reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
wikki piękny test :tak:

ja nadal plamię, ale lekarz póki co kazał zwiększyć dawkę duphastona i w czwartek dzwonić.... jakbym zaczęła krwawić mam się przyjąć do szpitala... ona chyba nadal twierdzi, że to ciąża jest :szok:

Cześć dziewczynki :) no widzę, że nowych ciężarówek przybywa i bardzo się cieszę :) BARDZO SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!! ktoś wcześniej pytał jak się czuję? no oprócz nabrzmiałych i ogromnych piersi i mdłości których w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam to ok :) no i ostatnio w głowie mi się troszkę kręci. We wtorek za tydzień mam 1 wizytę dopiero :/ no, ale jestem dobrej myśli :) pozdrawiam Was gorąco!!! Do końca roku nie widzę tu żadnej staraczki! Wszystkie mają być zafasolkowane!! Susel robiłaś test?? Czekam na info.

Wiki gratuluje :):)

Suseł - rozmów było tysiące, mówi a nawet przysięga że chce dziecka, ale jeszcze musimy sie wstrzymać, w sumie do rozwiązania jednego "interesu"... tylko ten "interes" ROZWIĄZUJE sie juz od roku :/ i mnie szlag trafia...

chyba zacznę dziurawić gumki :-D

a co do moich cykli to była u gina na koniec października i kazała mi poczekać na okres i przyjsc na usg.. a tu ni cholery okresu nie widac....

wanda fajnie ze sie tak Toba zajeli. ale seks co 4 dni? to niezbyt czesto. a jak owu jest tego ostatniego dnia to ja nie wiem czy armia mojego meza dotrwalaby te 3dni, chyba nie :baffled: ale moze wasze sa krolewskie zolnierzyki jak u niektorych ;-)
ewka tempka mi spadla wiec narazie czekam. trzymaj mocno ciazowe kciuki to moze jeszcze podskoczy ;-)
kaka.koka to wroc do niej i niech Ci da cos na wywolanie. a z mezem no to nie bardzo moge pomoc, musisz nad nim pracowac :sorry:

wikii graulacje

mychunia bierz nie zaszkodzi. W sumie i tak nie masz na to wpływu, organizm sam zadecyduje.

U mnie chyba juz po owulacji, chociaż owu jej jeszcze nie wyznaczył. Co ma być to będzie, jak się nie uda to pojedziemy za rok jeszcze na wakacje, więc zawsze trzeba szukać dobrych stron.

reklama
wiikki - bardzo, bardzo, bardzo się cieszę :-)

Byłam dziś zbadać wszystkie hormonki, bo @ oczywiście brak. No muszę polecić to laboratorium, bo kobitki są tam mega zaangażowane, co się rzadko zdarza, dobrze doradzą i ceny mają najlepsze w Łodzi. Słowo, sporo się badam niestety, więc znam większość cen i laboratoriów w Łodzi i muszę zrobić im reklamę, bo warto. Gdańska 46.
Poza tym bez zmian. Wyniki prześlą mi pewnie wieczorem mailem, więc zostaje czekać. :-)

Do góry