimi tekstami przy Michasiu :-D faceci też to przeżywają i cieszą się z tego :-)

Kinia oby Wam się wszystko ułożyło z Nadią i było ok :*

Muchunia za Ciebie mocno trzymam &&&&&&& za jutro :* będzie dobrze!

reklama
Czesc dziewczyny! dzisiaj w pracy bylam zabiegana, a po pracy koty do weterynarza a potem mezu zabral mnie do kina wiec nawet nie mialam jak wam odpisywac! juz sprobuje nadrobic! a co do mojej sytuacji to tempka nie spadla bardziej ale tez nie skoczyla wiec trzyma mnie w niepewnosci. jak jutro nie spadnie to zatestuje. trzymajcie kciuki!

a z bardzo dobrych wiadomosci, to na grudzien jestem umowiona do kliniki nieplodnosci i na HSG! :-)

piaska to swietnie ze wyniki dobre, a co do tego cyklu to chyba nikt poza ginem tu nie pomoze ;-) dawaj znac jakbys sie zdecydowala na wizyte. nie moge sie doszukac ile dni jestes po odstawieniu duphastonu, ale moja gin mowila ze nie ma opcji zeby w przeciagu 10 dni po odstawieniu nie przyszla @ jezeli nie ma ciazy. ostatnio jak benfice to powiedzialam to zobaczyla II wiec uwazaj ;-)

Kinia trzymaj sie dzielnie! napewno sie wchlonie co ma sie wchlonac a fasolka sie pieknie rozrosnie, nie martw sie!

wanda co do tej tempki to duzo rzeczy ktore ma na nia wplyw lub nie to jest zupelnie kwestia indywidualna. u mne godziny maja na przyklad duze znaczenie i to czy obudze sie z otwartymi ustami, ale to ile spie juz nie tak bardzo. nawet jak wstane, potem wroce do lozka na godzine i wtedy zmierze po godzinie to i tak wychodzi sensownie. ale spacerowanie do lazienki na pomiar... musialabys byc niesamowita gdyby takie cos Ci jej nie zaburzylo ;)
tamaguczi jak tam badania? ja nie mialam ich na czczo, ale kiedys ktos tu pisal ze niby niektore sie robi na czczo :baffled: mnie tam badania w sumie ciesza bo przynajmniej wiem co sie dzieje lub o co sie nie musze martwic, wiec napewno to jest krok w dobrym kierunku. badania juz w wiekszosci za mna, bede powtarzac w grudniu, ale najbardziej to sie ciesze z grudniowego HSG!

julia, Andzia piekna beta! GRATULACJE!!

mikaaa Ty wiesz ze ja caly czas trzymam za Ciebe kciuki i teraz czekam juz tylko na Twoja bete!

malena... :-D:-D dobra jestes!
julia też nie znam się na tych cyferkach (beta), ale tak wiele ich u Ciebie, że na pewno wszystko jest ok :tak:

karola widze ze oboje z M cieszycie sie bardzo fasolka! :-) slij nam te fluidki slij! :tak:

Do góry